Nα τα μας!!!!
Πλάκωσαν και οι μπουζουκλερί κώλοι στα ct!!!!
Βάλτε ουϊσκάκι, πάρτε και πανέρια παίχτες και......ΔΩΣΕ Δάσκαλε!!!!
Θα γίνει επιτάφιος το θρεντ!!!!
Δώσε και Σώσε.. Δάσκαλε
Nα τα μας!!!!
και ούτε....θα περνουμε ολοι λοιπον 1-2 φορες τον χρονο
και το κουλουρι ζεστο!Eιπαμε τα λεφτα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα !!
Nα τα μας!!!!
[/quote[size=10pt]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΝ Κ ΕΚΑΝΑ ΕΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ CITY TOURS ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ... ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...
εχει παραγινει αυτο το κακο πια!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ .....
Παμε για ψαρεμα καπετανιο!! θα μας φερει και δολωματα ο Αλεξακος! ;)Τι να πω ρε φιλε λυπαμαι . :-
Την καλησπέρα μου στο θρεντ. Παιδιά αυτή η Cindy τι πιθανότητες έχει να μοιάζει με τις φωτο της;Εψαξα το site μηπως βρω τιποτα αλλά δεν... τη λόξα μου με τις πετσοκόκκαλες κρεμάστρες...
άμα πας φίλε κ αξίζει πες μας στο τσακ ήμουν να την επιλέξω αλλά προτίμησα την Κριστίιν λόγω κριτικών αλλά δεν έφαγα καλά τελικά...Την καλησπέρα μου στο θρεντ. Παιδιά αυτή η Cindy τι πιθανότητες έχει να μοιάζει με τις φωτο της;Εψαξα το site μηπως βρω τιποτα αλλά δεν... τη λόξα μου με τις πετσοκόκκαλες κρεμάστρες...
Πού τις βρήκες τις κριτικές, λεβέντη;άμα πας φίλε κ αξίζει πες μας στο τσακ ήμουν να την επιλέξω αλλά προτίμησα την Κριστίιν λόγω κριτικών αλλά δεν έφαγα καλά τελικά...
Εντελώς fake fotos δε μοστράρουν οι συγκεκριμένοι κατά τη γνώμη μου. Απλά κόβουν καμιά 10-ετία & το βυζί πλακέ το κόβω
Με μπέρδεψες τώρα... Εκτός αν λες την πολύ Ψηλιά, που την πρώτη φορά τον είχα πληρώσει! Κατόπιν προσφορά του καταστήματος!
Καζάν ντιπί, ένα πράμα!
Eιπαμε τα λεφτα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα !!
και το κουλουρι ζεστο!
εως πολυ χλωμο!Κασκαντερ με 400+ € + € + € χλωμό να βρούμε εύκολα!
εμενα παλι και να της μοιαζει, δεν μου αρεσει καθολου...Την καλησπέρα μου στο θρεντ. Παιδιά αυτή η Cindy τι πιθανότητες έχει να μοιάζει με τις φωτο της;