House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σας αφήνω με περιμένει Ελληνίς(όχι το θερινό σινεμά ) 21 ηλικιακών καρατίων για...μασάζ(γαμημένα ac )
Υπονοείς κάτι για το μπόι μου;Σύλλογος "Νικος Ριζος"...
που την βρισκεις την ορεξη μεσημεριατικα!!!!Σας αφήνω με περιμένει Ελληνίς(όχι το θερινό σινεμά ) 21 ηλικιακών καρατίων για...μασάζ(γαμημένα ac )
Καλά να περάσεις HouseΣας αφήνω με περιμένει Ελληνίς(όχι το θερινό σινεμά ) 21 ηλικιακών καρατίων για...μασάζ(γαμημένα ac )
Πάντα μεσημέρι πάω(διάλειμμα απ τη δουλειά,τα κορίτσια έχουν ξυπνήσει για τα καλά και δεν είναι και αργά να είναι κουρασμένα,πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα για να περνάμε καλά).Γιατί μετά όλο γκρίνια είμαστε και μας φταίνε τα κορίτσια ;)που την βρισκεις την ορεξη μεσημεριατικα!!!!
Εσένα θα σε κανονίσω άλλη φορά. Παίδες την κάνω. Εδω θα είμαστε να τα λέμε. Καλό μεσημέρι σε όλους.
ελα ντε...καμια Μελισσουλα!!!!αυτή η καρολινα θα στειλει τιποτις προς τα εδώ?
Πάντα μεσημέρι πάω(διάλειμμα απ τη δουλειά,τα κορίτσια έχουν ξυπνήσει για τα καλά και δεν είναι και αργά να είναι κουρασμένα,πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα για να περνάμε καλά).Γιατί μετά όλο γκρίνια είμαστε και μας φταίνε τα κορίτσια ;)
κι εγω που γραφω, απο Χαλκιδικη γραφω...Εμεινε κανείς εδώ?????
Την κοπανήσατε όλοι???????????
κι εγω που γραφω, απο Χαλκιδικη γραφω...
Μονες τους θα ενημερωνουν !!!
Ολοι διακοπες ??? Ασε δεν θα μεινει κασκαντερ να μας ενημερωνει μου φαινεται!!
Αυτός μιλάει μόνος κι εγω είμαι ο μόνος που τον "ακούω"-διαβάζω. Εγω δεν μιλάω γιατί δεν έχω και τίποτα καινούριο να πω.Όντως μιλάει από μόνος του αυτός Τρεζ ;)
Μονες τους θα ενημερωνουν !!!
Dont worry !!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=64847.0;attach=280576;image[/img[/URL]]
[/quote]
By the way...what is this? (και μη μ' απαντήσει κανείς "ένας κώλος"...)
Εχει credits διάβασέ τα,ο πρόεδρος "ψωνίζει" απ όλα τα καλά "μαγαζιά"