sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Tη προηγούμενη φορά που ήρθε λεγόταν οτι είναι καλή σχετικά.Δεν είναι τελικά?
Ενταξει,μεση κατασταση,υποφερεται.Καλο petite κορμακι,μικρο στητο βυζι,πιπα οκ και δινει και κωλο με εξτρα το οποιο μπορεις να παζαρεψεις.Tη προηγούμενη φορά που ήρθε λεγόταν οτι είναι καλή σχετικά.Δεν είναι τελικά?
Μεγάλη ασχήμιαΞέχασα τα ξυνισμένα μούτρα της διαρκώς και τα μουνόχειλά της που προεξέχουν και είναι κρεμασμένα έντονα και μόνο λόγω ηλικίας(επειδή είναι μικρή) δεν φαίνονται τόσο αντιαισθητικά.
(τί γράφω ο μαλάκας!!!!)
Στα μουτρα πραγματι εχει ενα θεμα.Καμμια σχεση με τις φωτο.Στο κλεψιμο που λες,δεν υπαρχει περιπτωση με μενα.την εστρωσα κι αυτην.Ξέχασα τα ξυνισμένα μούτρα της διαρκώς και τα μουνόχειλά της που προεξέχουν και είναι κρεμασμένα έντονα και μόνο λόγω ηλικίας(επειδή είναι μικρή) δεν φαίνονται τόσο αντιαισθητικά.
(τί γράφω ο μαλάκας!!!!)
Εξαρτάται.Εαν έχω να κάνω με καμιά 30ανταβαλε δε με χαλάνε,αλλά για τα πιπίνια εχω άλλη εικόνα και χαλιέμαι να τα βλέπω ξεχειλωμένα :oΣτα μουτρα πραγματι εχει ενα θεμα.Καμμια σχεση με τις φωτο.Στο κλεψιμο που λες,δεν υπαρχει περιπτωση με μενα.την εστρωσα κι αυτην.
Τα μεγαλα μουνοχειλα εμενα μαρεσουν.
Τουράκι, λόκαλ ή ελευθέρας βοσκής το μπαζάκι??Έριξα ένα μπάζωμα χθες το βράδυ,άλλο πράγμα!
αλλά το ευχαριστήθηκα,μας άκουσε όλο το Κεμπίνσκι!
μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου,έτρεμαν....
τρελό γαμήσι το μπάζο
Ποια πηρες ρε τρελλε?Αφού το γράφω εδώ,τουράκι!
μετά πάντως έβριζα τον εαυτό μου(αν και πέρασα πολύ καλά) ¨Τί γάμησες ρε μαλάκαααααααα??????"
Αφου εσυ δεν εβαλες φωτο.Αυτοι για τι μιλανε? Τις φωτο του προμοτορα?Μας την είπε η Αφροδίτα για Ίνγκριντ ρε σεις.....
This review is not true!!!!!!
Τώρα να βάλω τις φωτογραφίες που έχω να την ξεφτυλίσω????????
Και για τον μεγάλο κώλο,με επιβεβαίωσε ο Πυθαγόρας πριν πολλές μέρες.
Η κριτική συνετάχθη και εδημοσιεύθη προς προστασία του καταναλωτικού(και δη του Αθηναικού) κοινού και μόνον.
[/quote
Aιντε μην τους κανουμε κανενα εμπαργκο τους μπαγλαμαδες με τις σαβουρες που μας στελνουν.
Επιβεβαιώνω το μεγέθος του κώλου της Ingrid καθώς και γενικά την κριτική του palermo.Και για τον μεγάλο κώλο,με επιβεβαίωσε ο Πυθαγόρας πριν πολλές μέρες.
Η κριτική συνετάχθη και εδημοσιεύθη προς προστασία του καταναλωτικού(και δη του Αθηναικού) κοινού και μόνον.
Επιβεβαιώνω το μεγέθος του κώλου της Ingrid καθώς και γενικά την κριτική του palermo.
Είναι απαράδεκτο να λένε από το aphrodita πως μια κριτική είναι ψεύτική επειδη δεν τους άρεσε. Αν δεν τους αρέσουν τέτοιες κριτικές τότε να φέρνουν καλύτερες κοπέλες και όχι να συκοφαντούν.