Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Στειλανε και το αλλο το κοριτσακι με το κτελ να γυρισει ολη την επαρχια. Εχει βαλει στο προγραμμα της τη μιση επικρατεια ...περιοδευον θιασος.
Πακετοοο...
τι προγραμμα ειναι αυτο!!...Πωλητρια χονδρικης να ηταν, τετοια περιοδια δεν θα εκανε!!  :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Πακετοοο...
τι προγραμμα ειναι αυτο!!...Πωλητρια χονδρικης να ηταν, τετοια περιοδια δεν θα εκανε!!  :2funny:
Λες να ειναι και πλασιε και στα κενα (που θα ναι πολλλα) να χτυπαει κουδουνια?

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Τι γυναικαρες ειναι αυτες? ξερει κανεις κατι γιατι κριτικες δεν υπαρχουν. Στειλανε και το αλλο το κοριτσακι με το κτελ να γυρισει ολη την επαρχια. Εχει βαλει στο προγραμμα της τη μιση επικρατεια ...περιοδευον θιασος.

....xμμμμ καλες οι τυπισες αλλα προσοχη....ισως ειναι ακομα καλυτερος ο φωτογραφος...(πολλες γωνιες και σκιες..και ειδικα στην hana αποστασεις)........σημειωνω..και το 28 years old...της..nataly..και βγαλτε ακρη.... :think:..

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
νταρντανομουναρες για το ΚΤΕΛ για Σερρών-Αλεξανδούπολης.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που το θυμηθηκες???....απο τις πιο cult καταστασεις..!!.εχω εντρυφισει πιτσιρικας...στο..κτελ....θεσσαλονικης φλωρινας..με ..συνεπιβατισες....με εφαρμοστα πουλοβερακια.... :bounce:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τι γυναικαρες ειναι αυτες? ξερει κανεις κατι γιατι κριτικες δεν υπαρχουν. Στειλανε και το αλλο το κοριτσακι με το κτελ να γυρισει ολη την επαρχια. Εχει βαλει στο προγραμμα της τη μιση επικρατεια ...περιοδευον θιασος.

Εψαξες στο EG???  :think: Δεν τις κοβω για παρθενες.  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εαν προσεχες και λιγο τι γραφουμε εμεις οι μικροι παιχτες θα εβλεπες οτι οταν εγραψες για την Μασα που
στα μασησε ακριβως απο κατω εγω εγραψα για την ιβετα που ερχοταν σαν Τασα και παλιοτερα σαν Λιντα!
αλλα που μυαλο! :headbang: :headbang: :headbang: στο εφαγαν οι γκομενες και τα ουζα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπόν η Iveta, μαμούθ κανονικό  :grin:
Δε σας λέω παραπάνω, γιατί ντρέπομαι!  :headbang:
VFM στο 50ρικο με κ...ο! Εγώ δεν πήρα γιατί χάθηκα στο ψάξιμο...
και antrea's? :think: :think: 

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Τι βαράς ρε; Αφού δεν υπάρχει κριτική... Τώρα που το βλέπω βέβαια, η τελευταία φωτό της Tasha προιδεάζει για το κακό... Από υπηρεσίες πάντως έλιωσε η συμμαθήτρια!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ψυχανεμίζομαι πως κάποιος πέρασε καλά απόψε και το κρατάει μυστικό! Για να δούμε...μακάρι!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παλι ονειρο εβλεπες? μασες ειχε σημερα οχι φαπες!
αφου υπηρχε κριτικη στο παλιο μπου ευκολα καταλαβαινεις οτι η κοπελα ειναι συμμαθητρια σου! :P
τωρα για τις σημμερινες υπηρεσιες της εσυ ξερεις καλυτερα!  :grin: :grin:
Τι βαράς ρε; Αφού δεν υπάρχει κριτική... Τώρα που το βλέπω βέβαια, η τελευταία φωτό της Tasha προιδεάζει για το κακό... Από υπηρεσίες πάντως έλιωσε η συμμαθήτρια!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Άμα ήταν συμμαθητρια Φτερουγα δεν σώζεται με τίποτα δεν πα να έκανε και τούμπες .:))

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Χθες ειπα να μασκαρευτω σε κασκαντερ και να συναντήσω την
Κλείνω κανονικά και 20' πριν το ραντεβού μας μου στέλνει μύνημα πως τελικά ήρθε το άλλο της ραντεβού και ακυρώνεται το δικό μας.  :headbang: :headbang: :headbang:
Με λίγα λόγια έβαλε διπλό ραντεβού και όποιος εμφανίζεται αυτός κερδίζει.....
Α, και καθάρισε με ένα "sorry"  :tickedoff:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Και ο Αfroditas απο ότι πήρε το αυτί μου τα ίδια κάνει .
Έχει πεση τόση αναδουλια και τόσα Fake Bookings οπότε οποίος παει κάτω απο το ξενοδοχείο και πει ότι εδω είμαι ανεβαίνει και οι σωστοί Παίχτες που κάνουν τις κρατήσεις τους σωστά παίρνουν τα Αρχιδια τους .

Στούντιο  κατάσταση με αλλα λόγια .

Πανε για καφεδάκι στο Lobby και όταν τελείωσε σου λέω :))

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Κι εγώ που νόμιζα πως σου βγήκε τεφαρίκι...

Κλείνω κανονικά και 20' πριν το ραντεβού μας μου στέλνει μύνημα πως τελικά ήρθε το άλλο της ραντεβού και ακυρώνεται το δικό μας.  :headbang: :headbang: :headbang:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Για εμένα η "κυρία" αυτή, αλλα και οποιαδήποτε το κάνει αυτό, τρώει μαύρο. Το ίδιο ισχυεί είτε πρόκειται για πρακτορείο είτε για ανεξάρτητη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Γνωστη Τσεχα απο τις φωτο αλλα η Belicia δεν μου φαινεται οτι ειναι!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
victorie?
τεσπα να εχετε υποψιν οτι σε μια που βρισκεται εδω, μυστηριωδως εξαφανηστικαν οι κριτικες στο news που την ψιλοεθαβαν!
σε ποια? θα σας πουν οι παιχτες! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom