Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Η Σαβαννα μαλλον ακυρωσε γιατι κανενας δεν ενδιαφερθηκε Παιχτη και μαλλον καλα εκανε.
Τωρα απο αυτες τις 17 που ειναι πανω αξιζουν απο θεμα service η Angel , η Εmma και η Mia .
Προσοχη μιλαω για service γιατι τα γουστα της εμφανισης διαφερουν .
Tωρα απο τις υπολοιπες κρατα μικρο καλαθι και για εμφανιση και για service .
Νinet ιδια απο την μεση και πανω γιατι απο την μεση και κατω γαματα και απο service κλαματα .
Ιρινα και Αντζυ τα ειπες μονος σου.
Η Sandra ειναι η γνωστη παραδουλευτρα ,οποτε τι μας εμεινε μονο η Daniella την οποια δεν ξερω .

Αυτα .
εμμα τρελο μπαζο. στην φατσα τουλαχιστον. τρομαξα και δεν καθησα για να κατεβει το βλεμμα μου προς τα κατω.
για νινετ επιμενω πως δεν εχει καμια μα καμια σχεση με φωτο. ουτε και απο την μεση και πανω. τα γραψα πιο πριν.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Nai Φτερουγα ειναι φιλεναδα της Αγγελας .
Συναντηση προ διετιας και τα εκανε ολα ειδικα στο πισω συστημα ηταν πολυ στενη .
Οποτε ζητηστετο και μπορει να μην αρνηθη.
Κοντη ιδια με τις φωτο και ενεργητικη αρκετα θα ελεγα χωρις μα και μου .
Τωρα εγω βεβαια θα πηγαινα στην Daniella μονο και μονο για να την βλεπω γιατι μαλλον απο service φτωχα θα ειναι .
Η Εmma Παιχτη οπως ειπα εχει service που τα σπαει αλλα δεν παυη να ειναι 35αρα .
Οποτε μαλλον στην Daniella σε βλεπω και σενα για Monopoly . :grin: :grin: :grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Δεύτερη φορά που θέλω να κανονίσω το πρώτο μου Duo στη Θεσσαλονίκη (στην οποία θα είμαι το σκ) και ακυρώνεται πάλι το tour. Κρίμα!!! Καλά ο κόσμος πάει στις άλλες που στις περισσότερες περιπτώσεις ειναι άγνωστες και δεν πάει στα γνωστά του Zu. Άσε που Duo στα 300 είναι πολύ καλή τιμή. Βλέπω να βγάζει την Θεσσαλονίκη από τις πολεις του
Nai ρε franky θα τα βαψουν μαυρα οι Παιχτες που θα χασουν την Νειλα του 1,57 που ειναι και σουβλατζου . :2funny: :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Baby as I saw in your scedule little things in Athens from work .
It was better at Thessaloniki .
Why didnt you stay there and you came down here that Esmeralda took all the job ?

Kisses and goodnight until the next booking with the late guy at 10.00pm !!! ;)

BOBOS1

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι,
Μολις πριν λιγο κανοντας βολτα στο φορουμ , διαπιστωσα οτι στο τοπικ για σιτι τουρς εχει και Θεσσαλονικη. Τοσο καιρο αναρωτιομουν γιατι δεν ερχονται και εδω. Κοινως ελλειψη πληροφορησης. Ανοιγω λοιπον αυτο για να δημοσιευουμε οτι ξερουμε για νεες αφιξεις και εμπειριες.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ανεβαινει καιτο τουμπανο η πολωνεζα η ιζαμπελα30 θεσσαλονικη στισ 28 μαιου αντε  καλα ναπερασετε βρε

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Baby as I saw in your scedule little things in Athens from work .
It was better at Thessaloniki .
Why didnt you stay there and you came down here that Esmeralda took all the job ?

Kisses and goodnight until the next booking with the late guy at 10.00pm !!! ;)

:coffee:  :hmm:  :bottom:

Κόκκινο της τον έκανες το ποπό  :2funny: :2funny:

BOBOS1

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεισ την ευγενη καλοσυνη Να μου τι παιζει απο  city tours αυτη τη περιοδο στη Θεσσαλονικη???Κουραστηκα να ψαχνω!!!
ανεβαινει 28 μαιου η ιζαμπελα το τουμπανο η πωλονεζα με μια καινουργια πιτσιρικα ανδριανα τη λενε

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Γιατι χρυσο μου μιλας στο τριτο προσωπο για την παρτη σου ?
Εκτος και αν εισαι ο Νταβατζακος . :grin: :grin: :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
H Angel απ΄'οτι καταλαβα, εχει λονγκ ντειτ με πελατη για 2 μερες...σημερα Δευτερα και ολη μερα αυριο....
δλδ ηρθε για τουρ εδω και κλειστηκε με εναν....
για τις επομενες δυο μερες, ειναι σχεδον φουλυ-μπουκντ!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν πειραζει προεδρε καλυτερα θα κανουμε και οικονομια! ;) :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
H Angel απ΄'οτι καταλαβα, εχει λονγκ ντειτ με πελατη για 2 μερες...σημερα Δευτερα και ολη μερα αυριο....
δλδ ηρθε για τουρ εδω και κλειστηκε με εναν....
για τις επομενες δυο μερες, ειναι σχεδον φουλυ-μπουκντ!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom