giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα....
Εγώ ειμαι φίλος με τον Μπέο και τον Ψωμιάδη!!!!
Δεν κάνω τέτοια πράγματα.....
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα....
Εγώ ειμαι φίλος με τον Μπέο και τον Ψωμιάδη!!!!
Δεν κάνω τέτοια πράγματα.....
αυτο ακριβως να σε ανησυχει!!!Ρε παίδες αυτή η Alexa φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση.
ασε...απο παντου μας τα παιρνουν αδελφε!Πολύ καλό ;)
εγω για την φωναρα της αναφερθηκα...δεν ντρεπεσαι!!!Αδερφέ τρελό μουνί η Μπανικα!!!
Καλό μήνα ;)
δυσκολο το outcall φιλε...το only-outcall. Why? Για να πληρώνουμε ταξί βραδιάτικα και να χάνουμε το βράδυ μας?
ασε...απο παντου μας τα παιρνουν αδελφε!
εγω για την φωναρα της αναφερθηκα...δεν ντρεπεσαι!!!
δυσκολο το outcall φιλε...
ειδικα αμα τα χωσεις και σε κανα χοτελι και πληρωσεις κι εκει, και σου ερθει η ξαδελφη της ή σου πει "photos? last year"...
εννοεις χωρις να εχεις κλεισει το δωματιο....οκ..σωστο ετσι...Μπορεί να την περίμένει στη ρεσεψιόν ;)
Αν δεν του κάνει την στέλνει από εκεί που ήρθε
Ωραία η ιδέα του φίλου, δεν είχα μπει σε τόσο βαθειά σχέδια για ενα out-call ραντεβου και όντως αυτό που προτείνει είναι μια καλή λύση. Όμως θα επιμείνω πως όλο αυτό θέλει τρομερή διάθεση, την καινούργια στολή παραλλαγής του αμερικάνικου στρατού και να έχεις 1-2 βατραχοπουλάδες στη στολή σου. Και αν είναι να τα κάνω όλα αυτά για ένα πληρωμένο μαμήσι προτιμώ να πάω για ένα ποτάκι.εννοεις χωρις να εχεις κλεισει το δωματιο....οκ..σωστο ετσι...
αλλα το πακετο το εφαγες....ξεσηκωθηκες, πηγες, στηθηκες, τηλεφωνησες, ειδες, εδιωξες, εφυγες, και εμεινες και με τον
κι αν εχεις παρει και κανα χαπακι, αντε βρες να τον χωσεις καπου νυχτιατικα...
για την alexa τα πραγματα ειναι απλα... σωμα πολυ καλο οπως στις φωτο στο πιο μαυρισμενο βεβαια! προσωπο σχεδον ιδιο με τις φωτο λιγο πιο στρογγυλο δεν την λες ασχημη... τωρα για τις υπηρεσιες της καλες ειναι θαρω αλλα αν την κανεις να σταματησει να μιλαει... α κ στο site της εχει ενα βιντεακι το οποιο ειναι πραγματικο!Ρε παίδες αυτή η Alexa φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αυτό που λίγο μπερδεύει τα πράγματα, αν φυσικά μοιάζει όντως τις φώτο και δεν είναι η χοντρή - κοντή ξαδέρφη της, είναι το only-outcall. Why? Για να πληρώνουμε ταξί βραδιάτικα και να χάνουμε το βράδυ μας? Στα χακί και εγώ με τον Φτερούγα, αλλά μόνο για τις εκτός έδρας αποστολές. Για εντός δεν βάζω παραλαγή.
Καλημέρα φτερούγα αλλά καμιά φορά δεν έχεις τον Θεό σου!!!!Το βυζί είναι κοντά στις φωτό; Και φυσικό;
Και που θες να ξέρω βρε συναγωνιστή ότι θα πάς χωρίς να κάνεις έρευνα πρώτα?νωρις μας το πες απορω με την κριτικη καποιων! που την ειδε την σιλικονη????