giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ποια σε δαγκωσε βρε?
Ετοιμες ήταν αλλά γλίστρησα σαν χέλι!!!
ποια σε δαγκωσε βρε?
το πολυ πολυ να το κανω με τη γυναικα μου δευτερη φορα μεσα στο μηνα. Ασε που αμα παω σε καμια απο δαυτες πρωτος θα με περιλαβει ο Κωστικος οποτε δεν παω
τα γουστα σεβαστα Ηρωα...Εχετε φαγωθει ολοι με τις ασπρουλιαρες τι να πω. Πειραζει Προεδρε που με αρεσουνε οι "κατσιβελες". Εμενα, του Manu du santos και κανα 2 -3 ακομα. Μηπως να κανουμε αλλο thread?
δεν πηγα φιλε,τρεξιματα. αν παω εννοειται θα ενημερωσω. ξερω υπαρχει αγωνια.ο zakthess πηγε στην Κροατια αραγε???
αμα σε περιλαβει αυτος δε σε σωζει ουτε ο μινωταυρος...Οταν λεω ξυπνα το ζωο μεσα μου εννοω οτι αν ειχα λεφτα και αν διαβαζα καμια καλη κριτικη και αν ηταν απο κανενα μελος που συμφωνουνε τα γουστα μας ισως πηγαινα να τις ριξω ενα...Τωρα? το πολυ πολυ να το κανω με τη γυναικα μου δευτερη φορα μεσα στο μηνα. Ασε που αμα παω σε καμια απο δαυτες πρωτος θα με περιλαβει ο Κωστικος οποτε δεν παω
παιδια ειμαι αναμεσα σε παρις τζουλια και σε αυτην πια να παρω?
αχ και ναταν μαζι μου ομως προσφατα που ψωνισα απο ενα γραφειο στην Θεσ/νικη! ουτε για ελεημπσυνη να μαζεψουν τα ναυλα τους δεν εκαναν τα κοριτσια που μου εστειλαν!
καλημερα αδελφε...αχ και ναταν μαζι μου ομως προσφατα που ψωνισα απο ενα γραφειο στην Θεσ/νικη! ουτε για ελεημπσυνη να μαζεψουν τα ναυλα τους δεν εκαναν τα κοριτσια που μου εστειλαν!
ε ναι.Μηπως ? ;)
καλημερα αδελφε...
εμ...καλες κι οι βιζιτες αλλα εχουν αυτο το κακο....δεν ξερεις τι θα σου ερθει....εκτος κι αν ξερεις εκ των προτερων ;)
καλημερα αδελφε...
εμ...καλες κι οι βιζιτες αλλα εχουν αυτο το κακο....δεν ξερεις τι θα σου ερθει....εκτος κι αν ξερεις εκ των προτερων ;)
Tις φωτό απλά ξέχασέ τες!Καλημέρα σας,
μήπως ξέρει κανείς από τους σοφότερους κάτι παραπάνω για την Sandra από Luna? Είναι η μόνη αξιόλογη που δε ξεκινάει από τα 250 με έξτρα το...σεξ.
Οι φωτογραφίες της δυστυχώς μυρίζουν λίγο photoshop, το tineye δε μου είπε κάτι παραπάνω, reviews δεν έχουμε, οπότε ανατρέχω στο θησαυρό πληροφορίας σας. Την έχει δοκιμάσει κανείς?