Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν ξερω τι λετε ρε αδερφια αλλα εγω περασα παρα πολυ καλα μαζι της και τωρα και την προηγουμενη φορα που ηταν εδω.ηταν αψογη.[size=15pt]ισως να εχει τα κουμπια της[/size]...και στο γαμησι ηταν καλη και στην πιπα.τι να πω.παραξενο
μα εκει ακριβως ειναι το θεμα μας αδελφε!!!
ποια κουμπια και αηδιες? ΟΤΑΝ σκαμε 250 ευρωπουλα για να μαμησουμε, οταν η αλλη δηλωνει σ/τουριστρια ΔΕΝ υπαρχουν κουμπια, ουτε προσπαθεια απο τον πελατη...
πρεπει να σε βαλει κατω και να σε σιδερωσει!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ρε παιδια!!
πορνοσταρ χωρις κωλο γινεται?
αυτο δεν ειναι σιτυ τουρ....Ξεπετουρ ειναι

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
οσοι ονειρευεστε την karolina με το 1,78μ υψος δεν εφτασε ακομα ισως απο αυριο! αλλά να πειτε στους ατζεντηδες της οτι δεν μπορει
κανουν εκπτωσεις στους καλους πελατες μονο στις σαυρες που ετσι και αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα! :headbang: :headbang:
αλλα οταν ερχεται καποια που μπορει να ειναι γαμευσημη να επιμενουν στα 250! :uglystupid:
αντε γεια ρε! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
τελικα αυτη ειναι στις γαμευσιμες ή στις εκπτωτικες?

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
ποια κουμπια και αηδιες? ΟΤΑΝ σκαμε 250 ευρωπουλα για να μαμησουμε, οταν η αλλη δηλωνει σ/τουριστρια ΔΕΝ υπαρχουν κουμπια, ουτε προσπαθεια απο τον πελατη...
εμενα με σιδερωσε παντως αδερφε και με ξανασιδερωσε...με εκανε καινουριο...ατσαλακωτο!!τετοια βυζια δυσκολα θα βλεπουμε μπροστα μασ παντως!!!εκει μεσα να τον βαζεις ...χανεσε!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
+1000000000000000000000000000....
Άλλοι γαμάνε αιδοία και άλλοι βυζιά.....γούστα είναι αυτά!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
τσιλιμπουρδιτσα, μην ασχολεισαι...τα ειπαμε...και φεικ ειναι και ειμαι σιγουρος οτι θα εχει πολλη δουλεια...
κι ουτε θα γραφτει και τιποτα, γιατι απλα δεν ασχολουνται με το θρεντ αυτο ολοι...

Εγώ θα σου δώσω και μια ακόμα εξήγηση φιλε μου. Θα πρέπει οι παλιότεροι να είστε πιο συγκρατημένοι στο τι γράφετε και πως σχολιάζετε τις κριτικές ή τις γνώμες ανθρώπων που είναι νεότεροι από σας στο site και έχουν τη διάθεση να γράψουν απλά τη γνώμη τους για μια κοπέλα που πήγαν. Γιατί οι νεότεροι στο site μπορεί να ειναι πολύ μεγαλύτεροι από σας στην ηλικία, να έχουν γράψει περισσότερα χιλιόμετρα στο σεξουαλικό κοντερ τους, αλλα να εχουν ποστάρει λιγότερες φορές εδώ μεσα. Έχω πάει με εκατοντάδες  γυναικες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που ζούσα, πλησιάζω αισίως την πέμπτη δεκαετία και θεωρώ ότι έχω περισσότερη εμπειρία από πολλά παιδάκια εδώ μέσα με πολλά "γαλόνια"=αστερια. Κάποιες φορές που τόλμησα και έγραψα τη γνωμη μου (αλλά και αρκετοί άλλοι φίλοι εδώ) δέχτηκα από ειρωνεία μέχρι καχυποψία ότι μπορεί να τα έγραφα προωθώντας κάποια κοπέλα. Μαλάκας είναι λοιπόν κάποιος να κάτσει να αφιερώσει χρόνο να γράψει για να βοηθήσει τους επόμενους και να τον κράξουν από πάνω; Μην απορείς επομένως κι εσύ και οι Mods γιατί δεν γράφουν όλοι. Οι περισσότεροι μπαίνουν εδώ, μαθαίνουν τι γίνεται, πηδάνε και δεν αναφέρουν τίποτα. Εγώ είμαι βέβαιος ότι κι εδώ είναι καθρέφτης της κοινωνίας, υπάρχουν και τα καλά παιδιά, υπάρχουν και οι μαλάκες, οι είρωνες κλπ. Κάποιοι άλλοι εδώ νομιζουν ότι είναι στρατός, αυτοί είναι οι πάλιουρες και οι άλλοι νεούλια και μπορούν να τους προσβάλουν. Όταν βλέπετε εσείς οι σοβαρότεροι χαζοπεσίματα κράξτε αυτούς που αποθαρρύνουν  όποιον απλά λέει τη γνωμη του, αν θελετε να έχει νόημα το site. Αλλιώς οι ίδιες παρεϊτσες θα τα λένε μεταξύ τους και θα είναι κλαμπάκι. Ευχαριστώ για το χώρο. 

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με συγχωρεις παιχτη η γνωμη σου σεβαστη αλλα με 9αρια και 10αρια στην patricia και 8αρια και 9αρια στην masha
και 7αρια και 8αρια στην γιαγιακα του Rob εισαι υπερβολικα γεναιωδορος!
πως λοιπον να σε παρουμε στα σοβαρα παρολα τα πολλα σου χλμ οταν πεφτεις σε ατοπηματα που μας φαινονται παραξενα
και μας ξενιζουν! ενας αλλος φιλος θα μας εβαζε κουδουνια και θα ουρλιαζε τωρα! :grin: το μετρο και το κοινο εδαφος μας λοιπουν, με συγχωρεις!
για να μην πω κοινη λογικη γιατι αν βαζουμε τετοιες βαθμολογιες σε μετρια και κακα κομματια τι θα βαλουμε στα καλα?
υπάρχει και αλλος σαν εσενα αλλά εκεινος τουλαχιστον δοκιμαζει τα πάντα και ας εχει χασει και αυτος το μετρο!
τωρα για τις παρεες συμφωνω εν μερει αλλά γραφτους στα @@ σου! στο κατω κατω αν εχεις χλμ δεν του εχεις και αναγκη!κυριος ησουν και κυριος εισαι!
τωρα παλιος και νεος δεν υπάρχει μονο οσοι εχουν διαθεση να προσφερουν!
δεν μας απασχολουν οι παλαιοτητες αλλά η σοβαρη ενημερωση δημοσια και οχι με πμια...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
τωρα παλιος και νεος δεν υπάρχει μονο οσοι εχουν διαθεση να προσφερουν!
δεν μας απασχολουν οι παλαιοτητες αλλά η σοβαρη ενημερωση δημοσια και οχι με πμια...
Σ' αυτό συμφωνώ πληρως alex. Διαφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις, γιατί για πολλοστή φορά θα πρέπει να γραφτεί εδώ ότι ο καθένας έχει τα γούστα του (ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα μαλώναμε όλοι για την ίδια γκόμενα). Άλλα πράγματα θέλω εγώ σε μια γυναίκα, άλλα εσύ ή κάποιος άλλος. Γιατί πειραζει δηλαδή που εγώ πέρασα καλά με τη γριά; Επίσης δεν μπορεί κανένας να με κρίνει γιατί γουστάρω τον α ή το β σωματότυπο. Πάμε τώρα στο τι προσφέρει η κάθε γκόμενα. Συμφωνούμε ότι αν εγώ κι εσύ πάμε στην ίδια γυναίκα με διαφορα τριών ωρών, μπορεί σε μένα να τα δώσει όλα και σε  σενα να μη δώσει τίποτα; Οι μεταβλητές είναι απίστευτα πολλές: Μπορεί να της αρέσει η φάτσα μου, το πουλί μου, ο τρόπος μου, το  sex μου, ή ότι ενδιάμεσα πέρασε καλά ή άσχημα από κάποιον άλλον, ή γιατί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Ουκρανία και τη χάλασε ή την έκανε χαρούμενη. Θέλω να πω ότι συναντάμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κι ας πάμε στην ίδια ακριβώς. Άσε λοιπόν ο καθένας να κρίνει όπως θέλει, δέξου κι εσύ κι οι άλλοι ότι περί ορέξεως κολυκυθόπιτα, εκτός από κείνες τις περιπτώσεις λεβεντόπαιδων που κάνουν προμοσιον σε γκόμενες με ανταλλάγματα. Αν τους ξέρεις ξεσκισέ τους. Αλλά για δες το κραξιμο που πέφτει κάθε λίγο σε τόσους φίλους εδώ μεσα, το θεωρεις φυσιολογικό; Εγω βαρεθηκα, όπως ξερω και αρκετά παιδια που δεν γράφουν για τον ίδιο λόγο. Αυτή η ξυνίλα, το υφάκι του μεγάλου μπήχτη και η επιθετική συμπεριφορά πρέπει να κοπούν για καλό όλων μας. Αλλιώς λίγοι θα γράφουν και πολλοί θα πηδάνε.              

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ακου να δεις παιχτη για τα γουστα θα συμφωνησω οτι εχει δικιο! ο καθενας εχει τα δικα του αλλά ως προς τις υπηρεσιες νομιζω οτι
μπορει να βρεθει ακρη και αυτο πρωτιστως κρινουμε! τωρα ολα αυτα που λες σαφεστατα μπορει να συμβουν και να μην παρεις αυτο που περιμενεις!
μου εχει συμβει ακομα και με την ιδια κοπελα! :headbang: :headbang: :headbang:αλλά η ουσια αυτη δεν ειναι? να πληρωνεις το υψηλο αντιτιμο και ανεξαρτητως προβληματων και αναποδιων να παιρνεις υπηρεσιες υψηλου επιπεδου!
Ο καθενας κρινει οπως θελει αλλά πρεπει απο εκει και περα να εχουμε υψηλα στανταντς αλλιως χασαμε το παιχνιδι!
εχω ακουσει παιχτες να αφησουν παραπανω λεφτα γιατι πηραν το κατι άλλο αλλά δεν ξερω καμια περιπτωση
που η κοπελα εδωσε χρηματα πισω γιατι δεν επιασε καλη αποδοση! τωρα στους προμοτορες σαφεστατα κραξιμο! αλλά να ξερεις οτι και η πλάκα
που καανουμε και ο αυτοσαρκασμος ειναι μια υγειης λυτρωτικη πρακτικη!
τωρα για τους μεγαλους παιχτες σου ειπα πιο πριν γραψτους στα @@ σου!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλεξ το πετυχες αυτο με τα αυτοκινητα  :cool2:
μπα δε νομιζω να αλλαξε κατι με τα ποιο πολλα φραγκα
παντως γαμηθηκα να γελαω οταν το ειδα ,
σκευτικα καιαυτος που προτειμανε σιτιτουρια αντι ντελα και λυθηκα εντελως  :cheesy:

Ειδα και για τις προτασεις σου... το χασαμε το κορμι πατριωτεεες
παει η τσαρινα ... :'(

το κουιζ της ημερας : μαντεψτε ποια απο τις παρακατω προσφερει καλυτερο σερβις

mc001g.jpg
mc002jsejw.jpg

αααααχαχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με συγχωρειτε παιχτες υποχρεωσεις! :grin: :grin: συνεζιζουμε την κουβεντα μας αυριο! καλη συνεχεια! ;)

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σ' αυτό συμφωνώ πληρως alex. Διαφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις, γιατί για πολλοστή φορά θα πρέπει να γραφτεί εδώ ότι ο καθένας έχει τα γούστα του (ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα μαλώναμε όλοι για την ίδια γκόμενα). Άλλα πράγματα θέλω εγώ σε μια γυναίκα, άλλα εσύ ή κάποιος άλλος. Γιατί πειραζει δηλαδή που εγώ πέρασα καλά με τη γριά; Επίσης δεν μπορεί κανένας να με κρίνει γιατί γουστάρω τον α ή το β σωματότυπο. Πάμε τώρα στο τι προσφέρει η κάθε γκόμενα. Συμφωνούμε ότι αν εγώ κι εσύ πάμε στην ίδια γυναίκα με διαφορα τριών ωρών, μπορεί σε μένα να τα δώσει όλα και σε  σενα να μη δώσει τίποτα; Οι μεταβλητές είναι απίστευτα πολλές: Μπορεί να της αρέσει η φάτσα μου, το πουλί μου, ο τρόπος μου, το  sex μου, ή ότι ενδιάμεσα πέρασε καλά ή άσχημα από κάποιον άλλον, ή γιατί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Ουκρανία και τη χάλασε ή την έκανε χαρούμενη. Θέλω να πω ότι συναντάμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κι ας πάμε στην ίδια ακριβώς. Άσε λοιπόν ο καθένας να κρίνει όπως θέλει, δέξου κι εσύ κι οι άλλοι ότι περί ορέξεως κολυκυθόπιτα, εκτός από κείνες τις περιπτώσεις λεβεντόπαιδων που κάνουν προμοσιον σε γκόμενες με ανταλλάγματα. Αν τους ξέρεις ξεσκισέ τους. Αλλά για δες το κραξιμο που πέφτει κάθε λίγο σε τόσους φίλους εδώ μεσα, το θεωρεις φυσιολογικό; Εγω βαρεθηκα, όπως ξερω και αρκετά παιδια που δεν γράφουν για τον ίδιο λόγο. Αυτή η ξυνίλα, το υφάκι του μεγάλου μπήχτη και η επιθετική συμπεριφορά πρέπει να κοπούν για καλό όλων μας. Αλλιώς λίγοι θα γράφουν και πολλοί θα πηδάνε.              

Βρε βυζιά να χει! Όσο πιο μεγάλα γίνεται.. και αν είναι φυσικά, ακόμη καλύτερα... και να υπάρχουν και χρήματα... αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

Graf, δεν χρειαζεται να προμοταρουν καποιοι εδω μεσα γκομενες...το κανουν απο μονες τους... :2funny:
δες δυο ποστς πιο πανω...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σ' αυτό συμφωνώ πληρως alex. Διαφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις, γιατί για πολλοστή φορά θα πρέπει να γραφτεί εδώ ότι ο καθένας έχει τα γούστα του (ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα μαλώναμε όλοι για την ίδια γκόμενα). Άλλα πράγματα θέλω εγώ σε μια γυναίκα, άλλα εσύ ή κάποιος άλλος. Γιατί πειραζει δηλαδή που εγώ πέρασα καλά με τη γριά; Επίσης δεν μπορεί κανένας να με κρίνει γιατί γουστάρω τον α ή το β σωματότυπο. Πάμε τώρα στο τι προσφέρει η κάθε γκόμενα. Συμφωνούμε ότι αν εγώ κι εσύ πάμε στην ίδια γυναίκα με διαφορα τριών ωρών, μπορεί σε μένα να τα δώσει όλα και σε  σενα να μη δώσει τίποτα; Οι μεταβλητές είναι απίστευτα πολλές: Μπορεί να της αρέσει η φάτσα μου, το πουλί μου, ο τρόπος μου, το  sex μου, ή ότι ενδιάμεσα πέρασε καλά ή άσχημα από κάποιον άλλον, ή γιατί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Ουκρανία και τη χάλασε ή την έκανε χαρούμενη. Θέλω να πω ότι συναντάμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κι ας πάμε στην ίδια ακριβώς. Άσε λοιπόν ο καθένας να κρίνει όπως θέλει, δέξου κι εσύ κι οι άλλοι ότι περί ορέξεως κολυκυθόπιτα, εκτός από κείνες τις περιπτώσεις λεβεντόπαιδων που κάνουν προμοσιον σε γκόμενες με ανταλλάγματα. Αν τους ξέρεις ξεσκισέ τους. Αλλά για δες το κραξιμο που πέφτει κάθε λίγο σε τόσους φίλους εδώ μεσα, το θεωρεις φυσιολογικό; Εγω βαρεθηκα, όπως ξερω και αρκετά παιδια που δεν γράφουν για τον ίδιο λόγο. Αυτή η ξυνίλα, το υφάκι του μεγάλου μπήχτη και η επιθετική συμπεριφορά πρέπει να κοπούν για καλό όλων μας. Αλλιώς λίγοι θα γράφουν και πολλοί θα πηδάνε.             
Σόρρυ συναγωνιστή αλλά όταν η άλλη παίρνει το τηλ. από την Ουκρανία και χαλιέται, σου ζητάει λιγότερα λεφτά εσένα που πας μετά το τηλεφώνημα?
Το στάνταρντ σέρβις που διαφημίζουν κοστίζει το ίδιο σε όλους ή κάνω λάθος?
Να συμφωνήσω ότι δεν είναι ρομπότ αλλά αν δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που λέει να μην δουλεύει μέχρι να της περάσει.....
Ας ξαναπούμε πάλι τα περί εμφάνισης....
Στην πλειονότητα τους στους άντρες αρέσουν οι πολύ όμορφες γυναίκες!!!
Σε μια μικρή μειοψηφία προκαλούν κόμπλεξ και δεν πάνε ή έχουν ειδικά γούστα π.χ. όπως λες γουστάρεις τις γριές....
Θα πρέπει εγώ και η πλειοψηφία εδώ μέσα να διαβάζω για "ειδικές περιπτώσεις" σαν να ήταν μουνάρες, επειδή κάποιος έχει ειδικά γούστα?
Οκ τα σέβομαι τα ειδικά γούστα, δεν μπορεί να το γράψει στις κριτικές του ότι "έχω αυτά τα γούστα και απευθύνομαι σε αυτή την κατηγορία αντρών"?
Πόσοι το κάνουν?
Και μετά μιλάμε για "υποκειμενικότητες" και "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα"....αστεία πράγματα!!!!
Στο σέρβις να το δεχτούμε, αλλά και στην εμφάνιση?
Εδώ συναντάνε άλλη κοπέλα από αυτή των φωτό στο προφίλ της και δεν γράφουν τίποτα....εκεί τι λέμε?
"ααα...εγώ συνάντησα την κοπέλα των φωτό, εσύ δεν την είδες καλά".....τρία πουλάκια κάθονταν σε τρία παλούκια ναααααααααααα!!!!
Και επειδή μίλησες για εμπειρία, σου λέω το εξής.....
Είναι αποδεδειγμένο, ότι οι πολύ καλές που έχουν διάρκεια και έρχονται και ξανάρχονται, είναι κανονικά ρομπότ οι ρουφιάνες....κανείς δεν τους προσάπτει τίποτα, δεν πα να έχει πεθάνει όλο το σόι τους, αν αποφασίσουν να δουν πελάτη θα του δώσουν ότι αγόρασε...τελεία και παύλα!!!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Σόρρυ συναγωνιστή αλλά όταν η άλλη παίρνει το τηλ. από την Ουκρανία και χαλιέται, σου ζητάει λιγότερα λεφτά εσένα που πας μετά το τηλεφώνημα?
Το στάνταρντ σέρβις που διαφημίζουν κοστίζει το ίδιο σε όλους ή κάνω λάθος?
Να συμφωνήσω ότι δεν είναι ρομπότ αλλά αν δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που λέει να μην δουλεύει μέχρι να της περάσει.....
Ας ξαναπούμε πάλι τα περί εμφάνισης....
Στην πλειονότητα τους στους άντρες αρέσουν οι πολύ όμορφες γυναίκες!!!
Σε μια μικρή μειοψηφία προκαλούν κόμπλεξ και δεν πάνε ή έχουν ειδικά γούστα π.χ. όπως λες γουστάρεις τις γριές....
Θα πρέπει εγώ και η πλειοψηφία εδώ μέσα να διαβάζω για "ειδικές περιπτώσεις" σαν να ήταν μουνάρες, επειδή κάποιος έχει ειδικά γούστα?
Οκ τα σέβομαι τα ειδικά γούστα, δεν μπορεί να το γράψει στις κριτικές του ότι "έχω αυτά τα γούστα και απευθύνομαι σε αυτή την κατηγορία αντρών"?
Πόσοι το κάνουν?
Και μετά μιλάμε για "υποκειμενικότητες" και "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα"....αστεία πράγματα!!!!
Στο σέρβις να το δεχτούμε, αλλά και στην εμφάνιση?
Εδώ συναντάνε άλλη κοπέλα από αυτή των φωτό στο προφίλ της και δεν γράφουν τίποτα....εκεί τι λέμε?
"ααα...εγώ συνάντησα την κοπέλα των φωτό, εσύ δεν την είδες καλά".....τρία πουλάκια κάθονταν σε τρία παλούκια ναααααααααααα!!!!
Και επειδή μίλησες για εμπειρία, σου λέω το εξής.....
Είναι αποδεδειγμένο, ότι οι πολύ καλές που έχουν διάρκεια και έρχονται και ξανάρχονται, είναι κανονικά ρομπότ οι ρουφιάνες....κανείς δεν τους προσάπτει τίποτα, δεν πα να έχει πεθάνει όλο το σόι τους, αν αποφασίσουν να δουν πελάτη θα του δώσουν ότι αγόρασε...τελεία και παύλα!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

Ακριβως ετσι ειναι παιδια μην την ψαχνετε.
Τα λεφτα ειναι πολλα. Δεν πας ουτε σε μπουρδελο ουτε σε στουντιο για να φας ισως φολα. Εκει εχεις ρισκο ναι.
Αλλα οταν σκας 250 ευρω πρεπει νε σε τσαλακωσει...
Να σε λιωσει...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom