συναγωνιστες ανταποκριση απο λανα.
μπαινω στο δωματιο και διαπιστωνω οτι δεν εχει καμμια σχεση με τις φωτογραφιες μεν, πιπινακι δε, μελαχρινο με κατσαρα μακρια μαλλια. τη κοιταω κανα δυο λεπτα. με κοιταει απορημενα, τελος παντων αποφασιζω να μεινω. δε προλαβαινω να μπω στο ντους, καποιος χτυπαει την πορτα. ω ρε πουστη, λεω τι γινεται, μπερδεψανε τα ραντεβου? παει ανοιγει, μιλαει με καποιον για λιγο, τον διωχνει, μπαινω για ντους. παμε στο κρεβατι, αρχιζουμε το εργο, παλι η πορτα. στην αρχη προσπαθουμε να τον αγνοησουμε, αλλα ο τυπος επιμενει παρα πολυ. τελικα παει και του ανοιγει. ρωταω ποιος ειναι και μου λεει φιλος της αρινα. ωραια εχει και φιλο να της κραταει το φαναρι. τελος παντων ξαναρχιζουμε. λοιπον το κοριτσακι (21 Μαιων οπως μου ειπε) δεν παιρνει πολλες πρωτοβουλιες οποτε πρεπει να τις παρετε εσεις. φιλια στο στομα τα αποφευγει. εκεινο που με εντυπωσιασε ομως ειναι οτι εχει το πιο σφιχτο σωματακι που εχω δει τους τελευταιους μηνους που ξεκινησα το σπορ. σφιχτο κολαρακι, σφιχτο, στητο βυζακι, και σφιχτο μουνακι. κουλουρι δε ρωτησα, αλλα δε νομιζω να δινει. σημειωτεο μου ειπε οτι ειναι 3 μηνες στην ελλαδα, αρα μιλαμε οχι για city tour, αλλα για country tour. οτι και να λεμε 250 ευρω ειναι παρα πολλα για μας που δεν μας περισσευουν, παει το δωρο των χριστουγεννων και του πασχα.
στην εξοδο συναντησα και ενα συναγωνιστη με μαυρο μακρυ δερματινο σακακι.