Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μας ερχεται καινουριο φρουτο απο zuzana.
ξερει κανεις τιποτα? δεν εχει κριτικες
αν την ξερει κανεις θα ηθελα να μαθω αν μοιαζει στις φωτογραφιες και αν ειναι πραγματι 22.
Απο Αθηνα δεν εγραψε κανεις
Πάντως απ'οσο διαβαζω, απο σερβις δεν κανει τιποτα...οποτε τι τα θες? play the Kouympares?

kab

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ χάλι κυκλοφορεί ρε παιδιά στην πόλη.Τι γίνεται?Πρέπει να ρθεί ο Μπουτάρης για να στρώσουμε? :huh:

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
και τα αμπελια απο οτι βλεπω δεν τα τρυγησε κανεις ακομα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειναι που μου ελεγε οτι δεν ξαναρχομαι Αθηνα γιατι δεν δουλευω και θα παω Θεσ/νικη που κανω 8 ραντεβου την μερα !!!!
Ναι τα ειδα !!!
Οχι 8 αλλα 12 !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Α ρε πιτσιρικα κουνια που σε κουναγε !!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ειναι που μου ελεγε οτι δεν ξαναρχομαι Αθηνα γιατι δεν δουλευω και θα παω Θεσ/νικη που κανω 8 ραντεβου την μερα !!!!
Ναι τα ειδα !!!
Οχι 8 αλλα 12 !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Α ρε πιτσιρικα κουνια που σε κουναγε !!!
στην πρωτη της φορα εδω πηγε καλυτερα...αλλα δεν ειναι για repeat η γκομενα...μου φαινεται οσοι πηγαν πηγαν...τωρα βαραει μυγες

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κι η ομοσταυλη βαραει μυγες...σημερα και αυριο μηδεν κοκκινα βλεπω...εμμμ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
πηγες στην daria ρε θηρίο??? το κανες κι αυτό ήρωα???
γιατι ρε ??  1 χαρα κοριτσι είναι η daria
χωρις πλακα την είδαμε τυχαια μενα φιλο μου ντυμένη εκτός δωματίου. και με ρουχα ήταν σεξοβομβα καλο σωμα ωραίο πρόσωπο. ολοι ειχαν πάθει πλάκα. καμμία σχέση με τισ φωτο της στο σαιτ που μοιαζει συνομιλικη της μανας μου. αλλα εντελώς καμμία!! οποιος ειδε να πει αν έχω αδικο!!!
απο υπηρεσίες φυσικά δεν εχω άποψη καθότι ειμαι σταθερός στις αποψεις μου να μην πληρωνω τον Ζουζούνα. επισής θεωρω μεγαλυτερη απάτη του πρακτορείου την Krystal που είναι ενα κακομοιρο κοριτσακιβλαχάκι πολύ μετριας εμφανισης και το πλασαρε για πορνοσταρ των 250 ευρώ!!!!!  για μένα η η δαρια είναι πιο ομορφη απο Krystal και einai στα 150 σαν ενα normal local girl. εφοσον βέβαια ειναι καλη και στο service.
Μαλλον local call-girl είναι φίλε μου. Δες στο όνομα "Eross" ή κάτι τέτοιο και θα δεις ομοιότητες. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Κανενας τολμηρος κασκαντερ δεν περασε απο εδω να μας δωσει τα φωτα του?  :think:

Δες ότι έχουν αναμίξει φωτο από δύο άσχετα κορίτσια. Πιθανολογώ ότι είναι η LISA2 που έχει κριτική στο LADIES TOURS. Κάποιος που την είδε έγραψε ότι πρόκειται για κορίτσι από τα βάθη της ρώσικης ανατολής, με πλακουτσωτή μούρη. Αν πάει κάποιος στη ΜΙΑ ας μας πει τι είδε.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Μαλλον local call-girl είναι φίλε μου. Δες στο όνομα "Eross" ή κάτι τέτοιο και θα δεις ομοιότητες. 

καλές είναι για 150 και στα συν οτι επειδη δεν εχουν δουλεια κανουν κολοτουμπες για να φερουν νεους

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
αντε να και σε φωτό χωρίς photoshop  αλλά με ρούχα ... χαχαχα χωρίς τις είδατε στα videakia

Συνημμένα

• my b.jpg
    my b.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 62

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δες ότι έχουν αναμίξει φωτο από δύο άσχετα κορίτσια. Πιθανολογώ ότι είναι η LISA2 που έχει κριτική στο LADIES TOURS. Κάποιος που την είδε έγραψε ότι πρόκειται για κορίτσι από τα βάθη της ρώσικης ανατολής, με πλακουτσωτή μούρη. Αν πάει κάποιος στη ΜΙΑ ας μας πει τι είδε.

Οχι βρε, ενα αθωο λαθος ειναι. Μην παει το μυαλο σου οτι πηγαιναν να μας παραπλανησουν!! :2funny: :2funny:

stratas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Κριτικές
7
Like
231
Πόντοι
280
Καλημέρα στους συναδέλφους,προς ενημέρωση,καλό μωρό η Αlexa πολύ πιο όμορφη απ τις φωτογραφίες πράγματι πάνω από 1,80 με μικρο στητό στήθος και καταδεκτική ,με άμμεση συνενόηση
με 3 μηνύματα μισή ώρα πριν το ραντεβού.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλα μην κοβεις και φλεβες για το Ρουμανοπουλο !! ;)
Ετσι...συμφωνω....μια μετρια γκομενα ειναι...μη τρελλαθουμε κιολας ρε παιδια!!!
Και αμα θελουμε και 350 για να γαμησουμε καλα αυτην την γκομενα, μισο μισθο που λεει κι ο αλλος συμπαικτης, ε τοτε το χασαμε το μετρο!

Την καλημερα μου

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μην δεις κουλουρι ζεστο ειδικα τωρα που εχει και κρυο και δεν ορμηξεις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom