You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Κάθε pic και άλλο post ... Κοκαλιάρα πάντως η κυρία, και αυτό από κάποιον που είναι και ο ίδιος αδύνατος.
Ας σου ανοιξει και σενα την πορτα με το κοκκινο φορεμα που φοραει συνηθως και μην την πηδας!
αν μπορεσεις να κρατηθεις! αλλα εσυ εχεις μπαζωσει και μπαζωσει σιγα μη ΔΕΝ την πηδηξεις!
Καθαρή παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού
Τελικά μόνο τα ματάκια μας πρέπει να εμπιστευόμαστε
άλλωστε
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.
γιατρε πεσ' τα σε καναν αλλο που εχει ορεξη!
καλα κανεις και εμπιστευεσαι τα ματακια σου το ιδιο και εγω!
απλα εχουμε αλλα γουστα! τραβα εσυ στο λυκανθρωπο που εχει καλο κορμι οπως ειπες και ασε να πηγαινω εγω στις μοντελισιες!
Ωραιο το αποσπασμα απο τον Kαβαφη!
καλα κανεις και εμπιστευεσαι τα ματακια σου το ιδιο και εγω!
απλα εχουμε αλλα γουστα! τραβα εσυ στο λυκανθρωπο που εχει καλο κορμι οπως ειπες και ασε να πηγαινω εγω στις μοντελισιες!
Ωραιο το αποσπασμα απο τον Kαβαφη!
Καθαρή παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού
Τελικά μόνο τα ματάκια μας πρέπει να εμπιστευόμαστε
άλλωστε
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.
ΥΓ ενώ έχει πολύ καλό σώμα,μεταξύ κώλου και σπονδυλικής στήλης,στη μέση του πουθενά,έχει μια τούφα μαύρες τρίχες σαν τον Λυκάνθρωπο!!!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μην εισαι κακος ρε μια χαρα ειναι το κοριτσι !!!Βρε καλά την μυρίστηκα την φάση ότι μοιάζει με....πρεζόνι
από τα κόκκαλα βγαλμένη
ΥΓ πάντως συγχαρητήρια φίλε για την προσπάθειά σου
Συνημμένα
Μην εισαι κακος ρε μια χαρα ειναι το κοριτσι !!!
για γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη!
εντάξει,έχω θέμα με τα στυλ junkie...δεν μπορώ με τίποτα
Αποτυχημενε νταβατζακο στο προφιλ σου στον facebook την εχεις στις κατακτησεις σου!
δεν φανταζομαι να εβαζες καμια ασχημη εκει!
εκτος αν και αυτη την κρατας μονο για παρτη σου και μερικους φιλους σου οπως εκανες στο παρελθον για καποιες αλλες!
εδω πουλας τρελιτσα! οποτε ασε κελυτερα...
τα συληπητηρια μου για τον χωρισμο σου με την τανα! αν και εμαθα την απειλησες οτι θα της κανεις ζημια βλεπω στα θρεντακια της πουλας εξυπηρετησεση
και συμπαρασταση κατα την συνηθεια σου! εκτος βεβαια και πασχιζεις για να κερδισεις παλι την προμηθεια σου για καθε πελατακο που της
στελνεις! οποτε παλι για λυπηση εισαι!
tragic!
δεν φανταζομαι να εβαζες καμια ασχημη εκει!
εκτος αν και αυτη την κρατας μονο για παρτη σου και μερικους φιλους σου οπως εκανες στο παρελθον για καποιες αλλες!
εδω πουλας τρελιτσα! οποτε ασε κελυτερα...
τα συληπητηρια μου για τον χωρισμο σου με την τανα! αν και εμαθα την απειλησες οτι θα της κανεις ζημια βλεπω στα θρεντακια της πουλας εξυπηρετησεση
και συμπαρασταση κατα την συνηθεια σου! εκτος βεβαια και πασχιζεις για να κερδισεις παλι την προμηθεια σου για καθε πελατακο που της
στελνεις! οποτε παλι για λυπηση εισαι!
tragic!
Μην εισαι κακος ρε μια χαρα ειναι το κοριτσι !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν θα σου κανω το χατηρι οσο και να Κλαψουριζης Moderatori Wanabee !!!
Αντε ποτε θα γινεις να μας στειλεις για Μπανακι ολους !!!
Btw βλεπω μονος με τον Γιαννακι εμεινες να τα λες !
Αντε καλη μας μερα κλαψομουνι !!!
Αντε ποτε θα γινεις να μας στειλεις για Μπανακι ολους !!!
Btw βλεπω μονος με τον Γιαννακι εμεινες να τα λες !
Αντε καλη μας μερα κλαψομουνι !!!
γιατι μπερδευεις τον τροπο που τσεκαρα οτι τα πμια στον βαγγελακη πηγαιναν κατευθειαν σε σενα και στο νταβατζοφουμ με την πραγματικοτητα!
Για ρωτα κανεναν αλλο φιλο σου που μου τα ειπε ακριβως οπως ηταν γραμμενα και αμεσως καταλαβα!
καλυτερα λιγοι και εντιμοι παρα πολλοι και βρωμικοι σαν εσενα!
τραβα εσυ για μπανακι με τους υπολοιπους νταβαδες! τον φιλο σου τον ιδιοκτητη του NC!(του ρουφιανεψες κανεναν σημερα?)
του κολλητου μου που θα με εσωζε και μου εστειλε την τανα
στην θεσσαλονικη! του εξυπηρετητη της θειας εμιλιτσας και καποιων αλλων! που ξερεις καλυτερα εγω δεν τους ξερω!
καλη σου μερα και απο μενα!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Για ρωτα κανεναν αλλο φιλο σου που μου τα ειπε ακριβως οπως ηταν γραμμενα και αμεσως καταλαβα!
καλυτερα λιγοι και εντιμοι παρα πολλοι και βρωμικοι σαν εσενα!
τραβα εσυ για μπανακι με τους υπολοιπους νταβαδες! τον φιλο σου τον ιδιοκτητη του NC!(του ρουφιανεψες κανεναν σημερα?)
του κολλητου μου που θα με εσωζε και μου εστειλε την τανα
στην θεσσαλονικη! του εξυπηρετητη της θειας εμιλιτσας και καποιων αλλων! που ξερεις καλυτερα εγω δεν τους ξερω!
καλη σου μερα και απο μενα!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Συνημμένα
Αποτυχημενε νταβατζακο τρεζουλα, και οταν φερεις τις πολωνεζες και τις ουγγαρεζες οπως σχεδιαζες να μην με ξεχασεις!
τουλαχιστον ξερεις οτι τις 500αρες δεν τις υπολογιζω αν ειναι καλο το μωρο και ας μου την λεγαν μερικοι φιλοι σου γι αυτο!
αντε και τα εισιτηρια για το ταξιδι σου στο Μαιαμι δωρο απο μενα για να μην με λες και αχαριστο!
οσο αχαριστος μπορει να ειναι ενας πελατακος που πληρωνει!
τουλαχιστον ξερεις οτι τις 500αρες δεν τις υπολογιζω αν ειναι καλο το μωρο και ας μου την λεγαν μερικοι φιλοι σου γι αυτο!
αντε και τα εισιτηρια για το ταξιδι σου στο Μαιαμι δωρο απο μενα για να μην με λες και αχαριστο!
οσο αχαριστος μπορει να ειναι ενας πελατακος που πληρωνει!
παντα τετοια γιατρε!
:o :oγαμώτο και πάλι έτσι ξύπνησα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K