Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Viper, μην το ξεχάσω...χαιρετίσματα από την άσχημη! :grin:

Ρε σύ, όποια θάψεις λίρες βγάζει το μνί της!

Δημοσίως συγνώμη από τον άξιο συναγωνιστή που υποχρέωσα να κόβει βόλτες στο designάτο! Ευτυχώς που είναι αδελφός & καταλαβαίνει ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
alexm4n , εγω θα ξαναπαω . και να δεις που πολλοι απο εδω μεσα παλι παρελαση θα κανουν στο δωματιο της . αν η χημεια ταιριαζει ρε αδερφε μου , και μεχρι τωρα το κοριτσι τα δουλεψε τα λεφτα της στο παραπανω κι εδωσε service που ικανοποιει απολυτα γιατι να καθομαι και να ασχολουμαι με καθαριστριες που ζητανε 250αρια και ρωσσακια που ειναι αλλεργικα στο σαπουνι ? και για να μην βιαστει κανεις να πει καμια κακιουλα , ναι σε σχεση με αυτα που στελνει ο ρωσσος του AF τα οποια εγω θεωρω δεν κανουν ουτε για μπουρδελο , θεωρω τη dzulia μια χαρα προταση . μηπως υπαρχει και κατι αλλο ? δεν νομιζω . ο ζουζουνας που φερνει καλα κοματια , δεν στελνει θεσσαλονικη . αστερια οπως η stella και η lauryn προτιμουν μονο αθηνα και ερχονται θεσσαλονικη μια φορα το χρονο ... βλεπεις εσυ καποια καλυτερη προταση μεσα στις επομενες μερες ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: μην ξεχασεις να αναφερεις και το πρωτο σωμα!  :grin: :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Τη μικρή να μου τη ροντάρεις γιατί έχω μεγάλα σχέδια! :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αρχιτεκτονα μου εσυ !!!!

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τοσες επιλογες και καμια καλη?Εχει κανεις τιποτα καλο να προτεινει? :idiot:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Δεν αμφιβαλω παιχτη! ;) καλα να περασεις! το κουλουρι της το κραταει ακομα για τον μπρατσαρα γκομενο?

alexm4n , εγω θα ξαναπαω . και να δεις που πολλοι απο εδω μεσα παλι παρελαση θα κανουν στο δωματιο της . αν η χημεια ταιριαζει ρε αδερφε μου , και μεχρι τωρα το κοριτσι τα δουλεψε τα λεφτα της στο παραπανω κι εδωσε service που ικανοποιει απολυτα γιατι να καθομαι και να ασχολουμαι με καθαριστριες που ζητανε 250αρια και ρωσσακια που ειναι αλλεργικα στο σαπουνι ? και για να μην βιαστει κανεις να πει καμια κακιουλα , ναι σε σχεση με αυτα που στελνει ο ρωσσος του AF τα οποια εγω θεωρω δεν κανουν ουτε για μπουρδελο , θεωρω τη dzulia μια χαρα προταση . μηπως υπαρχει και κατι αλλο ? δεν νομιζω . ο ζουζουνας που φερνει καλα κοματια , δεν στελνει θεσσαλονικη . αστερια οπως η stella και η lauryn προτιμουν μονο αθηνα και ερχονται θεσσαλονικη μια φορα το χρονο ... βλεπεις εσυ καποια καλυτερη προταση μεσα στις επομενες μερες ?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Θα υπολογισεις κανα δικτυωμα στον χωρο παιχτη? :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τη μικρή να μου τη ροντάρεις γιατί έχω μεγάλα σχέδια! :grin:
Αρχιτεκτονα μου εσυ !!!!
ps μπουγατσα με κρεμα η τυρι? για να ξερουμε...
ps μια που εισαι του χωρου να ετοιμασεις το αποστασιομετρο lazer η την μετροταινια αν εισαι παραδοσιακος τυπος
ερχεται μια ψιλια για πάρτη σου :grin:...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω με την βρωμιαρα δεν παω !!! :grin: :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θα λιωσουμε τα σιδερα παιχτη! :2funny: :2funny: :2funny
:2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν ειμαι φαν των extreme sports :s&m_3:  και δεν το εχω ψαξει παραπανω!
ποια ? να κανουμε λιγο κουτσομπολιο κοινωνικη κριτικη! :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
στρακι! :grin: όλα τα ξερεις? :2funny: :2funny: :2funny: