You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Υπάρχει καμία πληροφορία για τη συγκεκριμένη?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
κοιτα 3-4-5 μερες προς τα πισω...
Υπάρχει καμία πληροφορία για τη συγκεκριμένη?
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
πηγες στην daria ρε θηρίο??? το κανες κι αυτό ήρωα???Tωρα βεβαια το οτι μου εδωσε μετα απο μιση ωρα πισω τα 200 δηλαδη ολο το ποσο δειχνει οτι μαλλον και αυτη πρεπει να την κοιταξει οφθαλμιατρος !!! :-
Οποτε αμα την ξαναδεις πεστης να παει να κοιταχτη Παιχτη !! ;)
Την Καλημερα μου !!
γιατι ρε ?? 1 χαρα κοριτσι είναι η daria
χωρις πλακα την είδαμε τυχαια μενα φιλο μου ντυμένη εκτός δωματίου. και με ρουχα ήταν σεξοβομβα καλο σωμα ωραίο πρόσωπο. ολοι ειχαν πάθει πλάκα. καμμία σχέση με τισ φωτο της στο σαιτ που μοιαζει συνομιλικη της μανας μου. αλλα εντελώς καμμία!! οποιος ειδε να πει αν έχω αδικο!!!
απο υπηρεσίες φυσικά δεν εχω άποψη καθότι ειμαι σταθερός στις αποψεις μου να μην πληρωνω τον Ζουζούνα. επισής θεωρω μεγαλυτερη απάτη του πρακτορείου την Krystal που είναι ενα κακομοιρο κοριτσακιβλαχάκι πολύ μετριας εμφανισης και το πλασαρε για πορνοσταρ των 250 ευρώ!!!!! για μένα η η δαρια είναι πιο ομορφη απο Krystal και einai στα 150 σαν ενα normal local girl. εφοσον βέβαια ειναι καλη και στο service.
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
επισης να δωσω τα συγχερητηρια μου ston VIPERMC !!!!!
το ποστ του πρεπει να μπαινει καθε μέρα για να το διαβαζουν οι νεοι και να ξέρουν τι εχουν ν αντιμετωπισουν!!!!
και χαίρομαι που υπάρχουν ατομα που κανουν αυτό που φωναζα κι εβριζα εδωμεσα:μαυρο στην απατη!!! μαυρο σταπρακτορεία που κοριδευουν συστηματικα ψαχνοντας θύματα και με ψευτικες φωτο πλσαρουν για μοντελα κακομοιρα βλαχο μπαζο κοριτσακια με 200 και 250 την ωρα
και βλεπω οτι πολύ εδω μέσα αρχισαν να ξυπνανε και να νριχνουν φτυσιδια και μπινελικια στους απατεώνες. κανονικα θα επρεπε καθημερινα να αναφερουμε μπλακ λιστ με πρακτορεια τουλαχιστον που χρησιμοποιουν αποκλειστικά ψευτικες φωτο όπως ο LT kai o ροδολφος!!!
μπραβο ρε VIPER. μου φταξες τη μερα. οσο για τις απειλες να ξερουν ολοι οι νεοι εδω μέσα οτι αυτες δεν ισχυουν ούτε ως ανεκδοτο!!!!!. και μονο που στοπε επρεπε να εφερνες στρουμφακια!!!
ολοι αυτοί ειναι φοβιτσιαριδες και θρασιδειλοι μεχρι που δε παει.
το ποστ του πρεπει να μπαινει καθε μέρα για να το διαβαζουν οι νεοι και να ξέρουν τι εχουν ν αντιμετωπισουν!!!!
και χαίρομαι που υπάρχουν ατομα που κανουν αυτό που φωναζα κι εβριζα εδωμεσα:μαυρο στην απατη!!! μαυρο σταπρακτορεία που κοριδευουν συστηματικα ψαχνοντας θύματα και με ψευτικες φωτο πλσαρουν για μοντελα κακομοιρα βλαχο μπαζο κοριτσακια με 200 και 250 την ωρα
και βλεπω οτι πολύ εδω μέσα αρχισαν να ξυπνανε και να νριχνουν φτυσιδια και μπινελικια στους απατεώνες. κανονικα θα επρεπε καθημερινα να αναφερουμε μπλακ λιστ με πρακτορεια τουλαχιστον που χρησιμοποιουν αποκλειστικά ψευτικες φωτο όπως ο LT kai o ροδολφος!!!
μπραβο ρε VIPER. μου φταξες τη μερα. οσο για τις απειλες να ξερουν ολοι οι νεοι εδω μέσα οτι αυτες δεν ισχυουν ούτε ως ανεκδοτο!!!!!. και μονο που στοπε επρεπε να εφερνες στρουμφακια!!!
ολοι αυτοί ειναι φοβιτσιαριδες και θρασιδειλοι μεχρι που δε παει.
φιλε εδω διαφωνω, μια χαρα ειναι η κρυσταλ, πιο καλη απο της φωτο και ουτε βλαχακι ειναι. μιλαει και 4 γλωσσες.επισής θεωρω μεγαλυτερη απάτη του πρακτορείου την Krystal που είναι ενα κακομοιρο κοριτσακιβλαχάκι πολύ μετριας εμφανισης και το πλασαρε για πορνοσταρ των 250 ευρώ!!!!! για μένα η η δαρια είναι πιο ομορφη απο Krystal και einai στα 150 σαν ενα normal local girl. εφοσον βέβαια ειναι καλη και στο service.
Η Μia ;) οπως λεγοταν παλια και ερχοταν στα μερη μας!
την θυμομουνα παιχτη! τωρα καταλλαβα απο που!
Ένταξη παίδες απίστευτα πραγματα έκλεισα lilioli Πάω στο δωμάτιο κ τι μου λέει; Πρεπεινα φύγεις επειδη Έχεις μουσια χαχαχα απίστευτα πραγματα x Καλα να περάσετε
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Φοβερη μνημη παιχτη!!
Alexm, εδωσες ρεστα!!!!
Τη μνημονικό ειναι αυτο , φίλε!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Κανενας τολμηρος κασκαντερ δεν περασε απο εδω να μας δωσει τα φωτα του?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ασε Παιχτη καλα τα λεει ο Ποδοσφαιριστης για την Krystal !! ;)φιλε εδω διαφωνω, μια χαρα ειναι η κρυσταλ, πιο καλη απο της φωτο και ουτε βλαχακι ειναι. μιλαει και 4 γλωσσες.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αυτη δεν ειναι μια που ειχε φερει ο Russian πριν κανα δυο βδομαδες !!!Κανενας τολμηρος κασκαντερ δεν περασε απο εδω να μας δωσει τα φωτα του?
Ετσι μου μοιαζει !!!
γνωριζουμε κατι για αυτα τα δυο??????????????
μας ερχεται καινουριο φρουτο απο zuzana.
ξερει κανεις τιποτα? δεν εχει κριτικες
αν την ξερει κανεις θα ηθελα να μαθω αν μοιαζει στις φωτογραφιες και αν ειναι πραγματι 22.
ξερει κανεις τιποτα? δεν εχει κριτικες
αν την ξερει κανεις θα ηθελα να μαθω αν μοιαζει στις φωτογραφιες και αν ειναι πραγματι 22.
παντως για 250 δεν κανω τον κασκαντερΕγω δεν την ξερω Παιχτη αλλα για 22 δεν μου κανει !!!
Τωρα βεβαια την πηρανε καμμια 20αρια στην Αθηνα και δεν εγραψε κανεις οποτε !!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
γιατι σέβονται τα λεφτα σου ;)Αυτοι εκει στην EMANUELLE γιατι δεν απαντανε??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K