Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ρε σεις για να καταλαβω...
αυτος πηδηξε κουτρα
αυτος πηδηξε κουτρα
προσωπικα μουφα μου φαινεται....συνηθως το χρημα προκαταβαλλεται....ρε σεις για να καταλαβω...
αυτος πηδηξε κουτρα
μπα οχι ντοκπροσωπικα μουφα μου φαινεται....συνηθως το χρημα προκαταβαλλεται....
μπα οχι ντοκ
οσες φορες εχω παει με βιζιτα
στο τελος τα δωσα
και δεν μου τα ζητησαν μποστα...
εσενα μαλακα στα ζηταν απο την αρχησε κατάλαβαν αμέσως ότι είσαι άπλας....
εσενα μαλακα στα ζηταν απο την αρχη
γιατι η δικηγοριστικη λαμογιοφατσα που διαθετεις κανει μπαμ απο χιλιομετρα...
ετσι λεει...ρε σεις για να καταλαβω...
αυτος πηδηξε κουτρα
Ακομα το σκεφτεσαι?Μεχρι νατ'αποφασισεις θα φυγειΠαιδια τελικα juliet ; Επισης αξιζει να την παρω σπιτι Η ειναι το ιδιο ; ( εννοω με το Hotel )
Καλα ρε Θαλη αυτος τι ειχε μαζι σου και σ'εβριζε?Ετσι στα καλα καθουμενα?ο τυπος ειναι εντελως για τον ...πεο !
τον ειχα πετυχει πριν λιγο καιρο στο thread 'γραφειο βανας-μαρινας' κ εκει ενω ολοι λεγανε τα καλυτερα
για την ρασελ αυτος ισχυριζονταν οτι ηταν γρια κλπ.το συμπερασμα οτι εχασε ενα απο τα δυνατοτερα call-girl
που περασαν απο την πολη.... !επισης ειναι κ μεγαλη κομπλεξαρα γτ μου εστελνε συνεχως πμ με βρισιες κλπ
ακου να δεις ρε συ φαε μια παλιοπουστα !!!
το σιγουρο ειναι οτι αν σταματησει να μας πρηζει δε θα μας λειψει καθολου !
εμπρος στο δρομο που χαραξε ο path o viper k αλλοι μεγιστοι...ακες...!!!
με την περιγραφη του ακομα χτυπιεμαι απο τα γελια ακου 'επιθυμει ο αντρας',
'παθιασμενα φιλια' κ 'φοβερη αισθηση'... !απεριγραπτε μηπως διαβαζεις ρομαντζο...?
κ φυσικα με το τελευταιο που εκανε ο ανθρωπος φαινεται ποσο γυφτος ειναι...αυτα φτανουν!
Περίμενε μη φεύγεις, κάτσε να σε βρίσουμε λίγο πρώτα.
Είσαι ο γνωστός μαλάκας που σε όλα τα ct προσπαθείς να τα χύσεις στο στόμα με το ζόρι.
Καλα αν εκανε κατι τετοιο δε φοβαται μη τον βρουν οι μπραβοι και τον σαπισουν?ετσι λεει...
τωρα αν ειναι αληθεια, ο ιδιος ξερει αδελφε...
ισως μας διαφωτισει τελικα κανενας συναδελφος που θα παει απο δω και στο εξης στην κοπελα
με auto-stop λογικα ταξιδευει...Ω ρε τι είναι τούτο ρε? πλάκωσαν οι δεινόσαυροι.
προσωπικα μουφα μου φαινεται....συνηθως το χρημα προκαταβαλλεται....