You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αμα δεν την βουτηξεις στην μερεντα δεν μπορεις?
για μένα ο κώλος απορρίπτεται ασυζητητί από τις γκόμενες....λόγω μεγέθους!!!
εδώ και στο μουνί με το ζόρι με δέχονται!!!!
για αυτό τελευταίος κώλος που γάμησα ήταν το 1999 μιας 45άρας Αγγλίδας πόρνης στο Λονδίνο,της Τζίνας!!!!που δεν ζει πλέον...ήταν διάσημη!
για αυτό τελευταίος κώλος που γάμησα ήταν το 1999 μιας 45άρας Αγγλίδας πόρνης στο Λονδίνο,της Τζίνας!!!!που δεν ζει πλέον...ήταν διάσημη!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Επειδή είσαι κωλάς νόμιζα οτι δεν πέρασες ;)πως... περασα... αλλα κωλο δεν εφαγα...
μη μου πεις οτι τον εδωσε θα με πιασει καταθλιψη...
Οχι δεν το πήρα τώρα!! Θα το πάρω με περισσότερα χλμ την άλλη φορά ;)
Αν και η αλήθεια είναι οτι το τελευταίο βράδυ είπα να δοκιμάσω αλλα βαρεθηκα το τρέξιμο στο κέντρο
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Πέθανε στο γαμήσι ???για μένα ο κώλος απορρίπτεται ασυζητητί από τις γκόμενες....λόγω μεγέθους!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
νταξει ρε φιλε εμεις ειμαστε τυχεροι τον εχουμε μικρο... 20 εκατοστα μονον...
και κομψο για να χωραει παντου...
και κομψο για να χωραει παντου...
bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
Εχει καλουτσικες κριτικες. Ξερει κανεις τιποτε παραπανω?
τα κανει ολα αλλα δεν ξερω πια αν συμφερει...στις γιορτες εδινε και κωλο...σε τιμη 250 ευρω..τωρα βλεπω...200...αν εχει και κωλο μεσα..ΟΚ!!...αλλα ειναι πια στην δυση της καριερας...για αυτους που τους αρεσει να τους ρωτανε.."τι θελετε ΚΥΡΙΕ??"....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.541
- Πόντοι
- 34.538
Μαλλον τα αγγλικα σου ειναι ανυπαρκτα για να το ρωτας αυτο.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά ανάμεσα στο incall και το outcall που γράφουν τα site?
Y.Γ. Καλοπροαίρετα ειρωνικά σχόλια (επειδή σίγουρα θα υπάρξουν λόγω του αφελούς της ερώτησης) καλοδεχούμενα!
Τελος παντων, στο πρωτο ρωτας που ειναι για να πας,στο δευτερο λες που ειναι για να ερθει.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Ναι αλλα ρωτοντας παει κανεις στην Πολη. Καλα κανεις και ρωτας γιατι αλλιως θα πατησεις καμια μπανανοφλουδα..Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά ανάμεσα στο incall και το outcall που γράφουν τα site?
Y.Γ. Καλοπροαίρετα ειρωνικά σχόλια (επειδή σίγουρα θα υπάρξουν λόγω του αφελούς της ερώτησης) καλοδεχούμενα!
ευχαριστω παρεπιπτοντως τον συναγωνιστη για τις πληροφοριες περι ΜιλφοΜελιντας
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μαλλον τα αγγλικα σου ειναι ανυπαρκτα για να το ρωτας αυτο.
Τελος παντων, στο πρωτο ρωτας που ειναι για να πας,στο δευτερο λες που ειναι για να ερθει.
Ως προς το ξενοδοχείο?, τον οργασμό???
Το 1ο το κατάλαβα... Πάω στο χώρο της και δεν πληρώνω εννοείται ξενοδοχείο ή τπτ άλλο..
Στο 2ο ( "λες που είναι" - ποιος?, τι?) ο χώρος μου ? Δηλαδή αν την καλέσω σε ξενοδοχείο χρεώνομαι το δωμάτιο, 50€ extra και το taxi?
Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό?
Εντάξει είσαι λίγο σκληρός με τα αγγλικά δεν νομίζω ότι έχει σχέση...
Θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν προσπαθώ να μάθω στον παππού μου να χρησιμοποιεί το κινητό..Του λέω πάτα το μενου και μου λεει δεν πεινάω! Δεν είναι θέμα γλώσσας.
Κάποια πράγματα που σε εμάς φαίνοντα φυσικά για τον άλλον μπορεί να μην είναι...λόγω επαφής με το αντικείμενο.
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
outcall μπορεί να είναι και σε επαγγελματικό χώρο,γραφείο,αποθήκη,μπαράκι,εργοστάσιο,αμάξι,καφενείο,λέσχη,ταράτσα,σοφίτα...
όλα τα έχω ακούσει από κάτι μαλάκες φίλους μου,παλιότερα κυρίως....
Εξού και το extra 50άρικο...Σου λέει ποιος ξέρει σε τι ανώμαλο θα πέσουμε?
Παίρνει ο τσέλιγκας ας πούμε και λέει έλα στο στάβλο μαζί με τα αρνιά, εγώ έτσι την βρίσκω
Παίζει και να την βγάλεις για ποτάκι δηλαδή?
Να κάνεις την πρωην να ζηλέψει...Καλή φάση! Και της ρίχνεις κι ένα πούτσο στη τουαλέτα.
Ε τότες μάλιστα να το χρεωθώ το outcall
Δίκιο έχεις καμιά φορά τα "ευκόλως ενοούμενα" δε τα ρωτάμε και δημιουργούνται κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όπως το παλλικάρι πριν κανα 2μηνο με το golden showerΩς προς το ξενοδοχείο?, τον οργασμό???
Το 1ο το κατάλαβα... Πάω στο χώρο της και δεν πληρώνω εννοείται ξενοδοχείο ή τπτ άλλο..
Στο 2ο ( "λες που είναι" - ποιος?, τι?) ο χώρος μου ? Δηλαδή αν την καλέσω σε ξενοδοχείο χρεώνομαι το δωμάτιο, 50€ extra και το taxi?
Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό?
Εντάξει είσαι λίγο σκληρός με τα αγγλικά δεν νομίζω ότι έχει σχέση...
Θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν προσπαθώ να μάθω στον παππού μου να χρησιμοποιεί το κινητό..Του λέω πάτα το μενου και μου λεει δεν πεινάω! Δεν είναι θέμα γλώσσας.
Κάποια πράγματα που σε εμάς φαίνοντα φυσικά για τον άλλον μπορεί να μην είναι...λόγω επαφής με το αντικείμενο.
διάβασε αυτό:
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δίκιο έχεις καμιά φορά τα "ευκόλως ενοούμενα" δε τα ρωτάμε και δημιουργούνται κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όπως το παλλικάρι πριν κανα 2μηνο με το golden shower
διάβασε αυτό:
Σε ευχαριστώ πολύ για τη σελίδα, μπήκε ήδη στους σελιδοδείκτες!
Έψαχνα και στο site κάτι παρόμοιο, αλλά δεν βρήκα. Γιατί κατα καιρούς βλέπω κάτι κωδικοποιημένα που δεν τα πιάνω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους.
Τώρα είδα ότι αυτό το πανύψηλο...άτι (1.60), ηλικίας 29 ετών (κατά δήλωση, άρα βάλε άλλα 10), με τα εγχειρισμένα χείλια και βυζιά, θα πάει Αθήνα και ζητάει και 250 ευρώ (να την πληρώσουν). Αν δω ότι πήγε κάποιος και θα ανεβάσει και κριτική θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο...Ρε για πόσο μαλάκες μας έχουν;;;;;;;;;;
Τώρα είδα ότι αυτό το πανύψηλο...άτι (1.60), ηλικίας 29 ετών (κατά δήλωση, άρα βάλε άλλα 10), με τα εγχειρισμένα χείλια και βυζιά, θα πάει Αθήνα και ζητάει και 250 ευρώ (να την πληρώσουν). Αν δω ότι πήγε κάποιος και θα ανεβάσει και κριτική θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο...Ρε για πόσο μαλάκες μας έχουν;;;;;;;;;;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.541
- Πόντοι
- 34.538
Βαλε και των μασαζοχωρων. Μπριζολες μπιφτεκια κλπ.Δίκιο έχεις καμιά φορά τα "ευκόλως ενοούμενα" δε τα ρωτάμε και δημιουργούνται κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όπως το παλλικάρι πριν κανα 2μηνο με το golden shower
διάβασε αυτό:
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Παιζει να εισαι ο Απολλωνιος?για μένα ο κώλος απορρίπτεται ασυζητητί από τις γκόμενες....λόγω μεγέθους!!!
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K