katepsigmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μηπως ξερει κανεις τιποτε
Προσπάθησα να κλείσω την Kelly (για άλλη μία φορά) που ερχόταν σήμερα Θεσσαλονίκη αλλά μου απάντησαν από το γραφείο της ότι σταμάτησε το tour της.
Πρόλαβε κανείς την συνάντησε ή δεν ήρθε καν στη Θεσσαλονίκη? Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη...
Όχι τίποτα άλλο αλλά τζάμπα κάναμε οικονομία για να την συναντήσουμε.
Πάλι καλά που έρχεται και η Lolita για ένα διήμερο και βρήκα
κάτι αξιόλογο να επενδύσω τις οικονομίες μου...
Μια ειναι η Lolita !!!
Θα μπορούσες να απαντήσεις και με τον σχετικό μύθο του Αισώπου, αυτόν που το κάστ περιλαμβάνει μια αλεπού κι ένα τσαμπί σταφύλια που κρέμονται όμως ψηλά...Και vdgle δεν πειραζει μιας και ειναι πολλα μην παρεις !!! ;)
Aφησα να το γραψεις εσυ !!! ;)Θα μπορούσες να απαντήσεις και με τον σχετικό μύθο του Αισώπου, αυτόν που το κάστ περιλαμβάνει μια αλεπού κι ένα τσαμπί σταφύλια που κρέμονται όμως ψηλά...
Παλικαρια μόλις πήρα το μήνυμα σε απάντηση από το συγκεκριμένο μωρό αυτές είναι τιμές όχι σαν της άλλες που ζητιάνε ψίχουλα χαχαχαχααχαχαχαχαχα ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ CALL GIRL
NIKOL 18 ΕΤΩΝ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
(ΕΞΟΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΔΙΚΑ ΣΟΥ)
ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
1 ΩΡΑ 450 Ε
2 ΩΡΕΣ 800 Ε
3 ΩΡΕΣ 1100 Ε
ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (8ΩΡΟ) 1700 Ε
(ΕΛΕΥΘ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ,ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ,ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ,ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)
ΕΞΤΡΑ = 2Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΣΕ ΜΟΝΟΩΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ +50Ε
ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ +50Ε
ΚΑΤΑΠΟΣΗ +50Ε
και εγω παντως βρισκω οτι οι τιμες των τουριστριων και η ολη φαση ειναι απάτη σε σχέση λεφτα με τι παιρνεις
και δεν ειναι μαγκια να δινεις 500-600 ευρω για 2 ώρες ακομη κιαν εχεις δισ. μηπως μπορούμε να ριξουμε τις τιμες??
οπως δεν είναι μαγκιά που πληρώνουμε τα πάντα διπλάσια απο το μέσο ευρωπαίο που έχει και πολλαπλάσια λεφτά.
και εγω παντως βρισκω οτι οι τιμες των τουριστριων και η ολη φαση ειναι απάτη σε σχέση λεφτα με τι παιρνεις
και δεν ειναι μαγκια να δινεις 500-600 ευρω για 2 ώρες ακομη κιαν εχεις δισ. μηπως μπορούμε να ριξουμε τις τιμες??
οπως δεν είναι μαγκιά που πληρώνουμε τα πάντα διπλάσια απο το μέσο ευρωπαίο που έχει και πολλαπλάσια λεφτά.
και εξακολουθώ να φωνάζω οτι τα καλυτερα για μένα είναι τα τοπικά πριβε γραφεια και έχει άπειρα......ΤΕσ πα
προς ενημερωση των συναγωνιστων
ημουν το προηγούμενο ΣΚ αθήνα και επιχειρησα μα κλεισω τις 2 ρωσιδες τουριστριες που ειναι τωρα στην πόλη μας
την PAMELA LT ΚΑΙ ΤΗΝ LIKA.....που στις φωτο είναι θεές!!
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ 20' ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ
Μετα εκλεισα την Λικα και μου στειλαν δ/νση ............ΠΑΡΙΣΙΟΥ!!! (Ζουσα εκει και ξέρω)οπότε δεν πήγα καν γιατι ψιλιαστικα για απάτη
οποτε πρέπει να ειναι πολυ μουφα η φαση
Προσεχετε
Μπορεί να μη γουστάρω να γράφω κριτικες αλλά τις απάτες πρέπει να τις αναφέρουμε ΟΛΟΙ
και εξακολουθώ να φωνάζω οτι τα καλυτερα για μένα είναι τα τοπικά πριβε γραφεια και έχει άπειρα......ΤΕσ πα
προς ενημερωση των συναγωνιστων
ημουν το προηγούμενο ΣΚ αθήνα και επιχειρησα μα κλεισω τις 2 ρωσιδες τουριστριες που ειναι τωρα στην πόλη μας
την PAMELA LT ΚΑΙ ΤΗΝ LIKA.....που στις φωτο είναι θεές!!
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ 20' ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ
Μετα εκλεισα την Λικα και μου στειλαν δ/νση ............ΠΑΡΙΣΙΟΥ!!! (Ζουσα εκει και ξέρω)οπότε δεν πήγα καν γιατι ψιλιαστικα για απάτη
οποτε πρέπει να ειναι πολυ μουφα η φαση
Προσεχετε
Μπορεί να μη γουστάρω να γράφω κριτικες αλλά τις απάτες πρέπει να τις αναφέρουμε ΟΛΟΙ