Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
βρε μπας και εισαι κρυφοβαζελος? οταν την βλέπεις με το κοκκινο φορεματακι που φορα στην υποδοχη αφηνιαζεις θες να την ξεσκισεις!  ;):grin: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο ειναι φορεματακι για τους Βαζελους Παιχτη !!!   :grin:

Καλά εσένα Πρόεδρε (κάτω) μη σου πασσάρουνε ... καρφί σε πρώτο χρόνο ΑΜΑΝ.  :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αυτη η Πολωνεζα, η Μονικα,
ειχε ξαναρθει και περσυ, και απο οτι θυμαμαι εμενε προς ΙΚΕΑ μερια τοτε...
τελος παντων...ΤΟΤΕ με 350 ευρωπουλα τα εκανε ολα (ειναι γραμμενο στις τοτε κριτικες)...και φανταστειτε, ηταν λιγο πριν αισθανθουμε την κριση για τα καλα...

Φετος λοιπον που ξαναρχεται, αναδιαμορφωσε τις τιμες αντιστοιχα στα 400 ευρωπουλα (250+100+50) !!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Στα 300 με αναμνηστική κονκάρδα! Κι άστους να τραγουδάνε!  :grin:

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
                              ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ LOYLOYΔΟΜΑΓΑΖΟ
Χωρις προβληματα(εκτος αλλο ξεν. μου ειπε στο e-mail και αλλο την ημερα συναντησης) στο προηγουμενο τουρ καιμε καλο σερβις απο τη γαλλικη πρωτευουσα κλεινω για την τελευταια μερα αφου το μαγαζι εχε πολλη δουλεια.
Παιρνω για επιβαιβεωση την ημερα συναντησης και ολα ΟΚ,αλλα η διαισθηση μου ηταν ανυσηχη.Δεκα λεπτα πριν τη συναντηση τηλ για δωματιο,μου λεει δεν επιβεβαιωσες θα ρωτησω αν μπορει να σε δεχθει,οπα λεω γαμω τη διαισθηση μου.ΟΚ θα σε δεχθει ο γιατρος(της καυλας)σε 10' μου στελνει και το δωμ.Ετοιμο το παληκαρι ανεβαινει για να γιατρευτει χτυπαει μια τιποτα, δυο τιποτα ,τρεις τιποτα,ορε μας την εκανε η πουτ.βαζω αυτι στη πορτα καποις συναγωνιστης καυλομαχουσε μεσα,λεω εγω δεν εκλεισα παρτουζα τι γινεται εδω.Ξαναχτυπα το τηλ sorry λαθος δωμ τεσπα τρουπωσαμε στο ιατρειο οι σχετικες μαλακιες και ενω τη ν αλλη φορα δεν ξεκωλουσε απο το καναπε με εστειλε για ντους στο διλεπτο.Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται και η δικια μου δεν φαινοταν καλη.Η κιουρια δεν εβγαζε τη καυλα της προηγουμενης φορας επαιζε καλα το ρολο της αλλα φαινοταν οτι το εργαλειο δεν τραβουσε,δεν της αρεσει να ανεβαινει απο πανω και στο τελος για να με ξεφορτωθει τα πηρε στο στομα.
΅Συμπερασμα μηπως δωσαμε πολυ αξια στο ενλογω μαγαζι και στα φρουτα του
ΥΓ τη συγνωμη μου στο συναγωνιστη της διπλανης πορτας

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
αυτη η Πολωνεζα, η Μονικα,
ειχε ξαναρθει και περσυ, και απο οτι θυμαμαι εμενε προς ΙΚΕΑ μερια τοτε...
τελος παντων...ΤΟΤΕ με 350 ευρωπουλα τα εκανε ολα (ειναι γραμμενο στις τοτε κριτικες)...και φανταστειτε, ηταν λιγο πριν αισθανθουμε την κριση για τα καλα...

Φετος λοιπον που ξαναρχεται, αναδιαμορφωσε τις τιμες αντιστοιχα στα 400 ευρωπουλα (250+100+50) !!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang:

Αγανακτισμένοι στη Μόνικα    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Χωρις προβληματα(εκτος αλλο ξεν. μου ειπε στο e-mail και αλλο την ημερα συναντησης) στο προηγουμενο τουρ καιμε καλο σερβις απο τη γαλλικη πρωτευουσα κλεινω για την τελευταια μερα αφου το μαγαζι εχε πολλη δουλεια.
Παιρνω για επιβαιβεωση την ημερα συναντησης και ολα ΟΚ,αλλα η διαισθηση μου ηταν ανυσηχη.Δεκα λεπτα πριν τη συναντηση τηλ για δωματιο,μου λεει δεν επιβεβαιωσες θα ρωτησω αν μπορει να σε δεχθει,οπα λεω γαμω τη διαισθηση μου.ΟΚ θα σε δεχθει ο γιατρος(της καυλας)σε 10' μου στελνει και το δωμ.Ετοιμο το παληκαρι ανεβαινει για να γιατρευτει χτυπαει μια τιποτα, δυο τιποτα ,τρεις τιποτα,ορε μας την εκανε η πουτ.βαζω αυτι στη πορτα καποις συναγωνιστης καυλομαχουσε μεσα,λεω εγω δεν εκλεισα παρτουζα τι γινεται εδω.Ξαναχτυπα το τηλ sorry λαθος δωμ τεσπα τρουπωσαμε στο ιατρειο οι σχετικες μαλακιες και ενω τη ν αλλη φορα δεν ξεκωλουσε απο το καναπε με εστειλε για ντους στο διλεπτο.Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται και η δικια μου δεν φαινοταν καλη.Η κιουρια δεν εβγαζε τη καυλα της προηγουμενης φορας επαιζε καλα το ρολο της αλλα φαινοταν οτι το εργαλειο δεν τραβουσε,δεν της αρεσει να ανεβαινει απο πανω και στο τελος για να με ξεφορτωθει τα πηρε στο στομα.

Εσύ βάραγες την πόρτα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και εσύ στους λιγοστούς άτυχους!!! :rolleyes: :rolleyes:
Μάλλον δεν είσαι έμπειρος γαμιάς να τους βγάζεις καύλα!!!! ;)
Ξέρεις μωρέ, με το που μπαίνεις να σε γαμάνε στα όρθια, μπροστά στον καθρέφτη, πάνω κάτω και επί τα αυτά, να χύνεις ασύστολα εσύ και αυτές, κλπ, κλπ!!!! :rockon: :rockon:
Οι πουτάνες να ξέρεις είναι για έμπειρους γαμιάδες, όχι για τους "κοινούς θνητούς", άσχετο αν πληρώνουν τα ίδια λεφτά!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
:sunglasses:

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Και εσύ στους λιγοστούς άτυχους!!! :rolleyes: :rolleyes:
Μάλλον δεν είσαι έμπειρος γαμιάς να τους βγάζεις καύλα!!!! ;)
Ξέρεις μωρέ, με το που μπαίνεις να σε γαμάνε στα όρθια, μπροστά στον καθρέφτη, πάνω κάτω και επί τα αυτά, να χύνεις ασύστολα εσύ και αυτές, κλπ, κλπ!!!! :rockon: :rockon:
Οι πουτάνες να ξέρεις είναι για έμπειρους γαμιάδες, όχι για τους "κοινούς θνητούς", άσχετο αν πληρώνουν τα ίδια λεφτά!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
:sunglasses:
το πιασα το υπονοουμενο αλλα εγω δεν παω για σεχ μου βαζει μεσα τις αιμοροιδες με τη γλωσσα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μιλας στην καρδια μου ξαδελφε...γεοπα μονο που οσο εμπειρος κι αν εισαι... οταν μεγαλωνεις και φορτωνεις εμπειριες αβερτα... καποια στιγμη αρχιζεις και βαριεσαι ολα αυτα τα κοριτσακια ειδικου χειρισμου που πρεπει να ιδρωσεις για να τις κανεις να ξυπνησουνε... και επιτελους νομιζω οτι αξιζουμε πλεον να μας κατακαυλωσουνε αυτες και οχι εμεις μονοι μας να προσπαθουμε για να βγαλουνε αυτες το ψωμι τους...
ασταδιαολα απανταχου κομοδινα !!! που να τους μαραθει το μουνι και να στουμπωσει η κωλοτρυπιδα !!! να δουμε ποιον θα δουλευουνε μετα... βαρεθηκα πια.

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μιλας στην καρδια μου ξαδελφε...γεοπα μονο που οσο εμπειρος κι αν εισαι... οταν μεγαλωνεις και φορτωνεις εμπειριες αβερτα... καποια στιγμη αρχιζεις και βαριεσαι ολα αυτα τα κοριτσακια ειδικου χειρισμου που πρεπει να ιδρωσεις για να τις κανεις να ξυπνησουνε... και επιτελους νομιζω οτι αξιζουμε πλεον να μας κατακαυλωσουνε αυτες και οχι εμεις μονοι μας να προσπαθουμε για να βγαλουνε αυτες το ψωμι τους...
ασταδιαολα απανταχου κομοδινα !!! που να τους μαραθει το μουνι και να στουμπωσει η κωλοτρυπιδα !!! να δουμε ποιον θα δουλευουνε μετα... βαρεθηκα πια.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Φίλε του Καλοκαιριού, περαστικά!

Δυστυχώς την τελευταία μέρα της περιοδείας οι πιθανότητες είναι πάντα σε βάρος μας...

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Φίλε του Καλοκαιριού, περαστικά!

Δυστυχώς την τελευταία μέρα της περιοδείας οι πιθανότητες είναι πάντα σε βάρος μας...
το ειχα στα υπ οψιν μου αλλα η συγκεκριμενη ειναι επαγγελματιας βεβαια δικαιολογηθηκε οτι το περασμενο βραδυ καποιος της την επεσε αγρια και τη σαβουρντιξε μου εδειξε και μελανιες και δεν ηταν και πολυ στα καλα της

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
το ειχα στα υπ οψιν μου αλλα η συγκεκριμενη ειναι επαγγελματιας βεβαια δικαιολογηθηκε οτι το περασμενο βραδυ καποιος της την επεσε αγρια και τη σαβουρντιξε μου εδειξε και μελανιες και δεν ηταν και πολυ στα καλα της
να σαι καλα παντως που τα μοιραστηκες εδω μεσα... :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom