jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
are u talking about us?
αδελφε θυμησε με,Kανένας να μη μείνει! αν είναι να μας φάει η μπόχα...
μην ξυνεις πληγες λέμε!5 μαλακισμενες, 3 πιτσιρικια που εχουν γαμησει το συμπαν, 1 μεγαλομανης πισωγλεντης, αλλος ενας αξιοσέβαστος ψυχακιας που κυνηγαει (κυρολεκτικα) τις πουτανες για γκομενες, 10 αγαπουληδες που γραφουν κριτικες για να τις διαβαζουν τα στουντιοκόριτσα, και οι περιστασιακοι ψυχασθενεις που δινουν ραντεβου εκδικησης πισω απο τις LCD, αραδιαζοντας τα κατορθωματά τους.
Θa μου πεις ειναι καλυτερα εκει εξω για να ειναι καλυτερα εδω μεσα;
Ο,τι δεν αφορα το θεμα διαγραφεται.
Καλή χρονιά
αδελφε θυμησε με,
η Βασιλισσα ποσο χρεωνε το κουλουρι περσυ? 100 οσο και φετος? ή παει, τρελαθηκε κι αυτη?
Gagging ειναι αυτο που λες εσυ Παιχτη αυτο που λεει ο Luc ειναι το Deep throat !!!
Respect Moderatori ;)about them, που δεν αφηνουν us να γραφουν πλεον.
Δεν έχει αλλάξει τιμοκ/γο απ' όσο θυμάμαι...αδελφε θυμησε με,
η Βασιλισσα ποσο χρεωνε το κουλουρι περσυ? 100 οσο και φετος? ή παει, τρελαθηκε κι αυτη?
Εκει εξω ειναι πολυ χειροτερα ο Κουλουρης περναει τα κοκκινα και ο αντιστοιχος μοντερατορ κανει οτι δεν τον βλεπει εδω τουλαχιστον υπηρξε καθαρσις5 μαλακισμενες, 3 πιτσιρικια που εχουν γαμησει το συμπαν, 1 μεγαλομανης πισωγλεντης, αλλος ενας αξιοσέβαστος ψυχακιας που κυνηγαει (κυρολεκτικα) τις πουτανες για γκομενες, 10 αγαπουληδες που γραφουν κριτικες για να τις διαβαζουν τα στουντιοκόριτσα, και οι περιστασιακοι ψυχασθενεις που δινουν ραντεβου εκδικησης πισω απο τις LCD, αραδιαζοντας τα κατορθωματά τους.
Καλή χρονιά
Αδερφέ αν λες για την Μαρτινα είναι γεματούλα !!δεν ξέρω αν κάνει για σένα ;)αδελφε θυμησε με,
Για ποιούς λες?about them, που δεν αφηνουν us να γραφουν πλεον.
καλως ηρθες αδελφε.....καλη συνεχεια....Για ποιούς λες?
Ελειπα και εχω χάσει επεισόδια
5 μαλακισμενες, 3 πιτσιρικια που εχουν γαμησει το συμπαν, 1 μεγαλομανης πισωγλεντης, αλλος ενας αξιοσέβαστος ψυχακιας που κυνηγαει (κυρολεκτικα) τις πουτανες για γκομενες, 10 αγαπουληδες που γραφουν κριτικες για να τις διαβαζουν τα στουντιοκόριτσα, και οι περιστασιακοι ψυχασθενεις που δινουν ραντεβου εκδικησης πισω απο τις LCD, αραδιαζοντας τα κατορθωματά τους.
Καλή χρονιά
;)Φαίνεται και από τις φωτογραφίες το πόσο κομπλαρισμένη δείχνει!Ξενέρωμα!! Επίσης πήρε τα παπούτσια δανεικά από την Eva
Φαίνεται και από τις φωτογραφίες το πόσο κομπλαρισμένη δείχνει!Ξενέρωμα!! Επίσης πήρε τα παπούτσια δανεικά από την Eva