kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.987
- Πόντοι
- 2.356
η Ξανθια μπελλα?Εννοειται οτι δινει και φιλια με γλωσσα... Εχει το ιδιο νουμερο και στο ιδιο μερος, που ηταν κι η Bella σε διαμερισμα προς τα δικαστηρια...
η Ξανθια μπελλα?Εννοειται οτι δινει και φιλια με γλωσσα... Εχει το ιδιο νουμερο και στο ιδιο μερος, που ηταν κι η Bella σε διαμερισμα προς τα δικαστηρια...
η Ξανθια μπελλα?
η Sia ειναι καταπληκτικη!Την ειχα παρει Αθηνα σε στουντιο.Κορμαρα και φατσα ομορφη,γαμηστε τη αφοβα.Τι τιμολογιο εχει βαλει ομως δε ξερω...Πιασαμε τα 40αρια παλι..
Και σε θερμοκρασια,αλλα και σε αφιξεις..
Οχι αλλα εχει αρκετες εξτρα χρεωσειςΠάμε για κάποια εμπειρία γιατί μούφα φαίνεται
Έχει δοκιμάσει κάποιος ;;;;;
Αναφέρει κάπου χρεώσεις;
Θετικά
Πραγματικές φωτό, ομορφούλα, μοντελοειδές σώμα, κοινωνική όσο παίρνει λόγω επικοινωνίας, δεν βιάστηκε, πολύ καλή ανταπόκριση σε γλύψιμο, γλωσσόφιλα full, πολύ καθαρό και ωραίο bnb, simple gfe κατάσταση.
Αρνητικά
Συνεννόηση ... με τα λίγα Ρωσικά μου, και πολύ λίγα Αγγλικά.
Από μένα ειναι ναί !
Μέσω μυνημάτων εγινε η συνεννόηση ! Ενδεικτικά να αναφέρω οτι ηταν δεκτική σε αντιπροτάσεις !Αναφέρει κάπου χρεώσεις;
Κάνει ακαποτο με πελάτες φιλτατε, συνεπώς αποτελεί κίνδυνο για μετάδοση ΣΜΝ.Μάγκες έχουμε καμία άποψη για το πιτσιρίκι;20 χρόνων φοιτήτρια με ταλέντο στο στοματικό , βαθύ deep throat και τεράστια βυζιά
Viber : 6972597470 WhatsApp : 6942844708 Με λένε Νικολ ,θα είμαι για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη και διαθέτω δικό μου χώρο . Έρχομαι επίσης σε δικό σου χώρο. Το πρόγραμμα μου είναι 100/1 ώρα και περιλαμβάνει βαθύ στοματικό ελεύθερο με τελείωμα όπου θέλεις, φιλιά-γλειψιματα , 69 , ισπανικό, αυταρχικό...kanesex.com
Τις εχω στείλει μήνυμα αλλά απάντηση δεν πήρα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.Κατι μου λέει μέσα μου όμως ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.Πιστευω ότι είναι δράκος.Πάμε για κάποια εμπειρία γιατί μούφα φαίνεται
Έχει δοκιμάσει κάποιος ;;;;;
Καμια σχεση οι φωτογραφιες της αγγελιας με τις φωτογραφιες που στελνειΤις εχω στείλει μήνυμα αλλά απάντηση δεν πήρα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.Κατι μου λέει μέσα μου όμως ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.Πιστευω ότι είναι δράκος.
Το φαντάστηκα.Καμια σχεση οι φωτογραφιες της αγγελιας με τις φωτογραφιες που στελνει