You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Για αυτο δεν λεμε πολλα και ειναι ηδη στη πολη μας με αρκετες θετικες αποψεις
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Καμμιά φορά ξεφεύγει και κανένα καλό κομμάτι κατά δω...
Αν και είναι too good to be true ... είδομεν ... 2 νοεμβρίου
Έχει κανείς προσωπική άποψη για την κορασίδα???
Κοιταξε Andrea Angels
Επισκέπτης
Σ' ευχαριστώ πολύ Lucent61
Είναι καταχωρημένη σαν Ester και εδω:
ρε παιδια η angelika απο rouge-velours που ειχε ερθει θεσσαλονικη μεσα μαιου που εξαφανιστηκε?εχετε καμια πληροφορια?ηταν αυτη που επαιρνε 160ε την ωρα και ολοι ειχαν να λενε στις κριτικες τους οτι ηταν value for money.γνωριζετε κατι?
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
μα για αυτο φωνάζω να μην τα στάζετε τα 250 στις σιτιτουριστριες. γιατι οι περισσότερες είναι απάτη, κάνουν αρπαχτή ή είναι ψευτικες από τις φωτο και γενικά όσες δοκίμασα ήταν πολύ χειρότερες από αυτές των τοπικών γραφείων
και ποιος είπε οτι πρέπει να δίνουμε 250 ευρώ για μία ώρα για μιά φαση που συνήθως είναι μούφα.
και τι φάση είναι αυτή που κατά 90% πας και δεν ξέρεις τι ον θα σου ανοίξει την πορτα.
Ημουν ΣΚ Αθήνα έκλεισα 3 ραντεβού και τα δυο ήταν απάτη και το 1 με την πορνοσταρ Σορανα βαριόταν τη ζωή της και για 1 ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ
κι όσο για αυτές που έχουν καλές κριτικές στυλ Εμιλυ ή Βιολετ έχουν ένα τουπέ και επαγγελματισμό που εμένα προσωπικά μου τη σπάει.
και βαρέθηκα νακούω για το πως θα βρείτε τα τοπικά γραφεία!!!!!! εγω βρήκα 2-3 απο φίλους ΜΟΥ και 2-3 από γνωστούς που έκανα ΕΔΩ στο ΣΑΙΤ. Αλλά το έψαξα.
ολες οι κοπέλες από τα τοπικά ΓΡ. μου λένε ότι πάνε καθε βράδυ με Αθηναίους στο Hayatt kai sto Kempinski αλλά και στα γαμιστράδικα της Εγνατίας!!! Αυτοί δηλαδή που τα βρίσκουν τα τηλέφωνα??
Ναι στο Παρίσι παίρνουν 250 την ώρα αλλά οι περισσότερες είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ ενω εδώ έρχεται εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων το ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛ.
Και τα λέω αυτά γιατί την έχω πατήσει χοντρα με σιτιτουρίστριες και αυτές που έχω δει στα τοπικά τιμανε το ψωμί τους( 150 ε/ωρα) γιατι θα τις δεις και αυριο και μεθαυριο και το γρ. σε βλέπει πραγματικά σαν πελάτη για το μέλλον κι όχι σαν μαλάκα και σου κάνουν και τιμές και τα πάντα.
Λογικό δεν είναι??
και φυσικά αν βγάζανε τα τηλ στη φορά θα τους ειχανε μαγκωσει ή δεν θα παρείχαν τόσο καλές υπηρεσίες....
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΑ ΣΑΣ
και ποιος είπε οτι πρέπει να δίνουμε 250 ευρώ για μία ώρα για μιά φαση που συνήθως είναι μούφα.
και τι φάση είναι αυτή που κατά 90% πας και δεν ξέρεις τι ον θα σου ανοίξει την πορτα.
Ημουν ΣΚ Αθήνα έκλεισα 3 ραντεβού και τα δυο ήταν απάτη και το 1 με την πορνοσταρ Σορανα βαριόταν τη ζωή της και για 1 ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ
κι όσο για αυτές που έχουν καλές κριτικές στυλ Εμιλυ ή Βιολετ έχουν ένα τουπέ και επαγγελματισμό που εμένα προσωπικά μου τη σπάει.
και βαρέθηκα νακούω για το πως θα βρείτε τα τοπικά γραφεία!!!!!! εγω βρήκα 2-3 απο φίλους ΜΟΥ και 2-3 από γνωστούς που έκανα ΕΔΩ στο ΣΑΙΤ. Αλλά το έψαξα.
ολες οι κοπέλες από τα τοπικά ΓΡ. μου λένε ότι πάνε καθε βράδυ με Αθηναίους στο Hayatt kai sto Kempinski αλλά και στα γαμιστράδικα της Εγνατίας!!! Αυτοί δηλαδή που τα βρίσκουν τα τηλέφωνα??
Ναι στο Παρίσι παίρνουν 250 την ώρα αλλά οι περισσότερες είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ ενω εδώ έρχεται εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων το ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛ.
Και τα λέω αυτά γιατί την έχω πατήσει χοντρα με σιτιτουρίστριες και αυτές που έχω δει στα τοπικά τιμανε το ψωμί τους( 150 ε/ωρα) γιατι θα τις δεις και αυριο και μεθαυριο και το γρ. σε βλέπει πραγματικά σαν πελάτη για το μέλλον κι όχι σαν μαλάκα και σου κάνουν και τιμές και τα πάντα.
Λογικό δεν είναι??
και φυσικά αν βγάζανε τα τηλ στη φορά θα τους ειχανε μαγκωσει ή δεν θα παρείχαν τόσο καλές υπηρεσίες....
Παιδια ειμαστε σε πολη ελεΪνη.Ειπαν να ερθουν μερικα τουρ και τα εχουν σκισει ολα σε λιγο δε θε ερχεται κανενα.
Και απο την αλλη αυτοι που κανουν τον πολεμο ειναι πριβε γραφεια που δεν μπορεις να τα βρεις.
Δηλαδη σε αυτην την πολη πηδανε μονο οι 3 στους 10 τι γινεται ρε παιδια.
Και ολοι αυτοι δεν δουλευουν με τηλεφωνο αλλα με γνωστο που εχει ενα φιλο που εχει το θειο του κ.ο.κ.
Ζουμε 30 χρονια πισω και πρεπει κατι να κανουμε για να αλλαξει αυτο το πραγμα.
Και γιαυτο ακριβως το λογο ακριβοπληρωνουμε και τα παντα γιατι αν ηταν ολα πιο ανοιχτα θα υπηρχε πληθωρα και θα πεφταν και οι τιμες.
Εχω ζησει εξωτερικο και Αθηνα αυτο το πραγμα που γινεται εδω δεν το εχω συναντηση πουθενα.
Καλο κουραγιο σε ολους τους συναγωνηστες.
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καταρχην δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα στα τουρ.Αν διαβασεις 2-3 κριτικες δυσκολα θα φας παπαρα απεναντιας μπορει να περασεις πολυ καλα, αν τωρα πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα μπορει να την πατησεις.
Και για τα 250 ευρω που λες ειναι προτιμοτερο για μενα προσωπικα παρα να ψαχνω σε φιλους και γνωστους και ρωτα απο δω ρωτα απο κει και κανεις να μη σου λεει τιποτα ειναι απλα τραγικο να ρωτας 20 φορες για να πηδηξεις, ας βαλουν 2 αγγελιες και αν δεν θελουν στην εφημεριδα υπαρχει και το internet.
Δε μπορει σε ολη την Ευρωπη να δουλευουν ετσι ακομα και στην Αθηνα και εδω να ειναι 20 χρονια πισω.
Και υπαρχουν λογοι και συμφεροντα που το κανουν αυτο και οχι επειδη φοβουνται τους μπατσους αυτο ειναι γνωστη καραμελα που δεν ισχυει αλλο αφου η πορνεια ειναι πλεον νομιμη.
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΛΟΓΟ.
Και για τα 250 ευρω που λες ειναι προτιμοτερο για μενα προσωπικα παρα να ψαχνω σε φιλους και γνωστους και ρωτα απο δω ρωτα απο κει και κανεις να μη σου λεει τιποτα ειναι απλα τραγικο να ρωτας 20 φορες για να πηδηξεις, ας βαλουν 2 αγγελιες και αν δεν θελουν στην εφημεριδα υπαρχει και το internet.
Δε μπορει σε ολη την Ευρωπη να δουλευουν ετσι ακομα και στην Αθηνα και εδω να ειναι 20 χρονια πισω.
Και υπαρχουν λογοι και συμφεροντα που το κανουν αυτο και οχι επειδη φοβουνται τους μπατσους αυτο ειναι γνωστη καραμελα που δεν ισχυει αλλο αφου η πορνεια ειναι πλεον νομιμη.
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΛΟΓΟ.
καταρχην το kempinski έχει αλλάξει όνομα έτσι δεν είναιμα για αυτο φωνάζω να μην τα στάζετε τα 250 στις σιτιτουριστριες. γιατι οι περισσότερες είναι απάτη, κάνουν αρπαχτή ή είναι ψευτικες από τις φωτο και γενικά όσες δοκίμασα ήταν πολύ χειρότερες από αυτές των τοπικών γραφείων
Λογικό δεν είναι??
δειξε ποιος είσαι και θα σου απαντήσω σε καθε κουβεντα του post σου
με έργα όχι λόγια
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
αλλά αφου ξέρεις τοσα πολλά γιατί δεν τα μοιραζεσαι με τους υπολοιπους
αντε μορφωσε μας... εγώ περιμένω
κλαις για 100ε.
μετρα τα δικά μου για τέσσερις μέρες
αεροπορικα
καλό ξενοδοχειο
φαγητό
νοικίαρικό
ct με ακύρωση πηρα άλλη
αλλό κορυφαίο ct
1 studio
έξοδος 2 βραδυα se strip club αθηνας
τα πιο νορμαλ
εξοδος σε ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ στεκι στην αθηνα με μπουκάλι
επισκεψη σε ανακαινισμένο θεατρο οπου με δέκα ευρω βλέπεις 40 λεπτα παράσταση που μιλάει όλη
η ελλάδα
Συνολο =ΓΑΜΜΑ ΤΑ
ΘΈΛΩ ΔΑΝΕΙΚΆ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΆΡΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ
μετρα τα δικά μου για τέσσερις μέρες
αεροπορικα
καλό ξενοδοχειο
φαγητό
νοικίαρικό
ct με ακύρωση πηρα άλλη
αλλό κορυφαίο ct
1 studio
έξοδος 2 βραδυα se strip club αθηνας
τα πιο νορμαλ
εξοδος σε ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ στεκι στην αθηνα με μπουκάλι
επισκεψη σε ανακαινισμένο θεατρο οπου με δέκα ευρω βλέπεις 40 λεπτα παράσταση που μιλάει όλη
η ελλάδα
Συνολο =ΓΑΜΜΑ ΤΑ
ΘΈΛΩ ΔΑΝΕΙΚΆ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΆΡΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ
και δεν εβαλα τα έξοδα για ψωνια δώρα αρωματα κτλ για το μαντρόσκυλο
τεσπα
Daniella στις 24-10-2009
reviewwww.bourdela.tv/content/view/2635/1/#jreview_10951]εδώ[/url]
περιμένω να βγεί κανα νέο ct μπας και δω και την άλλη!!!
Αν προλάβω θα γράψω για την porche με τα 385 hp
τεσπα
Daniella στις 24-10-2009
reviewwww.bourdela.tv/content/view/2635/1/#jreview_10951]εδώ[/url]
περιμένω να βγεί κανα νέο ct μπας και δω και την άλλη!!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
απλή carrera είναι, δεν είναι S
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Ρε φίλε, χωρίς παρεξήγηση, αλλά εσύ δεν κοιμάσε!?!sorry συναδελφε τότε είναι 345hp
αν θυμαμαι καλά ;-)
πάντος
σχεδον άλογο και ευρόπουλο
και όχι σαν κατι άλλες που είναι μουλάρι και ευροπουλο
if you know what i mean!!!
Από τα μεσάνυχτα μέχρι τώρα είσαι ακόμα εδώ???
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
απλή carrera είναι, δεν είναι S
Και που να δεις την 500αρα