baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Αν πατε να ζητησετε να φοραει την στολη της νοσοκομας !!!
Κάτι ξέρεις εσύ θα μας πεις τίποτα περισσότερο ή σ αρέσει να μας παιδεύεις.
Αν πατε να ζητησετε να φοραει την στολη της νοσοκομας !!!
Κάτι ξέρεις εσύ θα μας πεις τίποτα περισσότερο ή σ αρέσει να μας παιδεύεις.
Αναρωτιέσαι? Είναι δυνατόν να μην ξέρει.......
Αν ξέρει δεν πρέπει να μας πει και εμάς?
Έχω κάποιες πληροφορίες από ένα συναγωνιστή αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις μοιραστώ μιας και δεν είναι έχω ιδία εικόνα, τουλάχιστον ακόμα!Αν ξέρει δεν πρέπει να μας πει και εμάς?
κάτι βρήκα αλλά δεν τις εμπιστεύομαι αυτές τις κριτικές.
Έχω κάποιες πληροφορίες από ένα συναγωνιστή αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις μοιραστώ μιας και δεν είναι έχω ιδία εικόνα, τουλάχιστον ακόμα!
Πάντως το ότι είναι full που διάβασα, δεν παίζει !! μιας και η διαθεσιμότητα σε έλεγχο ήταν πολύ καλή!
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ανεβαίνουν κοπέλες Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο και τις πνίγεται στα review από κάποιους κοκκινιστούς!
Κοίτα στο EN πόσα μπάζα έχουν και γαμώ τις κριτικές!! Ε μην τρελαθούμε!!!
Εδώ οι πολύ παλιοί, βαριούνται να γράψουν review γιατί δεν ενθουσιάζονται πλέον εύκολα από το κάθε πουτανάκι που νομίζει ότι τον παίρνει διαφορετικά από τις άλλες!
Πάνε, πληρώνουν, παίρνουν την υπηρεσία και δεν αναλώνονται με έρωτες, υποκρισίες και συμπάθειες!!! Η κάθε πουτάνα είναι για να εξυπηρετεί την καύλα και τίποτα άλλο! Μόλις φύγει η καύλα...
Χαρακτηριστικά χθες βράδυ είχα μια ανταλλαγή μηνυμάτων με μια "κυρία" που ήθελε να με πείσει να κατέβω για ραντεβού πολύ αργά το βράδυ, όχι γιατί είχε ραντεβού και ακύρωση αλλά γιατί ήθελε τόσο πολύ να με δει, ενώ νωρίτερα μου το είχε πει... Και επειδή είμαι παλιός πελάτης, από άλλο νούμερο τσέκαρα την ίδια στιγμή την υποκριτική της!!
Γιατί όλα αυτά!!! Για να μην παίρνει αέρα το κάθε τσουλάκι ότι είμαστε Μαλάκες!! Ο έχων το χρήμα ορίζει όρους και συναλλαγή...
Είχα κλείσει αλλά προέκυψε θέμα και ακύρωσα!Δηλαδή σκοπεύεις να την δοκιμάσεις?
Είχα κλείσει αλλά προέκυψε θέμα και ακύρωσα!
Κρίμα μέχρι να ανέβει Θεσσαλονίκη θα είμαστε στο σκοτάδι.
Με προκαλείς να πάω.... για να ενημερώσω το forum!
Έχω υποχρέωση να το κάνω....
Φίλε μου αν το κάνεις θα είναι ότι καλύτερο λεφτά δεν υπάρχουν για πέταμα και για να αποφεύγουμε τις φόλες και για να επιβραβεύουμε τις καλές περιπτώσεις π.χ. Juliet.
Η 2η κριτική είναι αυτή που ταιριάζει σε αυτά που άκουσα από το κασκαντεριλίκι του φίλου!! ;)
Έχω κάποιες πληροφορίες από ένα συναγωνιστή αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις μοιραστώ μιας και δεν είναι έχω ιδία εικόνα, τουλάχιστον ακόμα!
Πάντως το ότι είναι full που διάβασα, δεν παίζει !! μιας και η διαθεσιμότητα σε έλεγχο ήταν πολύ καλή!
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ανεβαίνουν κοπέλες Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο και τις πνίγεται στα review από κάποιους κοκκινιστούς!
Κοίτα στο EN πόσα μπάζα έχουν και γαμώ τις κριτικές!! Ε μην τρελαθούμε!!!
Εδώ οι πολύ παλιοί, βαριούνται να γράψουν review γιατί δεν ενθουσιάζονται πλέον εύκολα από το κάθε πουτανάκι που νομίζει ότι τον παίρνει διαφορετικά από τις άλλες!
Πάνε, πληρώνουν, παίρνουν την υπηρεσία και δεν αναλώνονται με έρωτες, υποκρισίες και συμπάθειες!!! Η κάθε πουτάνα είναι για να εξυπηρετεί την καύλα και τίποτα άλλο! Μόλις φύγει η καύλα...
Χαρακτηριστικά χθες βράδυ είχα μια ανταλλαγή μηνυμάτων με μια "κυρία" που ήθελε να με πείσει να κατέβω για πολύ αργά το βράδυ, όχι γιατί είχε ακύρωση και ήμουν άλλος ένας για να συμπληρώσει το κενό της αλλά γιατί ήθελε τόσο πολύ να με δει επειδή γνωριζόμαστε από παλιά.
Νωρίτερα μου το είχε πει για το ραντεβού και στην συνέχεια το αρνήθηκε αλλά από άλλο νούμερο τσέκαρα την ίδια στιγμή την υποκριτική της!!
Γιατί όλα αυτά!!! Για να μην παίρνει αέρα το κάθε τσουλάκι ότι είμαστε Μαλάκες!! Ο έχων το χρήμα ορίζει όρους και συναλλαγή...
Σωστά! αλλά δεν ήταν θέμα ρεζέρβας γιατί είχα ήδη αράξει... Χρόνο είχα και τσέκαρα! Επίσης αυτό που αναφέρεσαι για το ΕΝ είναι έγκυρο για τα γραφεία αλλά ομοίως και για τις ανεξάρτητες.βρε παιχτη οι κριτικες που μπαινουν στα ΕΝ ειναι ελεγχομενες απο τα γραφεια και δεν απεικονιζουν παντα την πραγματικοτητα!
τωρα για την κιουρια και τι σου εκανε δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευαιος που τον εκανε ρεζερβα μια τανα για να συμπληρωσει το εισοδημα της...
ps ωραιος ο Aντωνης!
ο κασκαντερ δεν εβγαλε λαγο !
Οκ,παίχτη,ευχαριστούμε για την ενημέρωση Και τη περίμενα πως και πως που να πάρειο κασκαντερ δεν εβγαλε λαγο ! (πριν αρχισετε να μου την πεφτετε - παρακαλω σκεφτειτε οτι και εσεις απο καπου αρχισατε να γραφετε εδω μεσα)
ειναι αυτη που βλεπετε στις φωτο αλλα 25-27 και οχι 21 - δεν ειναι απο croatia αλλα βλαχαδερο απο ουκρανια (μεγιστο μειον για μενα - μετα απο 8 χρονια σχεσεων με ρωσιδες/ουκρανες τις εχω βαρεθει) - τυπικο και επαγγελματικο sex και φροντιδα της ρωσικης σχολης (με τα γνωστα σε ολους θεματακια καθαριοτητας αλλα και το χρονομετρο στο πισω μερος του μυαλου της να τρεχει) μιλαει καλα αγγλικα και δεν βαζει γλωσσα μεσα - προσοχη εδω να της το κοψετε εστω και αποτομα ακομα και αν διαμαρτυρηθει - δινει κωλο και το ευχαριστιεται και αυτο ειναι που για μενα μετρησε για να μην βαλω χειροτερο βαθμο
σε γενικες γραμμες 7-8
και για να εχετε και (προσωπικο παντα) μετρο συγκρισης αντιστοιχα εχω περασει και με τις ewa, angel, stella - οποιος εχει περαασει καλα με αυτες και δεν τον χαλαει η τιμη ας παει
κριτικη (αν δεν βαρεθω) αργοτερα !
Οκ,παίχτη,ευχαριστούμε για την ενημέρωση Και τη περίμενα πως και πως που να πάρει
Δεν νομίζω να έχετε παράπονο! Σας δώσαμε μια ιδέα τι να περίμενετε! Την καλημέρα μου στη συμπρωτεύουσα