To ζητούμενο είναι η κάβλα συμφωνώ....Και δικαίωμα οποιούδηποτε σε αυτό το φόρουμ όπως και σε κάθε είδους φόρουμ να βγάζει ελεύθερα την άποψη του, τη γκρίνια του, τη γκάβλα του, την εμπειρία του, το χαβαλέ του, να αβαντάρει άλλες πουτάνες κι άλλες να τις θάβει, φτάνει να το κάνει καλόβουλα και χωρίς υπόγεια κίνητρα.
Στο θέμα μας, τη συντηρητική και μίζερη Σαλονίκη δηλαδή, υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα. Διότι εάν στην Αθήνα βρίσκεις σε μόνιμη βάση 5-6 (αν όχι πολύ παραπάνω) αξιόλογα τεμάχια, εδώ κάνουμε μαύρα μάτια να βρούμε έστω και ένα. Πάντως υπάρχει αγορά εδώ ανεκμετάλλευτη.
Επειδή πολύς λόγος για τη Lauryn, έχω να πω από ιδία εμπειρία πως σίγουρα έχει ιδιάιτερο τύπο και εξωτική ομορφιά και σίγουρα ΔΕΝ είναι τραβελόφατσα. Για τα δικά μου τα γούστα είναι κοντή, δε μου κάνει τρελό κλικ και δε θα την ξαναπροτιμήσω. Όμως έχει κάτι το διαφορετικό από τις συναδέλφισσες της και γι αυτό και είναι σε θέση και καρδιές να κλέψει ;) Φτάνει όλος αυτός ο ντόρος να μη γίνεται επειδή το συγκεκριμένο τεμάχιο δίνει 5+1 δώρο στους αβανταδόρους της ;)