Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
το only-outcall. Why? Για να πληρώνουμε ταξί βραδιάτικα και να χάνουμε το βράδυ μας?
δυσκολο το outcall φιλε...
ειδικα αμα τα χωσεις και σε κανα χοτελι και πληρωσεις κι εκει, και σου ερθει η ξαδελφη της ή σου πει "photos? last year"...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
δυσκολο το outcall φιλε...
ειδικα αμα τα χωσεις και σε κανα χοτελι και πληρωσεις κι εκει, και σου ερθει η ξαδελφη της ή σου πει "photos? last year"...

Μπορεί να την περίμένει στη ρεσεψιόν  ;)

Αν δεν του κάνει την στέλνει από εκεί που ήρθε  :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μπορεί να την περίμένει στη ρεσεψιόν  ;)

Αν δεν του κάνει την στέλνει από εκεί που ήρθε  :grin:
εννοεις χωρις να εχεις κλεισει το δωματιο....οκ..σωστο ετσι...
αλλα το πακετο το εφαγες....ξεσηκωθηκες, πηγες, στηθηκες, τηλεφωνησες, ειδες, εδιωξες, εφυγες, και εμεινες και με τον  :jerking:
κι αν εχεις παρει και κανα χαπακι, αντε βρες να τον χωσεις καπου νυχτιατικα... :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
εννοεις χωρις να εχεις κλεισει το δωματιο....οκ..σωστο ετσι...
αλλα το πακετο το εφαγες....ξεσηκωθηκες, πηγες, στηθηκες, τηλεφωνησες, ειδες, εδιωξες, εφυγες, και εμεινες και με τον  :jerking:
κι αν εχεις παρει και κανα χαπακι, αντε βρες να τον χωσεις καπου νυχτιατικα... :2funny:
Ωραία η ιδέα του φίλου, δεν είχα μπει σε τόσο βαθειά σχέδια για ενα out-call ραντεβου και όντως αυτό που προτείνει είναι μια καλή λύση. Όμως θα επιμείνω πως όλο αυτό θέλει τρομερή διάθεση, την καινούργια στολή παραλλαγής του αμερικάνικου στρατού και να έχεις 1-2 βατραχοπουλάδες στη στολή σου. Και αν είναι να τα κάνω όλα αυτά για ένα πληρωμένο μαμήσι προτιμώ να πάω για ένα ποτάκι.

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
Ρε παίδες αυτή η Alexa φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αυτό που λίγο μπερδεύει τα πράγματα, αν φυσικά μοιάζει όντως τις φώτο και δεν είναι η χοντρή - κοντή ξαδέρφη της, είναι το only-outcall. Why? Για να πληρώνουμε ταξί βραδιάτικα και να χάνουμε το βράδυ μας? Στα χακί και εγώ με τον Φτερούγα, αλλά μόνο για τις εκτός έδρας αποστολές. Για εντός δεν βάζω παραλαγή.
για την alexa τα πραγματα ειναι απλα... σωμα πολυ καλο οπως στις φωτο στο πιο μαυρισμενο βεβαια! προσωπο σχεδον ιδιο με τις φωτο λιγο πιο στρογγυλο δεν την λες ασχημη... τωρα για τις υπηρεσιες της καλες ειναι θαρω αλλα αν την κανεις να σταματησει να μιλαει... α κ στο site της εχει ενα βιντεακι το οποιο ειναι πραγματικο!

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά η Alexa πολύ καλό σώμα, οι φώτο την αδικούν γιατί είναι πιο όμορφη (ματάρες), το πρόσωπο μου άρεσε πολύ. Πράγματι από το βίντεο θα καταλάβεις περισσότερα. Πήρε 200 Ευρώ και δε μου ανέφερε τπτ για ταξι. Πολύ καλά αγγλικα, πολύ χαμόγελο, ευδιάθετη και οι υπηρεσίες πολύ καλές. Με διάθεση και πρωτοβουλίες. Δεν κανει Anal. Αλλα για μενα με 200 Ευρώ αξίζει πάρα πολύ. Της άρεσε και πολύ η Θεσσαλονικη.

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
ωστε σε σενα ηταν πριν γι αυτο ειχαμε 20λεπτη κα8υστερηση?????

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Το βυζί είναι κοντά στις φωτό; Και φυσικό;

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
πολυ κοντα φυσικο κ λιγο κρεμαστο  :P

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Tο Στήθος μια χαρά. Σκέφτεται Από ότι κατάλαβα την σιλικονη. Εγώ συναγωνιστή ήμουν στις 11:30. Μετά μου είπε ότι μαλλον τελειώνει για σημερα. Καλο βόλι σε όλους

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το βυζί είναι κοντά στις φωτό; Και φυσικό;
Καλημέρα φτερούγα αλλά καμιά φορά δεν έχεις τον Θεό σου!!!!
Έχει έρθει τόσες φορές αλλά που να θυμάσαι....

Τα γνωστά...πάρε ένα ακόμα όταν πρωτοήρθε αλλά δεν την "ακούμπησαν"!!!

Αν πρόσεξες το βίντεο, η "κυρία" επιμελώς κρύβει βυζί και κώλο!!!!
Σόρρυ που σου έκλεψα το όνειρο!!!!

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
νωρις μας το πες  :headbang: απορω με την κριτικη καποιων! που την ειδε την σιλικονη????  :uglystupid:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
νωρις μας το πες  :headbang: απορω με την κριτικη καποιων! που την ειδε την σιλικονη????  :uglystupid:
Και που θες να ξέρω βρε συναγωνιστή ότι θα πάς χωρίς να κάνεις έρευνα πρώτα?
Είναι 8 τώρα επάνω "καθαρίστριες", που να ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα δώσουν 200 για αυτές?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom