Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
οχι ρε συ ποια honey !!! χαχαχα για την καμιλα ελεγα ! απο το καψης παντως δεν γινετε να την διωξουν οτι και να κανει ...

το μετρο διελυσε κυριολεκτικα 2 καλα ξενοδοχεια οπως το καψης και το χολιντει .
Και οι μαλακες οι ξενοδοχοι τα αποτελειωσαν,βαζοντας μεσα Λιβυους και αλλα λεσια.

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Εφυγε η ρουφιανα απο το ΚΑΨΗΣ και πηγε διπλα? Ποιος ξερει τι μαλακιες εκανε παλι και τη διωξαν.
Τωρα ρε φιλε που ειδες τα καλα αγγλικα,απορω. Ουτε τα βασικα δε ξερει.

οταν ειχες παει στο σιτι χοτελ για να επισκεφτεις την χονευ σε πηραν χαμπαρι απο την ρεσεψιον οι 2 τυποι που ηταν καθε βραδυ ?

εμενα οταν με ειδαν να μπαινω και να πηγαινω σφαιρατος στο ασανσερ προθυμοποιηθηκαν να με εξυπηρετησουν , τους λεω εχω παρεα πανω .. και μου απαντησαν , και σεις εχετε παρεα πανω ? !!!! φαντασου τι κοσμος μπηκε χαχαχααχαχχαχα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
οταν ειχες παει στο σιτι χοτελ για να επισκεφτεις την χονευ σε πηραν χαμπαρι απο την ρεσεψιον οι 2 τυποι που ηταν καθε βραδυ ?

εμενα οταν με ειδαν να μπαινω και να πηγαινω σφαιρατος στο ασανσερ προθυμοποιηθηκαν να με εξυπηρετησουν , τους λεω εχω παρεα πανω .. και μου απαντησαν , και σεις εχετε παρεα πανω ? !!!! φαντασου τι κοσμος μπηκε χαχαχααχαχχαχα
Ειχαν κοσμο στη ρεσεψιον και δε με πηραν χαμπαρι.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
δες εδω πουστια πρακτορειου .. την σαντρα την λανσαρουν πλεον και ως ανεξαρτητη ... στο ενα προφιλ εχουν φωτοσοπ στο αλλο οχι ...

1)  

2)
:jerking:
Αυτη εχει καλες κριτικες μου φαινεται.Αλλα δεν μου λεει τιποτα απο εμφανιση.

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
την εχω τιμησει , και εμφανισιακα ειναι μια χαρα , πολυ ωραια κοπελα  , και σε στο σερβις ειναι αψογη , αν ειχε καλυτερη τιμη θα γινοταν και στανταρακι .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
την εχω τιμησει , και εμφανισιακα ειναι μια χαρα , πολυ ωραια κοπελα  , και σε στο σερβις ειναι αψογη , αν ειχε καλυτερη τιμη θα γινοταν και στανταρακι .
Ε,αφου περασες καλα μην τη κραζεις τη κοπελα. Αστην να κονομησει.

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Ε,αφου περασες καλα μην τη κραζεις τη κοπελα. Αστην να κονομησει.

το γραφειο κραζω που την λανσαρει με 2 διαφορετικα προφιλ και την δινει και σαν ανεξαρτητη .

πρεπει να πω στον παλερμο να κανει τα μαγικα του να μας φερουν  στην θεσσαλονικη την jordan ! θελω να την παιξω ενα μονο ..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
το γραφειο κραζω που την λανσαρει με 2 διαφορετικα προφιλ και την δινει και σαν ανεξαρτητη .

πρεπει να πω στον παλερμο να κανει τα μαγικα του να μας φερουν  στην θεσσαλονικη την jordan ! θελω να την παιξω ενα μονο ..
Πολλες ειναι που πρεπει να ερθουν στα μερη μας.Για υπαναπτυκτους μας εχουν τα γραφεια εδω πανω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τετοια κωλάρα έχει όντως?

αλλά λίγο με χαλάει η φάτσα αυτή,σαν την έλενα κατρίτση μοιάζει....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
Ποτε πηγες ποτε γυρισες απο την Γερμανοαυστρια?

wave1975

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Στο μισαωρο τι περιμενεις? Μια εκτονωση. Η HONEY ειναι στο ΚΑΨΗΣ.
Γιατι δε πας στη περιοχη του Μυλου αφου πας για μισαωρο?
Εχει πολλες επιλογες εκει.

Ευχαριστώ, αλλά προτιμώ να έχω ένα ραντεβουδάκι και να την κανω σκαστός για το μισάωρο.. Μπορεί και για μια ώρα ποτέ δεν ξερεις.. απλα΄προτιμώ να κλεινω για μισάωρο ωστε εάν είανι πατάτα η δουλειά να την κάνω με ελαφρά χωρίς πολλά πολλά..
Διάβασα για την σάντρα.. `την είχα δει και σε παλιότερα review και τρόμαξα να την γνωρίσω... Εριξε την τιμή όπως φαίνεται στα 170 πλέον... και βέβαια οι καλλιτερχνικές φωτο την αδικούν..
Θα το σκεφτω, αφού πλέον είμαι σε τρίλημα. Προστέθηκε και η Σάντρα στις επιλογές... για να δούμε... θα περιμενω μήπως και έχουμε τελευταία και καμια είσοδο ξαφνική στις επιλογές και θα δω μήπως κανένας συναθλητής μας δώσει τα φώτα του για κάποια καλύτερη πληροφόρηση...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
Ευχαριστώ, αλλά προτιμώ να έχω ένα ραντεβουδάκι και να την κανω σκαστός για το μισάωρο.. Μπορεί και για μια ώρα ποτέ δεν ξερεις.. απλα΄προτιμώ να κλεινω για μισάωρο ωστε εάν είανι πατάτα η δουλειά να την κάνω με ελαφρά χωρίς πολλά πολλά..
Διάβασα για την σάντρα.. `την είχα δει και σε παλιότερα review και τρόμαξα να την γνωρίσω... Εριξε την τιμή όπως φαίνεται στα 170 πλέον... και βέβαια οι καλλιτερχνικές φωτο την αδικούν..
Θα το σκεφτω, αφού πλέον είμαι σε τρίλημα. Προστέθηκε και η Σάντρα στις επιλογές... για να δούμε... θα περιμενω μήπως και έχουμε τελευταία και καμια είσοδο ξαφνική στις επιλογές και θα δω μήπως κανένας συναθλητής μας δώσει τα φώτα του για κάποια καλύτερη πληροφόρηση...
Καλο βολι.Περιμενουμε εντυπωσεις. :pipa3: :pipa3: :pipa3:

wave1975

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Ασφαλώς θα αναφέρω..
Το θεμα είναι ΤΙ να ψωνίσω..
Για όσους έχουν δει από κοντά την honey... (Είπαμε παίζουμε μεταξύ καμιλα, χονει και σαντρα και έχουμε τρίλημμα)
Ειναι στο πρόσωπο φτιαγμένη;; Το στήθος είναι σιλικόνι?? Γιατί πολύ τούμπανο το κόβω και δεν πολυφτιάχνομαι με τις σαμπρέλες...
Βλέπω επίσης ότι είναι η μόνη με μισάωρο....

Ξέριες κανείς:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
Ασφαλώς θα αναφέρω..
Για όσους έχουν δει από κοντά την honey... (Είπαμε παίζουμε μεταξύ καμιλα, χονει και σαντρα και έχουμε τρίλημμα)
Ειναι στο πρόσωπο φτιαγμένη;; Το στήθος είναι σιλικόνι?? Γιατί πολύ τούμπανο το κόβω και δεν πολυφτιάχνομαι με τις σαμπρέλες...

Ξέριες κανείς:
Τα εχουμε πει για τη HONEY εδω.Το προσωπο θα σε χαλασει σε σχεση με τη φωτο. Το τουμπανο βυζι που το ειδες? Μικρο στητο σαν 17χρονης με μικρη ρογα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ασφαλώς θα αναφέρω..

Ξέριες κανείς:

Tα είπαμε και πριν ρε φίλε

Μακριά από Χόνευ...μπαζάκι είναι στη φάτσα και μαλακισμένο εντελώς.

με τόση σκέψη,στο τέλος θα πας και δεν σου κάνει κούκου....

wave1975

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Φτου φτου.. μακρυά απο μας.
τούμπανο οχι ως πρςο το μέγεθος αλλά ως ρπος το πόσο στητό είναι..

οπότε καμίλλα ή σαντρα...
για να δούμε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538