Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
συμφωνω και εγω! :sunglasses: αλλά εμενα μου ανοιξε και την ορεξη για "βρωμικο" ο παιχτης!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ τη διάβασα τώρα το πρωί :coffee: εσύ μάλλον βράδυ αργά  :zombie:
:2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Aαα, ρε Viper! Φεύγοντας χθες μόλις βράδιασε από τη Μάντλεν έβαζα στοίχημα με τον εαυτό μου 2 στα 3 πως θα την "κάνεις" στο ντούο με τις ρωσιδάρες! Τώρα δεν ξέρω αν τό 'χασα...  :2funny:

Λοιπόν, όπως τα λέει παραπάνω ο συναγωνιστής, Δουλάρα η μοσχοβίτισα Α., στην εμφάνιση πιάνει τη βάση λόγω ύψους,καλύτερα να μη μπω σε λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα & της κόψω το μεροκάματο! Στο έργο όμως είναι μαστόρισα, πίπα κοντά στο άριστα. Στο πισωκολλητό του β' γύρου κάπου πήγε να μου το χαλάσει γιατί δε γυρνούσε να κοιτάξει μετά το 5λεπτο -μάλλον έσφιγγε τα δόντια- κι από κόντρα λίγα πράματα, αλλά έχει & τα δίκια της γιατί πραγματικά κουράστηκε.

Πάντως για 300 σε 1,5ω το VFM για μένα δεν μπορεί να ξεπεράσει το 6, το ξαναλέω αποκλειστικά λόγω εμφάνισης!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
House, καλημέρα!

Αύριο θα σου πώ αν σου χρωστάω ακόμη ένα κέρασμα!  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Προτείνω για απόψε,bar,μπαρ με παρέα,cg,βρώμικο.Τη σειρά διαλέξτε τη εσείς.Συμμετοχές με πμ.

Βonus Extra η νέα περιγραφή στο προφίλ μου:
"Ήρθα στον κόσμο αυτόν όχι για να τον μετατρέψω σε ένα καλό μέρος για να ζήσει κανείς, αλλά για να ζήσω εγώ σ'αυτόν, είτε καλός είναι είτε κακός. Ένας άνδρας δεν οφείλει να κάνει τα πάντα, αλλά κάτι. Και επειδή δεν μπορεί να τα κάνει όλα, δεν είναι αναγκαίο να κάνει κάτι λάθος".

Χένρι Ντέιβιντ Θόρω, 1817-1862

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Αμα γουστάρεις να το πληρώνεις gourmet!  :grin:
ε , για αυτο την εκανα στο 35-40λεπτο ρε αρχοντα ! και με ξεζουμισε ισα για το αδειασμα που χρειαζομουν επειγοντως και (στα + της ) μου χρεωσε μονο μισαωρακι . ισως το εκανε γιατι ειναι νεα και θελει να δειξει καλο και τιμιο προφιλ . δεν ξερω δεν απαντω

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
ε , για αυτο την εκανα στο 35-40λεπτο ρε αρχοντα ! και με ξεζουμισε ισα για το αδειασμα που χρειαζομουν επειγοντως και (στα + της ) μου χρεωσε μονο μισαωρακι . ισως το εκανε γιατι ειναι νεα και θελει να δειξει καλο και τιμιο προφιλ . δεν ξερω δεν απαντω
Ετσι ακριβώς! Και το τσιγάρο στη μέση τό 'σβησα!  :cheesy:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Μας πέθανες τώρα!!!!! :o :o :o
Λέγε σέρβις να σου πω...... :dancing:
Πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα μουρό μου!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελιωσα Geopa πρωι πρωι  :grin: :grin:

Τις καλημέρες μου  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Προτείνω για απόψε,bar,μπαρ με παρέα,cg,βρώμικο.Τη σειρά διαλέξτε τη εσείς.Συμμετοχές με πμ.

Βonus Extra η νέα περιγραφή στο προφίλ μου:
"Ήρθα στον κόσμο αυτόν όχι για να τον μετατρέψω σε ένα καλό μέρος για να ζήσει κανείς, αλλά για να ζήσω εγώ σ'αυτόν, είτε καλός είναι είτε κακός. Ένας άνδρας δεν οφείλει να κάνει τα πάντα, αλλά κάτι. Και επειδή δεν μπορεί να τα κάνει όλα, δεν είναι αναγκαίο να κάνει κάτι λάθος".

Χένρι Ντέιβιντ Θόρω, 1817-1862

Καρντάσι μας πέφτεις μακρυά    :(  :headbang:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ερχεται και Κινεζα αυτη την φορα ετσι για να σπασει το Ρωσορουμανοτσεχικο κατεστημενο στα city tours

Οι συναδελφοι των Αθηνων την τσεκαραν την κινεζικη κουκλα να μαθουμε τιποτα η θα κανουμε καταδρομικη?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
      http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/81965796839026948165.jpg[/img[/URL]]

Νικολ ή Βεστα
[/quote]
τις καλημερες μου...

εγω παντως ψηθηκα με το κορμι τουτο...και θα ψωνισω σαν ερθει...αν και απο σερβις κομοδινο, ωστοσο μοιαζει μου..ρος!  ;)

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Καρντάσι Γκαρντάσι(η),* μας πέφτεις μακρυά    :(  :headbang:
* Είναι διγενές ουσιαστικό, είτε αρσενικό είτε ουδέτερο, αλλά πάντα μόνο για άντρες!  ;)
κανονικα <<καρντασι>> (αδερφι) με <<Κ>> ειναι , αλλα στη θεσσαλλλονικη , την μοναδικη πολη με τα 2 <<σ>> και τα 3 <<λ>> , παιρνει προσαυξηση και κλινεται κατα το ΓΚαβλα , ΜΠΑΟΓΚ κλπ κλπ

υγ . ε , ψιτ εσεις οι αθηναιοι που χασκογελατε ! οκ μπορει να εχουμε τις ιδιοτροπιες μας και τα <<λλλ>> και τα <<σε>> ,  <<με>> , μπορει να εχουμε μπαοκια ετοιμα για ολα κλπ αλλα τουλαχιστο ξερουμε να ξεχωριζουμε το φυλλο σφολιατα και να επιλεγουμε εμεις τη γεμιση που θα εχει με τυρακι , με κρεμουλα , πινουμε το κακαο γαλα μας (οχι το <<μιλκο>> μας) και την πορτοκαλαδα μας (οχι τη <<λεμονιτα>> μας) με καλαμακι και οχι <<πουρφαν>> και μπορουμε να επιλεξουμε αν τυλιξουμε το γυρο/λουκανικο/σουβλακι/κοτοπουλο κλπ με μικρο ψωμακι η με αραβικη πιτα . και παθαινουμε και <<φουιτ>>! και κανουμε και τριγωνα οχι μονο σεξουαλικα , αλλα και πανοραματος!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Και οι κοντινοί είναι κωλυόμενοι συνήθως παίχτη  :headbang:

όταν θα ανέβω θα σε ενημερώσω για βόλτα bar,club,μπουζουκερί και τα άλλα τα καλά   :)

:d-spam:
Γκέγκε;   :cheesy:

* Είναι διγενές ουσιαστικό, είτε αρσενικό είτε ουδέτερο, αλλά πάντα μόνο για άντρες!  ;)

Μου έχεις δημιουργήσει ψυχολογικό   :grin: :grin:

όλο με διορθώνεις  ;)

τις καλημερες μου...

εγω παντως ψηθηκα με το κορμι τουτο...και θα ψωνισω σαν ερθει...αν και απο σερβις κομοδινο, ωστοσο μοιαζει μου..ρος!  ;)

Δεν μοιάζει, είναι Ο ΜΟΥΝΑΡΟΣ  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
* Είναι διγενές ουσιαστικό, είτε αρσενικό είτε ουδέτερο, αλλά πάντα μόνο για άντρες!  ;)κανονικα <<καρντασι>> (αδερφι) με <<Κ>> ειναι , αλλα στη θεσσαλλλονικη , την μοναδικη πολη με τα 2 <<σ>> και τα 3 <<λ>> , παιρνει προσαυξηση και κλινεται κατα το ΓΚαβλα , ΜΠΑΟΓΚ κλπ κλπ

υγ . ε , ψιτ εσεις οι αθηναιοι που χασκογελατε ! οκ μπορει να εχουμε τις ιδιοτροπιες μας και τα <<λλλ>> και τα <<σε>> ,  <<με>> , μπορει να εχουμε μπαοκια ετοιμα για ολα κλπ αλλα τουλαχιστο ξερουμε να ξεχωριζουμε το φυλλο σφολιατα και να επιλεγουμε εμεις τη γεμιση που θα εχει με τυρακι , με κρεμουλα , πινουμε το κακαο γαλα μας (οχι το <<μιλκο>> μας) και την πορτοκαλαδα μας (οχι τη <<λεμονιτα>> μας) με καλαμακι και οχι <<πουρφαν>> και μπορουμε να επιλεξουμε αν τυλιξουμε το γυρο/λουκανικο/σουβλακι/κοτοπουλο κλπ με μικρο ψωμακι η με αραβικη πιτα . και παθαινουμε και <<φουιτ>>! και κανουμε και τριγωνα οχι μονο σεξουαλικα , αλλα και πανοραματος!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Αυτά τα τρίγωνα είναι σκέτη Γκάβλα   :grin:  σωστά?  και αυτά με την κρέμα και τα άλλα  :dancing: 

Πάντως ευχαριστώ που τα αναλύεται για να τα μαθαίνω  :)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Γιώργη, χαμουτζή, είσαι καλό παλληκάρι & σε προσέχω!  ;)

Κι εγώ μαθαίνω απ' όλους, να ξέρεις! Πού 'λεγε κι ο Σολωνάκης - χαμουτζής κι αυτός αλλά πήρε των οματιών του κι είδε προκοπή και τον θυμόμαστ' ακόμα!
Σεισάχθεια χρειάζεται επειγόντως η παγκοσμιοποιημένη οικονομία αλλά ποιός έχει τ' άρχίδια να το πεί & να ψάχνει για διαστημόπλοιο ύστερις, δεν ξέρω...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Γιώργη, χαμουτζή, είσαι καλό παλληκάρι & σε προσέχω!  ;)

Κι εγώ μαθαίνω απ' όλους, να ξέρεις! Πού 'λεγε κι ο Σολωνάκης - χαμουτζής κι αυτός αλλά πήρε των οματιών του κι είδε προκοπή και τον θυμόμαστ' ακόμα!
Σεισάχθεια χρειάζεται επειγόντως η παγκοσμιοποιημένη οικονομία αλλά ποιός έχει τ' άρχίδια να το πεί & να ψάχνει για διαστημόπλοιο ύστερις, δεν ξέρω...

Το ξέρω οτι με προσέχεις  :)

αλλωστε το κάνεις πάντα καλοπροαίρετα  ;)

Σεισάχθεια    :o  :helpplea:  μου βάζεις δύσκολα  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom