You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ευτυχως για εμας....και ούτε οι πουτάνες θα σταματήσουν να κάνουν οτι κανουν και οπου το κανουν...
γιατί μετα με αυτο δεν γινεται τιποτα
συγνώμη κιόλας...μπαρούφες δεν αραδιάζει ο bean έτσι για να χουμε να λεμε . Προσγειωθήτε λιγάκι στην πραγματικότητα
μια που είπες για πραγματικότητα εσυ στο ******** πηδηξες και εβαλες τα δεκαρια?
καλο ψαρεμα να σου ευχηθώ?
παντως τα δεκαρια πεφτουν σαν το χαλαζι οποτε δεν φταις τελικα μόνο εσυ...
χαλαρα....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 25.165
Εγω νομιζω η Κιμ δν ηταν ******* αυτη την φορα που ηρθε σαλονικη, οποτε μαλλον αλλη πιασανε.
EDIT BY TIPOS: Σβήστηκε όνομα χοτέλ.
EDIT BY TIPOS: Σβήστηκε όνομα χοτέλ.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.689
- Πόντοι
- 3.715
Προσοχή αυτή που σας έρχεται (ανακοίνωση εδώ):
την πάτησε ο Αμερικλάνος με αυτήν όπως εξηγεί εδώ:
(Χρησιμοποιεί διαφορετικά email addresses αλλά πρόκειται για scammer)
την πάτησε ο Αμερικλάνος με αυτήν όπως εξηγεί εδώ:
(Χρησιμοποιεί διαφορετικά email addresses αλλά πρόκειται για scammer)
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
ξεκολα ρε μορτησυγνώμη κιόλας...
μια που είπες για πραγματικότητα εσυ στο ******* πηδηξες και εβαλες τα δεκαρια?
χαλαρα....
μεσ την εξυπναδα εισαι. αντι να εισαι σε κατι χρησιμος
Επισκέπτης
Ξερει κανεις ποιες ηταν οι ...τυχερες που μπουζουριασανε στο ******** προχθες. Ενας κολητος που ειναι υπευθυνος εκει μαλιστα μου ειπε οτι τα στρουμφακια ηρθαν με σημα απο interpol που σημαινει ψαγμενη δουλεια και βουτηξαν 2 απο εκει. αλλα ποιες ???οοοεεεεοοο ?
Όταν λες προχθές, πότε ακριβώς εννοείς???
Γιατί μετά από σημερινή επικοινωνία με τον manager του ξενοδοχείου είπε ότι
δεν είχαν συλλήψεις τις τελευταίες μέρες....αλλά πριν την προηγούμενη βδομάδα.
Άσε που δεν λείπει και καμία κοπέλα από τις διαφημίσεις στα διάφορα web-sites
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
γι αυτο μιλαω της προηγουμενης εβδομαδαςΌταν λες προχθές, πότε ακριβώς εννοείς???
Γιατί μετά από σημερινή επικοινωνία με τον manager του ξενοδοχείου είπε ότι
δεν είχαν συλλήψεις τις τελευταίες μέρες....αλλά πριν την προηγούμενη βδομάδα.
Άσε που δεν λείπει και καμία κοπέλα από τις διαφημίσεις στα διάφορα web-sites
οπως εγω εχω τις πληροφοριες μου μαλλον σωστα τις εχεις και εσυ
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Παιδια έχω βαρεθεί να σβήνω το όνομα του ξενοδοχείου. Τι το περάσατε δηλαδή? Άντρο ακολασίας?!?!
Ναι αρχηγέ εσύ καλά κάνεις και σβύνεις το όνομα του ξενοδοχείου, αλλά ο manager, κατά τα λεγόμενα συναθλητών της περιοχής γνωρίζει και για τα "εργαζόμενα κορίτσια" και για τις συλλήψεις τους!
Μήπως προσπθούμε να κρύψουμε ολόκληρο ξενοδοχείο πίσω από το δάχτυλό μας;
Μια φορά κι εγώ όταν ανεβαίνω αυτό προτιμώ!!
Ναι αρχηγέ εσύ καλά κάνεις και σβύνεις το όνομα του ξενοδοχείου, αλλά ο manager, κατά τα λεγόμενα συναθλητών της περιοχής γνωρίζει και για τα "εργαζόμενα κορίτσια" και για τις συλλήψεις τους!
Μήπως προσπθούμε να κρύψουμε ολόκληρο ξενοδοχείο πίσω από το δάχτυλό μας;
Μια φορά κι εγώ όταν ανεβαίνω αυτό προτιμώ!!
H πλάκα είναι ότι τον manager τον ξέρω και γω!
παρακαλώ όμως να μη μου κάνετε τη ζωή δύσκολη, δεν μπορω΄τη φασίνα συνέχεια
Πλάκα στη πλάκα όμως τελικά η hot κατάσταση αυτή τη βδομάδα είναι στη Σαλονίκη, σου λέω έχουν λυώσει!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
« Απάντηση #32250 στις: 18/11/09, 20:08 » Παράθεσησυγνώμη κιόλας...
μια που είπες για πραγματικότητα εσυ στο ******** πηδηξες και εβαλες τα δεκαρια?
χαλαρα....
--------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: alexm4n στις 18/11/09, 10:10
Κύριοι Bono Vox και mr.bean αμφιβάλω αν έχετε πηδήξει γυναίκα της προκοπής, με λεφτά η χωρίς, στην ζωή σας (με συγχωρείτε δικαίωμα σας) .
Αν και με πρόλαβε άλλος παίχτης από τον βορρά, που περιγράφει πιο καλά την κατάσταση
Μας πουλήσατε πολύ μεγάλο παραμύθι εδώ
δεν λέω ότι είμαι μεγάλος παίχτης άλλα εσείς που είστε πιο δυνατοί από μένα
εξηγήστε μου
και σας ρωτάω όταν βάζατε τα δεκαριά….
τις ουλές στο μέτωπο δεν τις είδατε ..και αναρωτιόμουν μα τόσο χάλια κούρεμα..
η κοκκινίλα στο στόμα στα κάτω χείλος ήταν σπυράκι η τα πρώτα σημάδια του επιχείλειου έρπη
την αριστερή της πλευρά που είναι ταλαιπωρημένη από ατύχημα δεν την είδατε
το ότι της λείπει ένα πλευρό το καταλάβατε
το καινό κάτω από το αριστερό βυζί
που έχει μία μέτρια πλαστική στην βάση του την νιώσατε
το κάψιμο στους κοιλιακούς στην αριστερή πλευρά το προσέξατε
την τερατώδη ουλή στην δεξιά πλευρά που καλά, καλά δεν έχει επουλώσει δεν την προσέξατε .
Ενώ της πρότεινα να κάνει ένα ντους πριν αρχίσει το παιχνίδι και σε μένα αυτή αρνήθηκε και στον επόμενο απλά έπλυνε τα επίμαχα σημεία και αυτό ήταν
Το μονό που λέτε ότι και είναι σωστό είναι ότι η κοπέλα είναι VFM αλλά και
Πάλι στο σαραντάλεπτο σερνόταν καθώς το καταπληκτικό της agency δεν την άφησε ούτε πεντάλεπτο να ετοιμαστεί ανάμεσα στα ραντεβού μέχρι τις 2 και την νύχτα τουλάχιστον φροντίσατε και εσείς σ’ αυτό βεβαία
Και όλα αυτά τα γράφω θέλοντας να πιστεύω ότι δεν κάνατε κάτι σκόπιμα.
Η κοπέλα κάνει τη δουλειά της το πρακτορείο την δική του εσείς δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι ρόλο παίζετε. Δεν τα κλαίω τα 150 πέρασα καλά και περιμένω ένα άλλο από το ίδιο agency έρχεται για να ρεφάρω, αλλά σας παρακαλώ αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να προσθέσετε αφήστε άλλους παίχτες να μιλήσουν που είναι πιο δυνατοί από εσάς.
Φίλε μου δεν θέλω να σου απαντήσω στον ίδιο τόνο, γιατί βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα είναι θέμα γούστου. Όσον αφορά την υγιεινή καλώς το αναφέρεις αλλά με μένα έκανε τρεις φορές μπάνιο και δεν μου έδωσε το δικαίωμα να πω κάτι γι αυτό. Επίσης καπνίζω οπότε καπνίζαμε μαζί και φυσικά δεν μου μύριζε. Για τα σημάδια που λες, είδα μόνο τα δυο κοντά στην κοιλιά, που για μένα δεν ήταν αντιαισθητικά και δεν έδωσα καμία σημασία μπροστά στο γενικό σύνολο που το έκρινα εξαιρετικό. Απο κει και πέρα τα σχόλια σου για το με ποιες έχω πάει και για το γούστο μου, καλύτερα να μην σου απαντήσω. Εγώ είπα τη γνώμη μου και απ' ότι είδα και οι δύο κριτικές που ακολούθησαν, με κάποιες επισημάνεις η μία, με δικαίωσαν. Οπότε μην μου λες τι θα κάνω, απλά μη διαβάζεις τις κριτικές μου αν δεν θες από δω και στο εξής. Άλλωστε θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα για όλους ότι όσοι γράφουν κριτικές το κάνουν για να βοηθήσουν τους άλλους. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ.
+100000000000000000000000
να σε δουμε και σενα mr.bean ή mr.manager
αν τα δεκαρια σου είναι αληθηνα η promotion θα το δόυμε
αν και εσυ καλοπροαίρετα γράφεις κριτικές για να βοηθησεις κάνε οικονομία στα δεκαρια...
και άσε τις παπαριες...
αν και εσυ καλοπροαίρετα γράφεις κριτικές για να βοηθησεις κάνε οικονομία στα δεκαρια...
και άσε τις παπαριες...
κριτικη για emily θα γράψω πάντως και εγώ !!!Οι ανταποκριτές πάντως της Β. Ελλάδας αναφέρουν ότι γίνεται χαμός. έχουν αναστενάξει οι σωμιέδες (καμιά κριτική δεν βλέπουμε βέβαια .... ) και έχουν αναστενάξει και οι πίστες στα κλαμπάκια!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
να σε δουμε και σενα mr.bean ή mr.manager
και άσε τις παπαριες...
Να σου πω!!!! ασε τις μ......ς μην το χοντρηνουμε το θεμα... μαναντζερ δεν ειμουν και δεν ειμαι κανενος ή καμιάς πεταμένης που στηνεται για φράγκα.
ΜΑΝΑΤΖΕΡ και ΑΦΕΝΤΙΚΟ ειμαι για ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ και οτι γουσταρω να περναω καλα. οπως και αρκετοι μερακληδες απο εδω μεσα. Οποτε ας τον προλογο και μην ασχολεισαι με την παρτη μου. οσο για την εμιλυ και την κριτικη σου θα την κλασεις μια μαντρα .... αναγκη μιζεριδες σαν εσενα δεν εχει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K