tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Sssssssttt !!!! > > > >Πρόεδρε, μας κούφανες με τα σιμουλτανέ σου!!!
Sssssssttt !!!! > > > >Πρόεδρε, μας κούφανες με τα σιμουλτανέ σου!!!
Sssssssttt !!!! > > > >
Δηλαδίς, ποιόν δουλεύευεις για νά 'χουμε καλό ρώτημα; Και σου χαλάει την κρέμα ο τσεχάκιας...Aσχολησου με τα Τσεχοπουλα και ασεμε να κανω δουλεια !!!
Για ποιον δουλευω εννοεις ?Δηλαδίς, ποιόν δουλεύευεις για νά 'χουμε καλό ρώτημα; Και σου χαλάει την κρέμα ο τσεχάκιας...
Kαι αυτό... (αφού με πιάνεις πάντα, τι ρωτάς;) ΚαλημέραΓια ποιον δουλευω εννοεις ?
Kαι αυτό... (αφού με πιάνεις πάντα, τι ρωτάς;) Καλημέρα
Προφηττκή η φωτο του μαδημένου πλην πάντα αγριεμένου Κόκκορα...
Αγριεμένε Κόκκορα, το θέμα είναι ποιά απ' όλες θα σε απο-μαδήσει τελικά; Γιατί υπάρχει και η ΑΛΛΗ , μη τη ξεχνάς! Και πρόσεξε μη στο τέλος, αντί να σε "μαδήσει" μόνο, αποφασίσει να στα ... ξυρίσει και τα δώσει στο σκύλο για επιδόρπιο!
Tώρα συ μάλλον για τη νόμιμη λες...
Σίγουρα δεν είναι μικρούλα αλλά 30+ , ο Πρόεδρος ειν' αρνητικός κι αν κρατιέσαι αύριο θα κάνω... αυτοψία!παιδια να ρωτήσω κάτι? έβαλα και θέμα ξεχωριστό αλλά δεν.. υπάρχουν κριτικές για το μαυράκι την beyonce που ήρθε θεσσαλονίκη? λέω να την πάρω σήμερα αλλά μην είναι καμιά απάτη φοβάμαι..
Πανε για παραγαδι καλυτερα !!!Σίγουρα δεν είναι μικρούλα αλλά 30+ , ο Πρόεδρος ειν' αρνητικός κι αν κρατιέσαι αύριο θα κάνω... αυτοψία!
Πανε για παραγαδι καλυτερα !!!
http://[URL unfurl="true"]www.apodrash.gr/resized/p24-450-width.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τα θέλει ο κώλος σου!!!Aσε με να κάνω λάθος...σαν έφηβος που είμαι!
εγω με τοσα που ακουσα θα εκανα retreat....Aσε με να κάνω λάθος...σαν έφηβος που είμαι!
Ok βγαλε τα αγκιστρια απο την λεκανη και κρατατην για να μαζεψης τα δακρυα να μην πανε χαμενα !!
Τα θέλει ο κώλος σου!!!
Εγώ με αυτήν την γλίτωσα στο παρατσάκ!!!!!
εγω με τοσα που ακουσα θα εκανα retreat....
βαλε την καλη στολη κασκαντερ...!!!
με τις Ευχες μου!!!
Πολυ κοντα μα παρα πολυ κοντα !!!Για λέγε, για λέγε... Πόσο κοντά πήγες; Δαγκώνει;
Πολυ κοντα μα παρα πολυ κοντα !!!
Και στα 20 λεπτα την ειχα κανει !!!
Μαλλον εγω δαγκωνα !!!