Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Μεγαλε δεν είναι ετσι που τα λες.Και γκόμενες έχω και να πληρώσω οποια θέλω για να γαμήσω μπορω και όσο θέλω και όποτε θέλω όπως το έκανα μεχρι τώρα πολλές φορές.Οταν κατι σε ακουμπάει όμως και εδω και 5μήνες προσπαθείς να βρεις μια ακρη και δεν μπορείς τότε τρελαινεσαι και ζητάς μια γνώμη εστω και δημόσια.Τωρα εαν εσυ δεν το έχεις νοιώσει αυτο το συναίσθημα ποτε τοτε δεν ξερεις πως είναι και μην εκφράζεσαι ετσι γιατι και εγω κάπως ετσι μιλούσα σε αναλογες περιπτώσεις φιλων και γνωστων και τώρα την πάτησα.ΑΥΤΑ
εγω φιλε σε καταλαβαινω, οχι δεν ερωτευθηκα ποτε τανα, αλλα ερωτευτηκα, και οταν ερωτευεσαι η λογικη σταματαει.
αυτα που λεει o VIPER ειναι πολυ σωστα, αλλα αν του κατσει και αυτου να δουμε τι θα κανει. σκοπος ειναι αν εισαι εξυπνος να μην αφησει να σου συμβει, αν σου συμβει, την πατησες. βρες κατι αλλο να σου αποσπασει την προσοχη.

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
φιλε μου ενα τελευταιο θα σου πω και βαλ' το καλα στο μυαλο σου. ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και καταστρεψεις τη ζωη σου σε βαθμο που δεν θα μπορεις να επανελθεις ποτε πια .
ουτε ο πρωτος θα ειναι ουτε ο τελευταιος

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου ενα τελευταιο θα σου πω και βαλ' το καλα στο μυαλο σου. ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και καταστρεψεις τη ζωη σου σε βαθμο που δεν θα μπορεις να επανελθεις ποτε πια . οσο για το "γκόμενες έχω και να πληρώσω οποια θέλω για να γαμήσω μπορω και όσο θέλω και όποτε θέλω όπως το έκανα μεχρι τώρα πολλές φορές" , θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου , αφου οποιος εχει "γκόμενες" και "γαμαει οσο κι οποτε θελει" δεν κολλαει το μυαλο του σε μια επι χρημασι εκδιδομενη με την οποια ... δεν εχει ουτε παρελθον ουτε κοινο μελλον παρα μονο 2-3 γαμησια.

τελος
Να σου πω οτι δεν είναι γεροντοερωτας καθώς είμαι περίπου 35 και ήδη χωρισμένος.φυσικά περελθόν δεν υπάρχει αλλά αυτο που ανησυχώ είναι το μέλλον γιατι όλα συνεχίζουν και αγριευουν.Τώρα εχω πληρώσει πολλά σε τάνες και ακόμα περισσότερα σε δώρα για ''καθωσπρέπει'' γκόμενες αλλά το κλικ δεν το ελέγχεις πότε έρχεται.Και δεν είναι 2-3 γαμήσια αλλά πέντε μήνες ιστορία

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Και δεν είναι 2-3 γαμήσια αλλά πέντε μήνες ιστορία
μην μπερδευεις ποτε την γνωρισες με το ποσο καιρο ειστε "μαζι" . οταν λες "πέντε μήνες ιστορία" , σημαινει οτι ειστε ΜΑΖΙ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΑ τους τελευταιους 5 μηνες . ισχυει τιποτε απο αυτα ? δεν νομιζω! το οτι την επισκεφτηκες ως πελατης , αντε βγηκατε και σε κανενα κλαμπ και κουνησατε τακορμια σασ στη μουσικη κι απο τοτε που εφυγε μιλατε σε τηλεφωνο / skype / msn κλπ, κλπ, κλπ δεν σημαινει "πέντε μήνες ιστορία" . αν μαλιστα σε γουσταρε πραγματικα και σου εδινε σημασια , οχι μονο θα ΜΕΝΑΤΕ ΜΑΖΙ , αλλα δεν θα χρειαζοταν εσυ να μπεις σε ενα μπουρδελοφορουμ να ζητησεις συμβουλες. δεν θα χρειαζοταν επισης να ρωτας εμας εαν ειναι παντρεμενη κι αν εχει παιδια - θα το ηξερες ηδη . δεν θα χρειαζοταν ουτε να βαρας μαλακια με τις φωτογραφιες και τις υποσχεσεις αγαπης αιωιας πιστης και δηθεν αφοσιωσης σου στελνει απο το email , την ιδια ακριβως ωρα που κανει πουτανοταξειδα ανα την ευρωπη (εν αγνοια σου?) και καταπινει τα χυσια εκατονταδων γαμιαδων ανα μηνα .

...συνεχιζεις να πιστευεις οτι εχεις "πέντε μήνες ιστορία" μαζι της ? λοιπον, ΞΥΠΝΑ και κοιταξου στον καθρεφτη , δωσε κι ενα σκαμπιλι στα μουτρα σου αν χρειαστει , αλλα ΞΥΠΝΑ ! ΞΥΠΝΑ ρε θυμα γιατι οχι μονο σε δουλευει , αλλα εισαι τοσο καμμενο χαρτι που αντι να δημιουργησεις μια υγιη σχεση με μια εγκεφαλικα υγιη κοπελα , ψαχνεις επιβεβαιωση σε επι χρημασι αισθημα και αναζητας απαντησεις στα μπουρδελοφορουμ. αν και πιστευω οτι εισαι τελειωμενη υποθεση , θα ελπιζω να συνελθεις , γιατι βρισκεσαι σε πολυ βαθια ληθη. το εξαιρετικα δυσαρεστο για εμας τους υπολοιπους ειναι , οτι εσυ με τα μυαλα που κουβαλας, εχεις δικαιωμα ψηφου και διαμορφωνεις κατα το ποσοστο που σου αναλογει , τις τυχες ολων μας. εχεις ηδη λοβοτομηθει και δεν το πηρες χαμπαρι . επομενο σταδιο ειναι ο κλιβανος και η υγειονομικη αποτεφρωση μη μας βρωμισεις και το περιβαλλον.

στα λεω χοντρα και με αγενεια , αλλα απο οτι φαινεται ειναι η μονη μεθοδος να καταλαβεις ποσο πατο εχεις πιασει

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ο didaktorg ζητησε κατι, και μαλιστα δημοσια στο θρεντ...νομιζω οτι αν μη τι αλλο οφειλουμε να τον σεβαστουμε..αμα ξερει κανεις βοηθαει αν οχι δεν πειραζει...ασχετα με το αν συμφωνουμε με αυτο που κανει!

ViperMC, μια χαρα θεση εχεις....συμφωνω μαζι σου...απλα συνιστω πιο ηπιο τονο...μη ξεχνας οτι μιλας με "αρρωστο" ατομο...γιατι η καψουρα του διδακτορα ειναι αρρωστια, πως να το κανουμε...Ιστορία μου αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο, είσαι αρρώστια μου μες στα στήθια μου και πώς να σε βγάλω (λεει και το ασμα)

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μην μπερδευεις ποτε την γνωρισες με το ποσο καιρο ειστε "μαζι" . οταν λες "πέντε μήνες ιστορία" , σημαινει οτι ειστε ΜΑΖΙ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΑ τους τελευταιους 5 μηνες . ισχυει τιποτε απο αυτα ? δεν νομιζω! το οτι την επισκεφτηκες ως πελατης , αντε βγηκατε και σε κανενα κλαμπ και κουνησατε τακορμια σασ στη μουσικη κι απο τοτε που εφυγε μιλατε σε τηλεφωνο / skype / msn κλπ, κλπ, κλπ δεν σημαινει "πέντε μήνες ιστορία" . αν μαλιστα σε γουσταρε πραγματικα και σου εδινε σημασια , οχι μονο θα ΜΕΝΑΤΕ ΜΑΖΙ , αλλα δεν θα χρειαζοταν εσυ να μπεις σε ενα μπουρδελοφορουμ να ζητησεις συμβουλες. δεν θα χρειαζοταν επισης να ρωτας εμας εαν ειναι παντρεμενη κι αν εχει παιδια - θα το ηξερες ηδη . δεν θα χρειαζοταν ουτε να βαρας μαλακια με τις φωτογραφιες και τις υποσχεσεις αγαπης αιωιας πιστης και δηθεν αφοσιωσης σου στελνει απο το email , την ιδια ακριβως ωρα που κανει πουτανοταξειδα ανα την ευρωπη (εν αγνοια σου?) και καταπινει τα χυσια εκατονταδων γαμιαδων ανα μηνα .

