Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Σε μένα τίποτα παλιοσπιτο :)
Καλησπερες !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 12

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
εχουμε καμια πληροφορια για το πρακτορειο αξιοπιστη???
και συγκεκριμενα για την ξενια?
λεω να κλεισω για αυριο και πριν μπω στον κοπο θα ηθελα να ξερω αν ειναι οντως αληθινες οι φωτο?

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
εχουμε καμια πληροφορια για το πρακτορειο αξιοπιστη???
και συγκεκριμενα για την ξενια?
λεω να κλεισω για αυριο και πριν μπω στον κοπο θα ηθελα να ξερω αν ειναι οντως αληθινες οι φωτο?
α καλα να σαι,πιο αληθινες δε γινεται...οτι βλεπεις παιρνεις,καρπουζια με το μαχαιρι που λενε :rockon:!

γενικα το σαιτ που ανακαλυψες ειναι σκετος θησαυρος...λιγο ασχημουλες βεβαια αλλα θα βελτιωθουν :headbang:!

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
α καλα να σαι,πιο αληθινες δε γινεται...οτι βλεπεις παιρνεις,καρπουζια με το μαχαιρι που λενε :rockon:!

γενικα το σαιτ που ανακαλυψες ειναι σκετος θησαυρος...λιγο ασχημουλες βεβαια αλλα θα βελτιωθουν :headbang:!
δεν το ανακαλυψα τωρα βεβαια αλλα ρωταω για την συγκεκριμενη ξενια αν την εχει παρει κανεις και μου πει?
εγω που μιλησα με καποιον μου ειπε οτι ειναι ακριβως οτι βλεπω

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
δεν το ανακαλυψα τωρα βεβαια αλλα ρωταω για την συγκεκριμενη ξενια αν την εχει παρει κανεις και μου πει?
εγω που μιλησα με καποιον μου ειπε οτι ειναι ακριβως οτι βλεπω
Φιλε οι αποψεις δυιστανται.Εχω κανει καταδρομικη πριν λιγες μερες με καποιο αλλο τηλ. που βρηκα στο EN και επεσα σε μπαζο  :headbang:Οταν μετα ειπα να δοκιμασω αυτη τη Ξενια και πηρα τηλ. να κλεισω μου εδωσαν το χοτελι και το δωμ. του μπαζου που ειχα παει 1 μερα πριν  :think: :headbang:Οποτε οπως καταλαβαινεις κρατα μικρο καλαθι...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Wings,Alexm4n,GFE,Tres,Geopa,NITRO και λοιποί παίχτες την καλησπέρα μου και τα φιλιά μου  :)
Πού 'σαι ρε παλιόπαιδο; :)
Κι άμα σου πω οτι χθες ακριβώς αναρωτιόμουν πού χάθηκες και σκεφτόμουν καλά που έκανες!  ;) :-*
Είχα παρκάρει μπροστά στο μαγαζί σου κατά τις 4.30μμ. Τώρα σν σου πω πως σε θυμόμουν και στις 6.30 που γύρισα, ψέμα θα 'ναι...

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα στο θρεντ,βλέπω πως έπεσε καταχνιά στα citours,τόση απελπιστική κατάσταση είχαμε να δούμε από τον κατακλυσμό.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα παικτες,να'στε ολοι καλα.

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Παίδες Anya Τσέχα σας λέει τίποτα απο φάτσα καλή φαίνετε και πρώτη φορά την βλέπω,λέω να κάνω τον κασκαντέρ,εγκρίνετε όλοι θέλω ψυχολογική υποστήριξη. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Πού 'σαι ρε παλιόπαιδο; :)
Κι άμα σου πω οτι χθες ακριβώς αναρωτιόμουν πού χάθηκες και σκεφτόμουν καλά που έκανες!  ;) :-*
Είχα παρκάρει μπροστά στο μαγαζί σου κατά τις 4.30μμ. Τώρα σν σου πω πως σε θυμόμουν και στις 6.30 που γύρισα, ψέμα θα 'ναι...
Για να μην θυμάσαι θα πέρασες καλά  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom