Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παιχτη μου να διαβαζεις ξερεις? :think: εχει νοημα να επανερχομαστε αφου σου εχουν απαντησει! εκτος και αν θες να πας εσυ και να μας πεις!
σου εχω απαντησει εγω! σου εχει απαντησει ο προεδρος! τι ακριβως θες για να πεισθεις!
ρε μπας και εισαι απιστος θωμας, βοηθεια μας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγά μη δεις στην πόρτα που θα ανοίξει αυτό που βλέπεις στις ΦΩΤΟ. Χλωμό το κόβω. Ας δούμε ποιο παλικάρι θα κάνει επίσκεψη να μας πει.  
σωστος! αυτη ηταν που ειχε  tattoo το σημα της mercedes στην μεση της! ή η φιλη της? ξεχασα :headbang: :headbang:
Και πιο παλιά στα στούντιο και στον Βαρδάρη...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αν έχεις πάει και με την καθαρίστρια... έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο σου παίχτη!! κάτσε σπίτι καλύτερα!!!
Λάμπεις μετά το καθάρισμα ... μη το χαλάσεις!!!  :tooth:

Με συγχωρείς ρε τύπε αλλά η καθαρίστρια και εσένα www.bourdela.com/city-tours/girls/sandra-blond/]σφουγγάρισε[/url] αλλά δεν κάθεσαι σπίτι σου!! :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Και πιο παλιά στα στούντιο και στον Βαρδάρη...
Σοβαρα, αυτη ειναι?...το ρουμανακι του ανθους...?
βρε βρε αναβαθμισηηηη....
θενκς μαν

ΥΓ θα ανεβειτε καμια κατηγορια? ή θα περιμενετε να πεσουμε εμεις για να ξαναβρεθουμε  ;)

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Με συγχωρείς ρε τύπε αλλά η καθαρίστρια και εσένα www.bourdela.com/city-tours/girls/sandra-blond/]σφουγγάρισε[/url] αλλά δεν κάθεσαι σπίτι σου!! :grin:

Σωστός φιλαράκι! αλλά πρόσεξε ότι ήταν στα 150γιουρια φουλ σερβις τότες, και ήταν στο Ηράκλειο! οπότε τι επιλογές είχα :think:
Να δοκιμάσω ή να δω τηλεόραση μέχρι να έρθει ή ώρα της πτήσης μου!  ;)

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Δηλαδη μαπα το καρπουζι ΕΥΑ SEXY MOON?κ τοσες πολλες sυper κριτικες?ουτε ενας δυσαρεστημενος?1 απο δω περα δεν την εχει παρει να μας πει?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Σοβαρα, αυτη ειναι?...το ρουμανακι του ανθους...?
βρε βρε αναβαθμισηηηη....
θενκς μαν

ΥΓ θα ανεβειτε καμια κατηγορια? ή θα περιμενετε να πεσουμε εμεις για να ξαναβρεθουμε  ;)

Εκείνη αναβαθμιζότανε μια εποχή κάθε μήνα σχεδόν μέχρι που έφτασε ct και σταμάτησε. Κλασσικό το τατού με το σήμα της Mercedes. Αλλά το είχανε δει τόσοι πολύ στον Βαρδάρη και στα στούντιο (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) που πια δεν μου κάνει κλικ... άσε που είναι ψηλές οι τιμές!

Εμείς ανεβαίνουμε!! Εσείς θα πέσετε να βρεθούμε στην μέση??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Δηλαδη μαπα το καρπουζι ΕΥΑ SEXY MOON?κ τοσες πολλες sυper κριτικες?ουτε ενας δυσαρεστημενος?1 απο δω περα δεν την εχει παρει να μας πει?

Μάπα για μένα δεν ήταν. Αναλόγως τι προσέφερε κάθε φορά και σε ποιον χώρο. Να εξηγηθώ. Στούντιο και Βαρδάρη η κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλή με υπηρεσίες. (Πάντα υποκεμενικά μιλάω βάσει του τι μ' αρέσει εμένα!) Στα μασάζ λόγω της ανόδου τις τιμής δεν είχε και τις ανάλογα ανεβασμένες υπηρεσίες. Είχε ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες. Τώρα σαν ct δεν ξέρω να πω...

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Μάπα για μένα δεν ήταν. Αναλόγως τι προσέφερε κάθε φορά και σε ποιον χώρο. Να εξηγηθώ. Στούντιο και Βαρδάρη η κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλή με υπηρεσίες. (Πάντα υποκεμενικά μιλάω βάσει του τι μ' αρέσει εμένα!) Στα μασάζ λόγω της ανόδου τις τιμής δεν είχε και τις ανάλογα ανεβασμένες υπηρεσίες. Είχε ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες. Τώρα σαν ct δεν ξέρω να πω...
σαν εμφανιση ειναι αυτο που βλεπεις στις φωτο?με αυτους του βυζους?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ναι...αυτη ειναι...με +λιγο φωτοσοπ..και βυζια εχει! και καλη πιπα κανει

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζω η Εύα στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφη από τις φώτο. Επίσης, ήταν με το χαμόγελο και πρόθυμη.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Χαμογελαστή και πρόθυμη... αλλά το photoshop διόρθωσε λίγο το βυζάκι...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom