GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ο γαμημ..νος ο κανονας ε? χ=1/Ψ...Μακριά από Κίμπερλυ...(για περισσότερα διαβάστε την κριτική μου)
ο γαμημ..νος ο κανονας ε? χ=1/Ψ...Μακριά από Κίμπερλυ...(για περισσότερα διαβάστε την κριτική μου)
Εμαθες menu? Μηπως τη χτυπησες κιολας? Παντως αν κανει καλυτερες τιμες φαινεται πολυ καλη περιπτωσηΈστειλα mail για τη Βραζιλιάνα να μάθω το μενού. Φαίνεται αρκετά καλή.
Εμαθες menu? Μηπως τη χτυπησες κιολας? Παντως αν κανει καλυτερες τιμες φαινεται πολυ καλη περιπτωση
και μόνο που βεβαιωνεται φωτοσοπιά, ειναι αρκετο...!!
εξαλλου ζηταν τα μαλλια τους....
την καλημερα μου στο θρεντ
Με έγραψε στα βραζιλιάνικα κωλομέρια της. Ούτε απάντηση, ούτε τίποτα.
Και επειδή είδα εδώ από τους παλαίουρες ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση 250 + έξτρα το σεξ (κάτι σχόλια για 350 και 400 φουλ εξτρα η ώρα) δεν ασχολήθηκα παραπάνω.
Περασες καλα και εσυ εεεεεε !!!!το στομα της που βρωμουσε Νικηφόρε είναι από την χισίλα που την προσέφερα απλόχερα στο στοματάκι της λίγο πριν μπεις εσύ....Μάλλον της τελείωσε η οδοντόκρεμα και δεν έπλυνε τα δόντια της...Κι' έτσι γεύτηκες λίγο μυρωδικό!Να φροντίζεις να μπαίνεις πάντα πρώτος!
το στομα της που βρωμουσε Νικηφόρε είναι από την χισίλα που την προσέφερα απλόχερα στο στοματάκι της λίγο πριν μπεις εσύ....Μάλλον της τελείωσε η οδοντόκρεμα και δεν έπλυνε τα δόντια της...Κι' έτσι γεύτηκες λίγο μυρωδικό!Να φροντίζεις να μπαίνεις πάντα πρώτος!
Anyway ελπίζω να πιάσει τόπο η θυσία που έκανα και να μην κλάψουν συναγωνιστές!
Anyway ελπίζω να πιάσει τόπο η θυσία που έκανα και να μην κλάψουν συναγωνιστές!
Εχει πιασει παιχτη, και καλα εκανες και εβαλες κριτικη.
Πρεπει να μαθεις το "moon dancing" αν και στις καυλες δεν λειτουργει σωστα καμια φορα.
Οντως, και γω ειμαι πολυ ανησυχος απο χθες!
για την αλλη την βραζιλιανα την ντενις ξερουμε κατι;
Βικτόρια ή βραζιλιάνα; Ιδού η απορία!
Μίλα όμορφα κι απλά! να καταλαβαινώμαστε... Τρείς κι ο κούκος είμαστε, έτσι κι αλλιώς...συμβουλη απο μενα να βεβαιωθεις οτι....χυνει! (γιατι αραγες? )
ayta pou les den ta jerv!Kαλημέρα!
Είχες - δεν είχες, με κούφανες πάλι πρωινιάτικα!
Μίλα όμορφα κι απλά! να καταλαβαινώμαστε... Τρείς κι ο κούκος είμαστε, έτσι κι αλλιώς...
Οπως φωναζουν και στην λαικη εξω απο το γραφειο ο ενας μετα τον αλλο .
Πουκαμησας
Πουγαμισα καλα πουγαμισα ωραια .
Λουλουδας
Στο βαζο ενα μηνα .
Μαναβης
Μηλα καλα μηλα ωραια .
Την καλημερα μου