...συνεχιζεις να πιστευεις οτι εχεις "πέντε μήνες ιστορία" μαζι της ? λοιπον, ΞΥΠΝΑ και κοιταξου στον καθρεφτη , δωσε κι ενα σκαμπιλι στα μουτρα σου αν χρειαστει , αλλα ΞΥΠΝΑ ! ΞΥΠΝΑ ρε θυμα γιατι οχι μονο σε δουλευει , αλλα εισαι τοσο καμμενο χαρτι που αντι να δημιουργησεις μια υγιη σχεση με μια εγκεφαλικα υγιη κοπελα , ψαχνεις επιβεβαιωση σε επι χρημασι αισθημα και αναζητας απαντησεις στα μπουρδελοφορουμ. αν και πιστευω οτι εισαι τελειωμενη υποθεση , θα ελπιζω να συνελθεις , γιατι βρισκεσαι σε πολυ βαθια ληθη. το εξαιρετικα δυσαρεστο για εμας τους υπολοιπους ειναι , οτι εσυ με τα μυαλα που κουβαλας, εχεις δικαιωμα ψηφου και διαμορφωνεις κατα το ποσοστο που σου αναλογει , τις τυχες ολων μας. εχεις ηδη λοβοτομηθει και δεν το πηρες χαμπαρι . επομενο σταδιο ειναι ο κλιβανος και η υγειονομικη αποτεφρωση μη μας βρωμισεις και το περιβαλλον.

στα λεω χοντρα και με αγενεια , αλλα απο οτι φαινεται ειναι η μονη μεθοδος να καταλαβεις ποσο πατο εχεις πιασει
To θέμα είναι ακριβώς αυτό.Οτι θέλει να έρθει εδώ να μείνει μαζί μου να ζήσει εδώ.Για εμένα μια τέτοια αποφαση είναι δύσκολη αφου αν γίνει αυτό και υπάρχουν ιστορίες απο πίσω την γαμ'ησαμε

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μην μπερδευεις ποτε την γνωρισες με το ποσο καιρο ειστε "μαζι" . οταν λες "πέντε μήνες ιστορία" , σημαινει οτι ειστε ΜΑΖΙ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΑ τους τελευταιους 5 μηνες . ισχυει τιποτε απο αυτα ? δεν νομιζω! το οτι την επισκεφτηκες ως πελατης , αντε βγηκατε και σε κανενα κλαμπ και κουνησατε τακορμια σασ στη μουσικη κι απο τοτε που εφυγε μιλατε σε τηλεφωνο / skype / msn κλπ, κλπ, κλπ δεν σημαινει "πέντε μήνες ιστορία" . αν μαλιστα σε γουσταρε πραγματικα και σου εδινε σημασια , οχι μονο θα ΜΕΝΑΤΕ ΜΑΖΙ , αλλα δεν θα χρειαζοταν εσυ να μπεις σε ενα μπουρδελοφορουμ να ζητησεις συμβουλες. δεν θα χρειαζοταν επισης να ρωτας εμας εαν ειναι παντρεμενη κι αν εχει παιδια - θα το ηξερες ηδη .
Εδω φιλε, συμφωνουμε απόλυτα!!!! +1000

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
To θέμα είναι ακριβώς αυτό.Οτι θέλει να έρθει εδώ να μείνει μαζί μου να ζήσει εδώ.Για εμένα μια τέτοια αποφαση είναι δύσκολη αφου αν γίνει αυτό και υπάρχουν ιστορίες απο πίσω την γαμ'ησαμε
"κατι" φοβασαι εσυ....
κατι σε προβληματιζει...κατι ψυχανεμιζεσαι οτι κουβαλαει η εν λογω...τι?
μαφιες και τετοια?

ερωτηση: τοσο καιρο, ειναι στην πιατσα ακομα? κανει τουρ???? Αν ναι φιλε μου, ακου τον ViperMc!!!

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
GFE ναι μας ζητησε βοηθεια ο φιλος αλλα για ποια? πως  να βοηθησουμε? (παρολο που το ολο θεμα ειναι καμενο)

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
πως  να βοηθησουμε? (παρολο που το ολο θεμα ειναι καμενο)
ας μας πει ο καμμενος ποια "ερωτευτηκε" ( αν και νομιζω πως καταλαβαινω ποια εννοει ) , να ζητησουμε απο τον τρεσουρα να ανεβασει καμια φωτογραφια της με τα μουτρα γεματα χυσια . κι αν δεν εχει ο τρεσουρας , μπορει να την εχω εγω . ισως τοτε ο καμμενος να παρει γραμμη . αν και ... παιζει η πιθανοτητα να μας δουλευει ολους μαζι και να καταφερε να spam-αρει επιτυχως επι 2-3 σελιδες το θεμα με μια δηθεν παπαρια .

που ναι ρε σεις εκεινος που ειχε καψουρευτει την κουβανη που ειχε γαμησει σε ενα ταξειδι του στην κουβα και την εφερε ελλαδα , την παντρευτηκε κι αυτη γαμιοταν με ολους εκτος απο αυτον και ειχε βγει ψυξοκλαιγοντας στο φορουμ να ζητησει συμβουλες? ντεζαβου κανονικο ο τυπος! τελικα , ολα τα θυματα ιδια συμπτωματα εχουν

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
"κατι" φοβασαι εσυ....
κατι σε προβληματιζει...κατι ψυχανεμιζεσαι οτι κουβαλαει η εν λογω...τι?
μαφιες και τετοια?

ερωτηση: τοσο καιρο, ειναι στην πιατσα ακομα? κανει τουρ???? Αν ναι φιλε μου, ακου τον ViperMc!!!
Οχι δεν κάνει τουρ απο τον σεπτέμβριο οπότε και κολλήσαμε αν και ''γνωριστήκαμε'' πιο πριν

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
πες ο καμμενος να μας πει ποια "ερωτευτηκε" ( αν και νομιζω πως καταλαβαινω ποια εννοει ) , να ζητησουμε απο τον τρεσουρα να στειλκει καμια φωτο της με τα μουτρα γεματα χυσια . κι αν δεν εχει ο τρεσουρας , μπορει να την εχω εγω . ισως τοτε ο καμμενος να παρει γραμμη . αν και ... παιζει η πιθανοτητα να μας δουλευει ολους μαζι και να καταφερε να spam-αρει επιτυχως επι 2-3 σελιδες το θεμα με μια δηθεν παπαρια .

που ναι ρε σεις εκεινος που ειχε καψουρευτει την κουβανη που ειχε γαμησει σε ενα ταξειδι του στην κουβα και την εφερε ελλαδα , την παντρευτηκε κι αυτη γαμιοταν με ολους εκτος απο αυτον και ειχε βγει ψυξοκλαιγοντας στο φορουμ να ζητησει συμβουλες? ντεζαβου κανονικο ο τυπος! τελικα , ολα τα θυματα ιδια συμπτωματα εχουν
δεν δουλευω κανένα και εαν κατάλβες ποια είναι στείλε πμ και εαν εχεις φωτο ακόμα καλύτερα

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
εαν κατάλβες ποια είναι στείλε πμ
την "ψηλη " λεω . μια ειναι η "ψηλη" απο το πρωην αβαντ που εμφανιστηκε τελευταια φορα στα μερη μας πριν 3-4 μηνες . αυτη που της αρεσουν τα νυχτερινα κλαμπ και ο χορος λεω ! :boobies:

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
την "ψηλη " λεω . μια ειναι η "ψηλη" απο το πρωην αβαντ που εμφανιστηκε τελευταια φορα στα μερη μας πριν 3-4 μηνες . αυτη που της αρεσουν τα νυχτερινα κλαμπ και ο χορος λεω ! :boobies:
εαν κατάλαβες δεν έχει σημασία αν και δεν νομίζω.Αυτο που έχει σημασία είναι μπορείς να μας πεις τίποτα παραπάνω απο το χορο και να βοηθήσεις προς το καλό δικό μου είτε αρνητικά ε'ιτε θετικά

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
εαν κατάλαβες δεν έχει σημασία
αν εισαι παλιο μελος οπως μας ειπες , θα ειχες καταλαβει ΑΜΕΣΩΣ ποια εννοω . μια ειναι η ψηλη (1.80+) του αβαντγκαρντ που εκανε καλα γαμησια κι οταν την ειχες κυκλοφορησει στα κλαμπ και ειχε χορεψει, ενθουζιαζοταν και σου εβγαζε τρελα στο sex. αυτη ντε που ερχοταν μια ξανθια, μια μελαχροινη και με διαφορετικα ονοματα κι οταν τα εσπασε με το αβαντ ηρθε ανεξαρτητη μεχρι πριν λιγους μηνες . αυτη που πουλουσε προλογο οτι ειναι αγγλιδα ντε! αγγλιδα απο κωλοχωρι της λιθουανιας

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ρε φιλε με το συμπαθειο τι θες να μαθεις ακριβως?αν η πουτανα επαψε να ειναι πουτανα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom