mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
και εμενα μου ειπε για τις φωτο οτι θα εχει συντομα και θα στειλει...καλα καλο πασχα....!!!
εννοεί αφού τελειώσει το tour της ???
και εμενα μου ειπε για τις φωτο οτι θα εχει συντομα και θα στειλει...καλα καλο πασχα....!!!
173 cm και 21 ετων και καφε ματια !! :-Aν ειν' αυτή ψάχνει για... ΤΑ κορόιδα!
Απότι θυμάμαι πάντως είναι ψηλώτερη η συγκεκριμένη...
μπα δεν νομιζω ακομη....μια δοκιμη θα μας πεισει βεβαια αλλα ......ακομη περιμενω φωτο χαχαχα ασε μεγαλη εβδομαδα δεν κανει....Τελικά έκανε κανείς τον κασκαντέρ?
μπα δεν νομιζω ακομη....μια δοκιμη θα μας πεισει βεβαια αλλα ......ακομη περιμενω φωτο χαχαχα ασε μεγαλη εβδομαδα δεν κανει....
μπα δεν νομιζω ακομη....μια δοκιμη θα μας πεισει βεβαια αλλα ......ακομη περιμενω φωτο χαχαχα ασε μεγαλη εβδομαδα δεν κανει....
παιδες κανα city tour girl ή call-girl για θεσσαλονικη στα 150 ευρουλακια?εφαγα το νετ και δεν βρισκω τπτ.κανα λινκ τουλαχιστον.Help!
απο τότε που ο Λευκός Πύργος ήταν οικοπεδο ακόμα....ct στα 150ε? Από πότε έχεις να ψωνίσεις?
απο τότε που ο Λευκός Πύργος ήταν οικοπεδο ακόμα....
παρε σαντρα βαλε και κουκουλα για να μη βλεπεις τι πηδας.αν η καυλα σου εφτασε μεχρι το κουτελο θα σου φυγει ειτε τη πηδειξεις ειτε οχι.εμενα ο μου ειπε αν με ξαναπας στη σαντρα δεν βγαινω ουτε για κατουρημαπαιδες κανα city tour girl ή call-girl για θεσσαλονικη στα 150 ευρουλακια?εφαγα το νετ και δεν βρισκω τπτ.κανα λινκ τουλαχιστον.Help!
απο τότε που ο Λευκός Πύργος ήταν οικοπεδο ακόμα....
Κυριοι, να επισκεφτειτε την Crystal..απιθανο γαμησι...η κοπελα γουσταρει τρελα ή τουλαχιστον ειναι φοβερη ηθοποιος, τουλαχιστον μαζι μου...
ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στις φωτογραφιες το κορμι της..
εμενα στην φατσα μου εκανε για Ινα Λαζοπουλου αλλα στο πιο γλυκο..
αξιζει.αυτα.