Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Λετε για αυτο να με ερωτευτηκε η Συνθια αναμεσα σε 100.000 Αθηναιους που γαμηθηκε και με παρακαλαει για δεσμευση;
Αλλα δεν θελω να στειλω τους γονεις μου στον ταφο προωρα....
Μονο με σενα τελειωσα με ειπε,εδω και μηνες.... :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και σε μένα το είπε ,αλλά εγω της την ξέκοψα την δεσμευση  :grin: :grin: :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καλα ειστε πολυ πισω... με μενα τελειωσε δυο φορες... απανωτα και μια τριτη στην ντουσιερα στα ορθια...
αλλα δεν μου ζητησε δεσμευση... αντιθετως μου μιλησε για τον σικελο και μου ζητησε να παραμεινω ως γκομενος για να του τα φαμε μαζι...
φυσικα δεν δεχτηκα... γιατι το ποσοστο μου, μου φανηκε μικρο...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θα χαρει και η μανα σου που βρηκες ενα καλο κοριτσι να νοικοκυρευτεις  :grin:

ιδίως θα χαρεί με εκφράσεις της Σύνθιας του τύπου "δεν βγαίνω ποτέ έξω χωρίς εξτένσιονς,νύχια και σολάριουμ"....

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ιδίως θα χαρεί με εκφράσεις της Σύνθιας του τύπου "δεν βγαίνω ποτέ έξω χωρίς εξτένσιονς,νύχια και σολάριουμ"....
και γαμω τα κοριτσια. Τελικα αυτες οι μαναδες δεν ειναι ευχαριστημενες με τιποτε...(πες της "ρε μανα κανει καλες πιπες")

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και γαμω τα κοριτσια. Τελικα αυτες οι μαναδες δεν ειναι ευχαριστημενες με τιποτε...(πες της "ρε μανα κανει καλες πιπες")

δεν χρειάζεται ρε συ

μόνο που θα την δει με το μαλλί Κλεοπάτρα,φύγαμε για Ιπποκράτειο και μετά Φάνη Μπαμπούλα!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ρε κατσε φρονιμα! :s&m_1: θα χασεις το παστιτσιο  :rockon: :rockon: :rockon: της κυριας Νιτσας!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
καλα ειστε πολυ πισω... με μενα τελειωσε δυο φορες... απανωτα και μια τριτη στην ντουσιερα στα ορθια...
αλλα δεν μου ζητησε δεσμευση... αντιθετως μου μιλησε για τον σικελο και μου ζητησε να παραμεινω ως γκομενος για να του τα φαμε μαζι...
φυσικα δεν δεχτηκα... γιατι το ποσοστο μου, μου φανηκε μικρο...
:2funny: :2funny: :2funny: ...ύστερ' από πολύ καιρό!...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ρε συναγωνιστές, θα μας χαζέψουν τελείως τα γραφεία! Τι'ν τούτο ωρέ;

Είναι το δεύτερο μπασμένο (κάτω από 1,60) που στέλνουν στην Ελλάδα μέσα στη βδομάδα και νομίζει ότι είναι γκόμενα περιοπής για citytour.
Δεν πάμε καθόλου καλααααά... Δε φτάνει που στέλνουν granny για τα τελευταία ένσημα, μας στέλνουν κι αυτά που κόβονται λόγω ύψους στο casting της Ευρώπης. Γιατί δε νομίζω να τολμήσει η γκόμενα να πει σε άλλη χώρα ότι είναι πουτάνα πολυτελείας. Θα γελάσει και το ποικιλόχρουν ερίφιον!       

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Είναι το δεύτερο μπασμένο (κάτω από 1,60) που στέλνουν στην Ελλάδα μέσα στη βδομάδα και νομίζει ότι είναι γκόμενα περιοπής για citytour.
Δεν πάμε καθόλου καλααααά... Δε φτάνει που στέλνουν granny για τα τελευταία ένσημα, μας στέλνουν κι αυτά που κόβονται λόγω ύψους στο casting της Ευρώπης. Γιατί δε νομίζω να τολμήσει η γκόμενα να πει σε άλλη χώρα ότι είναι πουτάνα πολυτελείας. Θα γελάσει και το ποικιλόχρουν ερίφιον!       
:headbang: :headbang:Είναι κι'άσχημη συν τις άλλοις,που πάς ρε καραμήτροοο  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Οποιος παει να δει την καινουρια ταινια του Γουντι Αλεν και δει τι μουνια την πεφτουν στον Μπενινι θα καταλαβει ποσο πισω ειμαστε. αχχχχχ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Οποιος παει να δει την καινουρια ταινια του Γουντι Αλεν και δει τι μουνια την πεφτουν στον Μπενινι θα καταλαβει ποσο πισω ειμαστε. αχχχχχ.

βρε ποιον Μπενίνι
κάτσε Τσιμισκή-Μητροπόλεως-Αριστοτέλους μια ηλιόλουστη μέρα και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ!
Δεν υπάρχει νομίζω παγκοσμίως δρόμος που να περνάνε τόσα μουνιά μαζεμένα και συνεχώς....τί Πράγες και τι Μόσχες....

έτσι βγήκε το τραγούδι του Κυριαζή "Μόνο την μάνα μου θυμάμαι".....!!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
βρε ποιον Μπενίνι
κάτσε Τσιμισκή-Μητροπόλεως-Αριστοτέλους μια ηλιόλουστη μέρα και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ!
Δεν υπάρχει νομίζω παγκοσμίως δρόμος που να περνάνε τόσα μουνιά μαζεμένα και συνεχώς....τί Πράγες και τι Μόσχες....

έτσι βγήκε το τραγούδι του Κυριαζή "Μόνο την μάνα μου θυμάμαι".....!!!!
αχαχαχα,το'κανα τη περασμένη βδομάδα αυτό και ίσα που το γλύτωσα το εγκεφαλικό  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καθώς έμπαινα για Κέλλυ,είδα να φεύγουν από την ρεσεπτιον η κοντή του 1.56(πραγματικό σαμιαμίδι) αγκαζέ με μια άλλη ξανθιά,η οποία δεν κατάλαβα ποια ήταν...προφανώς από τo EOG,τώρα βλέπω μάλλον η δάφνη...και αυτή όσο πρόλαβα να δω διακριτικά,δεν έλεγε και τίποτα....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καθώς έμπαινα για Κέλλυ,είδα να φεύγουν από την ρεσεπτιον η κοντή του 1.56(πραγματικό σαμιαμίδι) αγκαζέ με μια άλλη ξανθιά,η οποία δεν κατάλαβα ποια ήταν...προφανώς από τo EOG,τώρα βλέπω μάλλον η δάφνη...και αυτή όσο πρόλαβα να δω διακριτικά,δεν έλεγε και τίποτα....
Η kelly πως είναι?Έχει καμιά σχέση με τις φωτό? :think:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Δεν πάμε καθόλου καλααααά...
Μπασμένο.. σαμιαμίδι.. τι εκφράσεις είναι αυτές ρε παιδιά. Το manual της αντιπροσωπείας το λέει καθαρά:

Sexy and [size=14pt]compact[/size]... Sabrina is the ultimate sex experience

:2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom