Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ο Σικελός είναι γνωστός κλαψιάρης όπως κι ο φίλος μου ο kostikos αλλά όχι να τους πάρουμε & με τις ντομάτες...γιατί σε λίγο θα κλείνουμε τηλεφωνικό θάλαμο για ούζο...τόσοι πού 'χουμε μείνει!

Εξάλλου επί της ουσίας έχουν δίκιο για τη φούσκα των ct...ειδικά στα μέρη μας!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ο Σικελός είναι γνωστός κλαψιάρης όπως κι ο φίλος μου ο kostikos αλλά όχι να τους πάρουμε & με τις ντομάτες...γιατί σε λίγο θα κλείνουμε τηλεφωνικό θάλαμο για ούζο...τόσοι πού 'χουμε μείνει!

καλα στην σαλονικη ειναι πολυ ψοφια τα πραματα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

πότε με είδες να κλαίω ρε φτερούγα του KFC???
χαβαλές γίνεται...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Δηλαδη επειδη εγραψε δυο μαλακιες ο Palermo, που εστω και ενα μηνυμα του να εχεις διαβασει καταλαβαινεις περι τινος προκεται, θα μας τη λενε για ποια θα γραφουμε και τι θα λεμε? Πολυ λογοκρισια εχει πεσει εδω μεσα τελευταια.

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
...ψυχραιμια κυριοι...και το ζητουμενο ειναι η γκ@@@@βλα.....τπτ...αλλο.!!..και γιατι οχι και τα "ουζα...¨του φιλτατου συμπαιχτη....(ε οχι και σε θαλαμο...χαθηκε το ανδρομεδα??)...ας με συγχωρησει ο tresurment...αλλα δεν καταδικαζονται τα γουστα μια πολης επειδη δεν ασχολουμαστε με μια δεσποινης..που στο κατω κατω εχει τους φανατικους..της...εγω ας πουμε γουσταρα την ευα την καθαριστρια...αλλα και το κραξιμο της το απολαμβανα εδω μεσα (που ανατιμολογισε και τον κωλο δυο φορες τον κωλο της)....προσοχη  tresurment δικαιωμα στην  επιλογη προπαντως στο ."οχι"..για μενα εκει ειναι η μαγκια...!!και μιλαμε για μια πολη που μια βολτα να κανεις θα καταλαβεις οτι ειναι "μουσκεμα" απο την "υγρασια"....οσο για τα ct ας ειναι καλα και εμεις ακομα καλυτερα!!!

gonso

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
To ζητούμενο είναι η κάβλα συμφωνώ....Και δικαίωμα οποιούδηποτε σε αυτό το φόρουμ όπως και σε κάθε είδους φόρουμ να βγάζει ελεύθερα την άποψη του, τη γκρίνια του, τη γκάβλα του, την εμπειρία του, το χαβαλέ του, να αβαντάρει άλλες πουτάνες κι άλλες να τις θάβει, φτάνει να το κάνει καλόβουλα και χωρίς υπόγεια κίνητρα.

Στο θέμα μας, τη συντηρητική και μίζερη Σαλονίκη δηλαδή, υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα. Διότι εάν στην Αθήνα βρίσκεις σε μόνιμη βάση 5-6 (αν όχι πολύ παραπάνω) αξιόλογα τεμάχια, εδώ κάνουμε μαύρα μάτια να βρούμε έστω και ένα. Πάντως υπάρχει αγορά εδώ ανεκμετάλλευτη.

Επειδή πολύς λόγος για τη Lauryn, έχω να πω από ιδία εμπειρία πως σίγουρα έχει ιδιάιτερο τύπο και εξωτική ομορφιά και σίγουρα ΔΕΝ είναι τραβελόφατσα. Για τα δικά μου τα γούστα είναι κοντή, δε μου κάνει τρελό κλικ και δε θα την ξαναπροτιμήσω. Όμως έχει κάτι το διαφορετικό από τις συναδέλφισσες της και γι αυτό και είναι σε θέση και καρδιές να κλέψει ;) Φτάνει όλος αυτός ο ντόρος να μη γίνεται επειδή το συγκεκριμένο τεμάχιο δίνει 5+1 δώρο στους αβανταδόρους της  ;)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
To ζητούμενο είναι η κάβλα συμφωνώ....Και δικαίωμα οποιούδηποτε σε αυτό το φόρουμ όπως και σε κάθε είδους φόρουμ να βγάζει ελεύθερα την άποψη του, τη γκρίνια του, τη γκάβλα του, την εμπειρία του, το χαβαλέ του, να αβαντάρει άλλες πουτάνες κι άλλες να τις θάβει, φτάνει να το κάνει καλόβουλα και χωρίς υπόγεια κίνητρα.

Στο θέμα μας, τη συντηρητική και μίζερη Σαλονίκη δηλαδή, υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα. Διότι εάν στην Αθήνα βρίσκεις σε μόνιμη βάση 5-6 (αν όχι πολύ παραπάνω) αξιόλογα τεμάχια, εδώ κάνουμε μαύρα μάτια να βρούμε έστω και ένα. Πάντως υπάρχει αγορά εδώ ανεκμετάλλευτη.

Επειδή πολύς λόγος για τη Lauryn, έχω να πω από ιδία εμπειρία πως σίγουρα έχει ιδιάιτερο τύπο και εξωτική ομορφιά και σίγουρα ΔΕΝ είναι τραβελόφατσα. Για τα δικά μου τα γούστα είναι κοντή, δε μου κάνει τρελό κλικ και δε θα την ξαναπροτιμήσω. Όμως έχει κάτι το διαφορετικό από τις συναδέλφισσες της και γι αυτό και είναι σε θέση και καρδιές να κλέψει ;) Φτάνει όλος αυτός ο ντόρος να μη γίνεται επειδή το συγκεκριμένο τεμάχιο δίνει 5+1 δώρο στους αβανταδόρους της  ;)
Παιζει και τετοιο θεμα 5+1? :think: :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επειδή πολύς λόγος για τη Lauryn, έχω να πω από ιδία εμπειρία πως σίγουρα έχει ιδιάιτερο τύπο και εξωτική ομορφιά και σίγουρα ΔΕΝ είναι τραβελόφατσα. Για τα δικά μου τα γούστα είναι κοντή, δε μου κάνει τρελό κλικ και δε θα την ξαναπροτιμήσω.

χωρίς να την έχω δει από κοντά,αυτά ακριβώς κατάλαβα κι εγώ!!!

ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο....και για 300,μπρρρρρ

(άλλωστε,οι μουνάρες φωνάζουν από χιλιόμετρα μακριά!!!!!)

όταν μια γκόμενα στην σούπερ Φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία της είναι μέτρια,φαντάσου πως θα είναι πραγματικά...

gonso

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι φωτογραφίες της Lauryn είναι 100% αληθινές φίλε Palermo, χωρίς φωτοσόπι...απλώς διαλέγει και βάζει τις πολύ καλές της αλλά γνήσιες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
χωρίς να την έχω δει από κοντά,αυτά ακριβώς κατάλαβα κι εγώ!!!

ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο....και για 300,μπρρρρρ

(άλλωστε,οι μουνάρες φωνάζουν από χιλιόμετρα μακριά!!!!!)

όταν μια γκόμενα στην σούπερ Φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία της είναι μέτρια,φαντάσου πως θα είναι πραγματικά...
θα συμφωνησω με τον δικολαβο της κακιας ωρας που δεν εχει υποθεσεις πλεον  και που τελειωσε την νομικη με 5,2 στα 8 χρονια
πολλα τα 300 για παρτυ της
την ειχα φαει την τελευτια φορα που ειχε ερθει
δεν ειναι μουναρα σε καμια των περιπτωσεων αλλα κανει καλο γαμησι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θα συμφωνησω με τον δικολαβο της κακιας ωρας που δεν εχει υποθεσεις πλεον  και που τελειωσε την νομικη με 5,2 στα 8 χρονια
πολλα τα 300 για παρτυ της
την ειχα φαει την τελευτια φορα που ειχε ερθει
δεν ειναι μουναρα σε καμια των περιπτωσεων αλλα κανει καλο γαμησι

τελικά ο νο1 μοναχοφάης στο σάιτ εσύ είσαι....

δεν έχεις κάνει ποτέ ούτε μία ενημέρωση,αν και ασχολείσαι

ή μήπως τις κάνεις τις ενημερώσεις στη λέσχη και στα υπόγεια του Σαουρίδη??? :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τελικά ο νο1 μοναχοφάης στο σάιτ εσύ είσαι....

δεν έχεις κάνει ποτέ ούτε μία ενημέρωση,αν και ασχολείσαι

ή μήπως τις κάνεις τις ενημερώσεις στη λέσχη και στα υπόγεια του Σαουρίδη??? :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
αντε εγω δεν ενημερωνω
εσυ που μας πετας τους κωλους...
και ειναι σαν μας λες
καθηστε με του πουλι στο χερι παπαρες...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κοιταω μπροστα στις κριτικες...ακομα ειναι κοτσαρισμενη πρωτη πρωτη αυτη της Moly Holy...απο τις 23/2...αλλη κριτικη ΔΕΝ προστεθηκε!
καποτε εβαζες κριτικη και ως την αλλη μερα εξαφανιζοταν απο την σελιδα λογω νεων entries...
τωρα...
παρακμιακα πραματα μα τον Τουτατη!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
κοιταω μπροστα στις κριτικες...ακομα ειναι κοτσαρισμενη πρωτη πρωτη αυτη της Moly Holy...απο τις 23/2...αλλη κριτικη ΔΕΝ προστεθηκε!
καποτε εβαζες κριτικη και ως την αλλη μερα εξαφανιζοταν απο την σελιδα λογω νεων entries...
τωρα...
παρακμιακα πραματα μα τον Τουτατη!

Ασε καλυτερα για την Moly Holy γιατι πολλοι εφαγαν ηττα και δεν μιλανε!! :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom