Κοψε την γκρινια και δωσε στους φιλους σου πανω τα 5 - 6 που ολο λες Παιχτη και μην εισαι μονοφαγας !!!
Κατα τα αλλα τα πολυ καλα αν θες να τα φας θα πρεπει να τα πληρωσξς αυτο να το θυμασαι παντα αλλιος μια ζωη στην μετριοτητα θα εισαι και θα γκρινιαζης .
Αντε καλο βραδυ και απο εδω .
Φίλε επειδη δεν έχουν ολοι 1 μηχανη που γεννάει λεφτα όπως εσυ ώστε να γαμαν όλες τις τουρίστριες και επειδή μπαίνουν και πολλοί ανιδεοι δω μεσα που λόγω γκαβλας τρώνε πολύ παπα εγώ απλώς πληροφόρησα για ακόμα μιά απάτη που κυκλοφορεί για να σωσω κανεναν!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ
δεν γκρινιαξα!!! 1 ερώτηση εκανα και ψαχτηκα και βρήκα και την απάντηση για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και το γραψα και το επιβεβαιωσε κι άλλος πιο κατω....και βρηκα και κριτική οτι δεν έχει πολύ σχέση με φωτο κι γενικά είναι σαν στουντιοκόριτσο!!!
που την είδεσ την γκρινια?????
οσο για την παραπληροφόρηση που κανεις ξερείς καλά οτι δω πάνω δουλευουν μονο με πελατες κατόπιν σύστασης από άλλους ή από ξενοδοχεία με τον ρεσεπσιονιστα. επομένως και τηλ. να δωσω αν δεν πάρω εγώ να πω ο ταδε είναι αυτός και μενει εκεί και θα σε παρει σε λιγο εκ μέρους μου κοκο δεν έχει!!!!!! και ξερω πολύ κοσμο που χει τηλ. απο λοκαλ κι ουτε τα ζηταω γιατι έχω τα δικά μου! κι εγω μονος μου ψαχτηκα και τα βρηκα απο φίλους και γνωστους και κτλ.....
επισης ξέρεις πολύ καλά οτι στους φίλους μου τα δίνω φυσικα και ανταλλάσουμε καθημερινά πληρ.!!!!!
θα συμφωνησω οτι για τα πραγματικά υπερπαραγωγες (πχ lauryn, Crsytal, Vicky, Tzoulia, SASA κτλ) πρέπει να πληρώσεις!!!! πραγμα που το κανω και δεν τοχω μετανιώσει ποτέ γιατι αξιζαν και το τελευταίο ευρώ
αλλα όχι να μου πλασαρονται για εσκορτσ των και μοντελες 200 ευρώ στουντιοκοριτσα ή κοπελιτσες που στην χωρα τους θαταν καθαριστιες
αυτα μονο τίποτα άλλο