Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
με καπότα!τί να τον κάνεις....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αμα δεν την βουτηξεις στην μερεντα δεν μπορεις?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για μένα ο κώλος απορρίπτεται ασυζητητί από τις γκόμενες....λόγω μεγέθους!!! :2funny: :2funny:

εδώ και στο μουνί με το ζόρι με δέχονται!!!!

για αυτό τελευταίος κώλος που γάμησα ήταν το 1999 μιας 45άρας Αγγλίδας πόρνης στο Λονδίνο,της Τζίνας!!!!που δεν ζει πλέον...ήταν διάσημη!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
πως... περασα... αλλα κωλο δεν εφαγα...
μη μου πεις οτι τον εδωσε θα με πιασει καταθλιψη...
Επειδή είσαι κωλάς  :grin: :grin:  νόμιζα οτι δεν πέρασες  ;)

Οχι δεν το πήρα τώρα!! Θα το πάρω με περισσότερα χλμ την άλλη φορά  ;)

Αν και η αλήθεια είναι οτι το τελευταίο βράδυ είπα να δοκιμάσω αλλα βαρεθηκα το τρέξιμο στο κέντρο  :headbang:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
για μένα ο κώλος απορρίπτεται ασυζητητί από τις γκόμενες....λόγω μεγέθους!!! :2funny: :2funny:

για αυτό τελευταίος κώλος που γάμησα ήταν το 1999 μιας 45άρας Αγγλίδας πόρνης στο Λονδίνο,της Τζίνας!!!!που δεν ζει πλέον...ήταν διάσημη!
Πέθανε στο γαμήσι ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
νταξει ρε φιλε εμεις ειμαστε τυχεροι τον εχουμε μικρο... 20 εκατοστα μονον...
και κομψο για να χωραει παντου...

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Εχει καλουτσικες κριτικες. Ξερει κανεις τιποτε παραπανω?

τα κανει ολα αλλα δεν ξερω πια αν συμφερει...στις γιορτες εδινε και κωλο...σε τιμη 250 ευρω..τωρα βλεπω...200...αν εχει και κωλο μεσα..ΟΚ!!...αλλα ειναι πια στην δυση της καριερας...για αυτους που τους αρεσει να τους ρωτανε.."τι θελετε ΚΥΡΙΕ??"....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά ανάμεσα στο incall και το outcall που γράφουν τα site?

Y.Γ. Καλοπροαίρετα ειρωνικά σχόλια (επειδή σίγουρα θα υπάρξουν λόγω του αφελούς της ερώτησης) καλοδεχούμενα!  :s&m_3:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά ανάμεσα στο incall και το outcall που γράφουν τα site?

Y.Γ. Καλοπροαίρετα ειρωνικά σχόλια (επειδή σίγουρα θα υπάρξουν λόγω του αφελούς της ερώτησης) καλοδεχούμενα!  :s&m_3:
Μαλλον τα αγγλικα σου ειναι ανυπαρκτα για να το ρωτας αυτο.
Τελος παντων, στο πρωτο ρωτας που ειναι για να πας,στο δευτερο λες που ειναι για να ερθει.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

Ναι αλλα ρωτοντας παει κανεις στην Πολη. Καλα κανεις και ρωτας γιατι αλλιως θα πατησεις καμια μπανανοφλουδα..
ευχαριστω παρεπιπτοντως τον συναγωνιστη για τις πληροφοριες  περι ΜιλφοΜελιντας

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μαλλον τα αγγλικα σου ειναι ανυπαρκτα για να το ρωτας αυτο.
Τελος παντων, στο πρωτο ρωτας που ειναι για να πας,στο δευτερο λες που ειναι για να ερθει.

Ως προς το ξενοδοχείο?, τον οργασμό??? :grin:

Το 1ο το κατάλαβα... Πάω στο χώρο της και δεν πληρώνω εννοείται ξενοδοχείο ή τπτ άλλο..
Στο 2ο ( "λες που είναι" - ποιος?, τι?) ο χώρος μου ? Δηλαδή αν την καλέσω σε ξενοδοχείο χρεώνομαι το δωμάτιο, 50€ extra και το taxi?
Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό?

Εντάξει είσαι λίγο σκληρός με τα αγγλικά δεν νομίζω ότι έχει σχέση...
Θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν προσπαθώ να μάθω στον παππού μου να χρησιμοποιεί το κινητό..Του λέω πάτα το μενου και μου λεει δεν πεινάω! Δεν είναι θέμα γλώσσας.
Κάποια πράγματα που σε εμάς φαίνοντα φυσικά για τον άλλον μπορεί να μην είναι...λόγω επαφής με το αντικείμενο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
outcall μπορεί να είναι και σε επαγγελματικό χώρο,γραφείο,αποθήκη,μπαράκι,εργοστάσιο,αμάξι,καφενείο,λέσχη,ταράτσα,σοφίτα...

όλα τα έχω ακούσει από κάτι μαλάκες φίλους μου,παλιότερα κυρίως....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
outcall μπορεί να είναι και σε επαγγελματικό χώρο,γραφείο,αποθήκη,μπαράκι,εργοστάσιο,αμάξι,καφενείο,λέσχη,ταράτσα,σοφίτα...

όλα τα έχω ακούσει από κάτι μαλάκες φίλους μου,παλιότερα κυρίως....

Εξού και το extra 50άρικο...Σου λέει ποιος ξέρει σε τι ανώμαλο θα πέσουμε?
Παίρνει ο τσέλιγκας ας πούμε και λέει έλα στο στάβλο μαζί με τα αρνιά, εγώ έτσι την βρίσκω

Παίζει και να την βγάλεις για ποτάκι δηλαδή?
Να κάνεις την πρωην να ζηλέψει...Καλή φάση! Και της ρίχνεις κι ένα πούτσο στη τουαλέτα.
Ε τότες μάλιστα να το χρεωθώ το outcall

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ως προς το ξενοδοχείο?, τον οργασμό??? :grin:

Το 1ο το κατάλαβα... Πάω στο χώρο της και δεν πληρώνω εννοείται ξενοδοχείο ή τπτ άλλο..
Στο 2ο ( "λες που είναι" - ποιος?, τι?) ο χώρος μου ? Δηλαδή αν την καλέσω σε ξενοδοχείο χρεώνομαι το δωμάτιο, 50€ extra και το taxi?
Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό?

Εντάξει είσαι λίγο σκληρός με τα αγγλικά δεν νομίζω ότι έχει σχέση...
Θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν προσπαθώ να μάθω στον παππού μου να χρησιμοποιεί το κινητό..Του λέω πάτα το μενου και μου λεει δεν πεινάω! Δεν είναι θέμα γλώσσας.
Κάποια πράγματα που σε εμάς φαίνοντα φυσικά για τον άλλον μπορεί να μην είναι...λόγω επαφής με το αντικείμενο.
Δίκιο έχεις καμιά φορά τα "ευκόλως ενοούμενα" δε τα ρωτάμε και δημιουργούνται κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όπως το παλλικάρι πριν κανα 2μηνο με το golden shower

διάβασε αυτό:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Δίκιο έχεις καμιά φορά τα "ευκόλως ενοούμενα" δε τα ρωτάμε και δημιουργούνται κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όπως το παλλικάρι πριν κανα 2μηνο με το golden shower

διάβασε αυτό:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη σελίδα, μπήκε ήδη στους σελιδοδείκτες!
Έψαχνα και στο site κάτι παρόμοιο, αλλά δεν βρήκα. Γιατί κατα καιρούς βλέπω κάτι κωδικοποιημένα που δεν τα πιάνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους.
Τώρα είδα ότι αυτό το πανύψηλο...άτι (1.60), ηλικίας 29 ετών (κατά δήλωση, άρα βάλε άλλα 10), με τα εγχειρισμένα χείλια και βυζιά, θα πάει Αθήνα και ζητάει και 250 ευρώ (να την πληρώσουν). Αν δω ότι πήγε κάποιος και θα ανεβάσει και κριτική θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο...Ρε για πόσο μαλάκες μας έχουν;;;;;;;;;;      

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538

διάβασε αυτό:
Βαλε και των μασαζοχωρων. Μπριζολες μπιφτεκια κλπ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έρχεται και η Ναταλίτσα

το χειρότερο γαμήσι-πίπα που μπορείς να βρεις....

ούτε για 10 ευρώ!!!!

διαβάζει και το φόρουμ,αλλά ποιος την γαμάει κι αυτήν....

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835

Παιζει να εισαι ο Απολλωνιος?

Συνημμένα

• apolonios13.JPG
    apolonios13.JPG
    157,8 KB · Εμφανίσεις: 38

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom