Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τεσπα επειδη πεταω το βραδυ .... καλο καλοκαιρι και καλες διακοπες σε ολους! καλα να περασετε στο πασχα του καλοκαιριου!
τα λεμε μετα τον δεκαπενταυγουστο!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
βρε αρχοντα , γιατι αρπαζεσαι ? αφου και η ανασα της μυριζε και δεν εκανε καν τον κοπο να εξαφανισει το μπουκαλι με την πρασινη μπυρα απο το κομοδινο πριν μπω στο δωματιο και οταν της ζητησα ευγενικα να επισκεφτει το μπανιο επειδη η μποχα του ιδρωτα εσπαζε τζάμια , με κοιταξε λες και της ειπα κατι περιεργο . να μην τα αναφερω δηλαδη αυτά ? οπως ειδες , εγραψα οτι εχει χειλαρες σε στυλ antzelina jolie και βυζομπαλα που αψηφουν τη βαρυτητα ! ... αλλα η πρησμενη κοιλιτσα εκει ηταν στο ιδιο σωμα με τα βυζια , οχι στο διπλανο δωματιο . και οκ , την πρησμενη κοιλιτσα ολοι μας μπορουμε να την παραβλεψουμε μπροστα σε ολα τα αλλα . την ιδρωτιλα ρε φιλος , και την αρνηση της να επισκεφτει το ντουζ πως θα την πολεμησω ? 250 ανα ωρα παιρνει , ε τουλαχιστον ενα ξεβγαλμα καντο μικρη μου - δεν ειναι σοβιετ εδω ουτε γαλλια του 18ου αιωνα να θεωρειται αφροδισιακη η μπιχλα λογω απλυσιας . νομιζω ε!

σε τι ακριβως διαφωνουμε φιλε μου ? εκτος αν κανω λαθος , διακρινω μια δυσαρεσκεια :huh: μηπως εχω πει κατι ασχημο που χωρις να το θελω εθιξα καποιον η μηπως εχω κρινει κατι λαθος ? :grin: εαν ναι , πες μου να επανορθωσω . εαν παλι, πραγματι σε δυσαρεστησαν τα αρνητικα σχολια για ενα κατω του μετριου αματουρι που βαριεται να πλυθει και εχει λιγοτερο ενεργο συμμετοχη στο σεξ απο ενα πτωμα , την ωρα που ζηταει 250 την ωρα... ε, τι να πω! εσυ να δυσαρεστηθηκες για αυτο ? εγω σε ειχω για πολυ πιο εκλεκτικο και απο οσο ξερω εχεις περασει απο το κρεβατι θεικων μουνιων- γιατι τωρα παρεξηγηθηκες που εκρινα αρνητικα την απλυτη χωριατοπουλα ? ελπιζω μονο ολα αυτα να ειναι μια παρεξηγηση , αληθεια το ευχομαι!

υγ. στα "συν" της το piercing στη γλωσσα και στα "μειον" οτι με υποδεχτηκε ξυπολυτη με αδιαφορη ρομπα λες και μολις την ειχα ξυπνησει . ok, αματουρι ! αλλα ρε παιδια εκει στο AF, δωστε μια οδηγια στις κοπελες και εξηγηστε τους οτι CT δεν ειναι τα τελευταια μπουρδελα της μοσχας ακομη κι αν το κοινο τους χαρακτηριστικο ειναι το γαμησι

Μπορει και να κλαταρε η μικρη. Δεν θα ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μπορει και να κλαταρε η μικρη. Δεν θα ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια.
Στο Μόντε Κάρλο για διακοπές με τις φίλες της όμως θέλει να πάει!!!!
Άι στα διάολα!!!
Όμορφη, κορμάρα, αλλά εδώ πληρώνουμε το κέρατό μου!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Άι στα διάολα!!!

Αχαχαχαχα "σπονσορα" θα ψαχνει!  :2funny: :2funny:

Αλεξ για σενα τα γραφει! :grin:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Άι στα διάολα!!!
Παντως αν κρινω απο τα γραφομενα πρεπει να κονομησε η μικρη,ολοι την επισκευτηκατε :knockinb:

EYFYHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Τελικά με την Alexandra τι παίζει συναγωνιστές;Ηταν να πάει κάποιος λίγες σελίδες πιο πριν αλλά δεν γράφτηκε κάτι. Αξίζει;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αυτή εδώ γράφει....
"Είμαι ένα όμορφο, φιλικό και [size=16pt]φανταστικό κορίτσι[/size] που θα είναι χαρά μου να σου προσφέρω στιγμές ευχαρίστησης και απόλαυσης."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάω να πάρω αυτόγραφο........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τις καλημέρες μου!!!!

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αυτή εδώ γράφει....
"Είμαι ένα όμορφο, φιλικό και [size=16pt]φανταστικό κορίτσι[/size] που θα είναι χαρά μου να σου προσφέρω στιγμές ευχαρίστησης και απόλαυσης."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάω να πάρω αυτόγραφο........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τις καλημέρες μου!!!!
Δε σου θυμιζει λιγο απο αγγελιοφορο.μικρες αγγελιες? :2funny:

giagoulas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα , πηρε κανεις την Almeca ?
δεν μου φενεται 24 , ειναι πραγματικα αυτη ?
σημερα εχεικαι προσφορα  :-

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Αστο Παιχτη τραβά σε τίποτα άλλο καλύτερα .

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom