wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Tο κορίτσι 'ναι ζημιά & τό 'χα πει πριν τη συναντήσω ακόμα! ;)Και εγώ που φοβόμουν μη σε πήρα στο λαιμό μου με τη Sindy !!! Τύφλα να έχει ο Ten-ten
Tο κορίτσι 'ναι ζημιά & τό 'χα πει πριν τη συναντήσω ακόμα! ;)Και εγώ που φοβόμουν μη σε πήρα στο λαιμό μου με τη Sindy !!! Τύφλα να έχει ο Ten-ten
επειδη ξερω οτι είμαι οφ τοπικ αλλα μονο εδω με ξερουν θα ειμαι λιτος και περιεκτικός!!
κατεβαινω εκτακτως αθηνα μαθαυριο κι εχω το απογευμα κενο!!!
λοκαλ με αναλ και κορμι...
φχαριστω εκ των προτερων
τραβα στον...Ροφο του Geo!
Έπρεπε να το είχα καταλάβει
;)
επρεπε! αφου ησουν απο τους πρωτους που εγραψαν γι'αυτη!
συγνωμη αλλα απο που το βγαλατε η ποιος σας ειπε οτι εγω πηρα την σιντιΚαι εγώ που φοβόμουν μη σε πήρα στο λαιμό μου με τη Sindy !!! Τύφλα να έχει ο Ten-ten
φιλε tenten777 , προκειται για παρεξηγηση , δεν φταις εσυ . απλα , σε προηγουμενο post , εγω ειχα ονομασει <<ten-ten>> καποιον που ειχε μοιρασει 10αρια στη sindy , τα οποια μου φανηκαν υπερβολικα . αν και δεν το περιμενα ο <<ten-ten>> αποδειχτηκε εκ των υστερων σωστος στο review . κι επειδη της μπουμπουνισα κι εγω 10αρακι , ο φιλος kranidi2001 το σχολιασε φιλικα . μη στεναχωριεσαι δεν ηταν για εσενα , αλλωστε εσυ εισαι <<tenten777>>συγνωμη αλλα απο που το βγαλατε η ποιος σας ειπε οτι εγω πηρα την σιντι προκυπτει απο καπου
τοσο διαβολικη συμπτωσηφιλε tenten777 , προκειται για παρεξηγηση , δεν φταις εσυ . απλα εγω ειχα ονομασει <<ten-ten>> καποιον που ειχε μοιρασει 10αρια στη sindy , ο οποιος ομως αν και δεν το περιμενα αποδειχτηκε εκ των υστερων σωστος στο review
κι επειδη της μπουμπουνισα κι εγω10αρακι5 10ρακια , ο φιλος kranidi2001 το σχολιασε φιλικα .
Ποιός είναι ο ροφός του κουμπάρου μου? Θα φάμε ψαράκι δηλαδή
Καλημέρα απο Αθήνα στην συμπρωτεύουσα
Μαζί σας κι εγώ αλλά για το 10άρι στο σώμα, όταν πρόκειται για κάτω του 1.70 -έστω & λίγο κάτω- επιτρέψτε μου την ένσταση!Τα αξίζει ;)
Μαζί σας κι εγώ αλλά για το 10άρι στο σώμα, όταν πρόκειται για κάτω του 1.70 -έστω & λίγο κάτω- επιτρέψτε μου την ένσταση!
Κι εγω εγκρινω Αλεξανδρα!!! Χορταινεις πισω πορτα!!!επρεπε! αφου ησουν απο τους πρωτους που εγραψαν γι'αυτη!
Τα αξίζει ;)
Χωρις κωλο καμια δεν τα αξιζει!!
τον φυλάει για τον γκόμενο λέμε!!!