Διαβαζοντας όλα αυτά τα παραπάνω πόσο χαίρομαι με την επιλογή μου να ΞΑΝΑΠΑΩ με την Cinzia τώρα που είχε ανέβει Θεσ/νικη. Στην αρ΄χη είχα ενδοιασμούς γιατί και λόγο κοβιντ είχαν περάσει 2 μιση χρόνια περίπου που δεν είχε έρθει αλλά ευτυχώς το επιχείρησα. Στο σώμα είναι λες και έγινε καλύτερη, με την τουρλωτη κολάρα της να παραμενει αψηφώντας τους νομους του χρονου και της βαρύτητας. όσο για το σερβις τιν να πω, τα έχουν πει πολλοι πριν απο εμένα. αυτό δεν είναι γ@μήσι είναι Αρμαγεδώνας. Φυσικα θεωρω ότι απευθύνεται κυρίως σε οπαδούς του PSE, όπως είμαι και εγω. Τι ξεσκισματα, τι φτυσιματα, τι χυσιματα τι μαουθ φακ κ ο @τσος στο λαρρύγι, 350 για δυο ωρες με αναλ. Και έχεις τα μαλακισμενα με τις φεϊκ ή ημιφεϊκ φωτογραφίες, με το attitude "χαρη σου κάνω" με υπηρεσίες κομοδίνου και μην το ενα μην το αλλο να ζητανε 200 ευρω την ώρα, και εξτρα ακόμη και για να κλασεις, που να βάλεις έστω και τα βασικά ουτε 300 για μια ωρα δεν σου φτάνουν, αν εισαι και λιγο παραπάνω μερακλης καηκες.
Ενταξει ειπαμε, δουλεια κάνουν, σεβασμο ναι οκ, αλλα καποιες το εχουν ξεφτυλίσει και τον σεβασμο πρεπει να τον δειχνεις και στον πελάτη για να τον εισπράττεις πίσω,
Καποιες μας περνανε για τελείως @@κες ή νομίζουν ότι είμαστε τελείως ηλιθιοι. Ρε αντε @μηθειτε να πουμε