Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλημερα στο θρεντ

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Tωρα βεβαια το οτι μου εδωσε μετα απο μιση ωρα πισω τα 200 δηλαδη ολο το ποσο δειχνει οτι μαλλον και αυτη πρεπει να την κοιταξει οφθαλμιατρος !!! :-
Οποτε αμα την ξαναδεις πεστης να παει να κοιταχτη Παιχτη !! ;)
Την Καλημερα μου !!
πηγες στην daria ρε θηρίο??? το κανες κι αυτό ήρωα???
γιατι ρε ??  1 χαρα κοριτσι είναι η daria
χωρις πλακα την είδαμε τυχαια μενα φιλο μου ντυμένη εκτός δωματίου. και με ρουχα ήταν σεξοβομβα καλο σωμα ωραίο πρόσωπο. ολοι ειχαν πάθει πλάκα. καμμία σχέση με τισ φωτο της στο σαιτ που μοιαζει συνομιλικη της μανας μου. αλλα εντελώς καμμία!! οποιος ειδε να πει αν έχω αδικο!!!
απο υπηρεσίες φυσικά δεν εχω άποψη καθότι ειμαι σταθερός στις αποψεις μου να μην πληρωνω τον Ζουζούνα. επισής θεωρω μεγαλυτερη απάτη του πρακτορείου την Krystal που είναι ενα κακομοιρο κοριτσακιβλαχάκι πολύ μετριας εμφανισης και το πλασαρε για πορνοσταρ των 250 ευρώ!!!!!  για μένα η η δαρια είναι πιο ομορφη απο Krystal και einai στα 150 σαν ενα normal local girl. εφοσον βέβαια ειναι καλη και στο service.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
επισης να δωσω τα συγχερητηρια μου ston VIPERMC !!!!!
το ποστ του πρεπει να μπαινει καθε μέρα για να το διαβαζουν οι νεοι και να ξέρουν τι εχουν ν αντιμετωπισουν!!!!
και χαίρομαι που υπάρχουν ατομα που κανουν αυτό που φωναζα κι εβριζα εδωμεσα:μαυρο στην απατη!!! μαυρο σταπρακτορεία που κοριδευουν συστηματικα ψαχνοντας θύματα και με ψευτικες φωτο πλσαρουν για μοντελα κακομοιρα βλαχο μπαζο κοριτσακια με 200 και 250 την ωρα
και βλεπω οτι πολύ εδω μέσα αρχισαν να ξυπνανε και να νριχνουν φτυσιδια και μπινελικια στους απατεώνες. κανονικα θα επρεπε καθημερινα να αναφερουμε μπλακ λιστ με πρακτορεια τουλαχιστον που χρησιμοποιουν αποκλειστικά ψευτικες φωτο όπως ο LT kai o ροδολφος!!!
μπραβο ρε VIPER. μου φταξες τη μερα. οσο για τις απειλες να ξερουν ολοι οι νεοι εδω μέσα οτι αυτες δεν ισχυουν ούτε ως ανεκδοτο!!!!!. και μονο που στοπε επρεπε να εφερνες στρουμφακια!!!
ολοι αυτοί ειναι φοβιτσιαριδες και θρασιδειλοι μεχρι που δε παει.

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
επισής θεωρω μεγαλυτερη απάτη του πρακτορείου την Krystal που είναι ενα κακομοιρο κοριτσακιβλαχάκι πολύ μετριας εμφανισης και το πλασαρε για πορνοσταρ των 250 ευρώ!!!!!  για μένα η η δαρια είναι πιο ομορφη απο Krystal και einai στα 150 σαν ενα normal local girl. εφοσον βέβαια ειναι καλη και στο service.
φιλε εδω διαφωνω, μια χαρα ειναι η κρυσταλ, πιο καλη απο της φωτο και ουτε βλαχακι ειναι. μιλαει και 4 γλωσσες.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Η Μia  ;) οπως λεγοταν παλια και ερχοταν στα μερη μας! :tits2:
την θυμομουνα παιχτη! :grin: :grin: τωρα καταλλαβα απο που! :2funny: :2funny: :2funny:
Ένταξη παίδες απίστευτα πραγματα έκλεισα lilioli Πάω στο δωμάτιο κ τι μου λέει; Πρεπεινα φύγεις επειδη Έχεις μουσια χαχαχα απίστευτα πραγματα x Καλα να περάσετε

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το παιρνει το νοοτροπ του ο παππους....μπραβο αλεξ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φιλε εδω διαφωνω, μια χαρα ειναι η κρυσταλ, πιο καλη απο της φωτο και ουτε βλαχακι ειναι. μιλαει και 4 γλωσσες.
Ασε Παιχτη καλα τα λεει ο Ποδοσφαιριστης για την Krystal !! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
μας ερχεται καινουριο φρουτο απο zuzana.
ξερει κανεις τιποτα? δεν εχει κριτικες
αν την ξερει κανεις θα ηθελα να μαθω αν μοιαζει στις φωτογραφιες και αν ειναι πραγματι 22.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω δεν την ξερω Παιχτη αλλα  για 22 δεν μου κανει !!!
Τωρα βεβαια την πηρανε καμμια 20αρια στην Αθηνα και δεν εγραψε κανεις οποτε !!!

kab

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοι εκει στην EMANUELLE γιατι δεν απαντανε??

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Εγω δεν την ξερω Παιχτη αλλα  για 22 δεν μου κανει !!!
Τωρα βεβαια την πηρανε καμμια 20αρια στην Αθηνα και δεν εγραψε κανεις οποτε !!!
παντως για 250 δεν κανω τον κασκαντερ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom