Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τραβα στον...Ροφο :grin: του Geo! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη ξερω οτι είμαι οφ τοπικ αλλα μονο εδω με ξερουν θα ειμαι λιτος και περιεκτικός!!
κατεβαινω εκτακτως αθηνα μαθαυριο κι εχω το απογευμα κενο!!!
λοκαλ με αναλ και κορμι...
φχαριστω εκ των προτερων

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Και εγώ που φοβόμουν μη σε πήρα στο λαιμό μου με τη Sindy !!! Τύφλα να έχει ο Ten-ten  :2funny: :2funny: :2funny:
συγνωμη αλλα απο που το βγαλατε η ποιος σας ειπε οτι εγω πηρα την σιντι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
προκυπτει απο καπου :think: :think: :think:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
η βανεσσα χτες ηταν full ολο το βραδυ.δεν εχουμε τιποτα προχειρες εντυπωσεις απο καποιον συναγωνιστη :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
συγνωμη αλλα απο που το βγαλατε η ποιος σας ειπε οτι εγω πηρα την σιντι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: προκυπτει απο καπου :think: :think: :think:
φιλε tenten777 , προκειται για παρεξηγηση , δεν φταις εσυ . απλα , σε προηγουμενο post , εγω ειχα ονομασει <<ten-ten>> καποιον που ειχε μοιρασει 10αρια στη sindy , τα οποια μου φανηκαν υπερβολικα . αν και δεν το περιμενα ο <<ten-ten>> αποδειχτηκε εκ των υστερων σωστος στο review . κι επειδη της μπουμπουνισα κι εγω 10αρακι , ο φιλος kranidi2001 το σχολιασε φιλικα . μη στεναχωριεσαι δεν ηταν για εσενα , αλλωστε εσυ εισαι <<tenten777>>

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
φιλε tenten777 , προκειται για παρεξηγηση , δεν φταις εσυ . απλα εγω ειχα ονομασει <<ten-ten>> καποιον που ειχε μοιρασει 10αρια στη sindy , ο οποιος ομως αν και δεν το περιμενα αποδειχτηκε εκ των υστερων σωστος στο review
τοσο διαβολικη συμπτωση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ποιός είναι ο ροφός του κουμπάρου μου? Θα φάμε ψαράκι δηλαδή  :grin:

Καλημέρα απο Αθήνα στην συμπρωτεύουσα  :)

σοβαρευτειτε επιτέλους, αν είναι να πάμε για ψαράκι θα πάρουμε μαζί το μωρό ή το θυσαυροφύλακα. Αλλιώς μας βλέπω να τρώμε θράψαλλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Μαζί σας κι εγώ αλλά για το 10άρι στο σώμα, όταν πρόκειται για κάτω του 1.70 -έστω & λίγο κάτω- επιτρέψτε μου την ένσταση!  :cheesy:

Ούτε για εμένα ήταν 10 στο σώμα . Αλλά χαλαρά έβαζα πχ VFM 10 . Απλά πιστεύω πως ο Viper τη βροχή από 10αρια την έριξε για να εκφράσει τον ενθουσιασμό του . Εκεί και συμφώνησα . Τώρα το αν υπέρβαλε σε κάποια , εγώ προσωπικά θα κάνω τα στραβά μάτια , γιατί παραλίγο να πέσω στην ίδια λούμπα . Το τι με συγκράτησε ? Το κράξιμο που θα έτρωγα από τον κουμπάρο μου  :P  :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τωρα τι να σας πω! :think: το βρηκα! :grin:  στο εναν ποτε περνας βερες βρε! :2funny: στον αλλον κανονισε να γινεις και εσυ αγαπουλης/κοκκινιστος, να ρωτας στα θρεντακια για το μωρο, και να πεφτουμε ολοι να σε συνεφερουμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom