Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ναι Βρε φιλε!
Ψυχραιμια!

αν θες βγαλε τις 2 οπαραθεσεις αφου ειναι η ιδια φωτο!

george123

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καταλάθος έβαλα την δεύτερη  :)
Thanks

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
φίλοι απο κάτω έχουμε πληροφορ. γι αυτή ή θα κάνω για 2-3 φορά τον κασκαντερ εφοσον βεβαια κανουν άλλη τιμή!!! πάντως τούμπανο φαίνεται ....

μηπως μιας που τα παμε και τα ξαναπαμε να σταματούσαμε ναμαστε μπουφοι και βοδια και να σταματησουμε να δινουμε στα πρακτορεία τα εξωφρενικά ποσα που ζητουν  για απλες μετριες κοπελιτσες απο τα χωρια της αν. ευρωπης???? λεω μήπως?? 1 προταση κανω ρε αδερφε??
γιατι νομίζω οτι κανεις που σεβεται τον ευατο του δω μεσα δεν πληρωνει αυτα τα ποσά??
η μηπως ακόμα υπαρχουν τύποι που μας διαβαζουν και  πιστευουν οτι θανοίξει η πόρτα και θα εμφανιστεί κανα μοντέλλο και θα ζησουν .....τη ζωή που δεν εζησαν...???

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ti εγινε φαληραμε ? :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλοι απο κάτω έχουμε πληροφορ. γι αυτή ή θα κάνω για 2-3 φορά τον κασκαντερ εφοσον βεβαια κανουν άλλη τιμή!!! πάντως τούμπανο φαίνεται ....

μηπως μιας που τα παμε και τα ξαναπαμε να σταματούσαμε ναμαστε μπουφοι και βοδια και να σταματησουμε να δινουμε στα πρακτορεία τα εξωφρενικά ποσα που ζητουν  για απλες μετριες κοπελιτσες απο τα χωρια της αν. ευρωπης???? λεω μήπως?? 1 προταση κανω ρε αδερφε??
γιατι νομίζω οτι κανεις που σεβεται τον ευατο του δω μεσα δεν πληρωνει αυτα τα ποσά??
η μηπως ακόμα υπαρχουν τύποι που μας διαβαζουν και  πιστευουν οτι θανοίξει η πόρτα και θα εμφανιστεί κανα μοντέλλο και θα ζησουν .....τη ζωή που δεν εζησαν...???

τα σίτι τουρ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι μια τεράστια καλοστημένη απάτη

βασικά απευθύνονται

1.σε αυτούς που δεν έχουν κονέ από γραφεία τοπικά-και είναι πολλοί

2.στον τυρέμπορα από τα Φάρσαλα που έρχεται για δουλειές Αθήνα-Θεσσαλονίκη,βλέπει τις φωτογραφίες και τρώει παραμύθι ότι θα συναντήσει την κοπέλα που βλέπει στο ίντερνετ...

αλλά είπαμε,όταν όλα στην Ελλάδα πουλούνται πανάκριβα σε σχέση με έξω,οι πουτάνες θα αποτελούσαν εξαίρεση?

κυριολεκτικά ισχύει το ότι μάθανε ότι γαμιόμαστε,πλάκωσαν και οι γύφτοι

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sandra
Sandra
Αυτή ήρθε;
Καποιος που έκανε τη βόλτα του από εκεί;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Δυσκολο αθλημα το σιτυ τουρ..επισεις επειδη τυχαινει να γνωριζω προσωπικα κανα 2 απο αυτες να πω οτι το κοστος ειναι αναλογο της ζητησης.
Δλδ και οι 2 μου λεγανε οτι αντιμετωπιζουν περιπου σαν αγγαρεια ναρθουνε Θεσσαλονικη καθως ξερουν οτι καιλεφτα δεν θα βγαλουν αρκετα σε συγκριση με την Αθηνα αλλα και θα πληρωνουν και 50ε απο την τσεπη τους καθε μερα ξενοδοχειο.
Αντιθετα στο Παρισι οταν πανε περνουν πολυ χρημα αν και οι πελατες εκει ειναι ζωα συγκριτικα με τους Ελληνες που σε μεγαλο ποσοστο ειναι αγαπουληδες..
Μαλιστα η μια ειχε πεσει σε εναν τυπο που ηταν πλαστογραφος!!!!και μεσα σε 2 μερες ειχε κλεισει 6 2ωρα!!!και φυσικα πληρωνε με φωτοτυπιες..οταν πηγε να καταθεσει τα χρηματα την συλαβανε....κολαση.
Εδω απ οσο θυμαμε μονο ενας καμενος με σουγια ηταν το προβλημα που της εκλεβε τα χρηματα.
Αν δεν πεσουν οι τιμες στα 150-180ε δεν παταμε το ποδι μας...εκτος και αν ερθει καποιο παρα πολυ καλο κοματι.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Δυσκολο αθλημα το σιτυ τουρ..επισεις επειδη τυχαινει να γνωριζω προσωπικα κανα 2 απο αυτες να πω οτι το κοστος ειναι αναλογο της ζητησης.
Δλδ και οι 2 μου λεγανε οτι αντιμετωπιζουν περιπου σαν αγγαρεια ναρθουνε Θεσσαλονικη καθως ξερουν οτι καιλεφτα δεν θα βγαλουν αρκετα σε συγκριση με την Αθηνα αλλα και θα πληρωνουν και 50ε απο την τσεπη τους καθε μερα ξενοδοχειο.
Αντιθετα στο Παρισι οταν πανε περνουν πολυ χρημα αν και οι πελατες εκει ειναι ζωα συγκριτικα με τους Ελληνες που σε μεγαλο ποσοστο ειναι αγαπουληδες..
Μαλιστα η μια ειχε πεσει σε εναν τυπο που ηταν πλαστογραφος!!!!και μεσα σε 2 μερες ειχε κλεισει 6 2ωρα!!!και φυσικα πληρωνε με φωτοτυπιες..οταν πηγε να καταθεσει τα χρηματα την συλαβανε....κολαση.
Εδω απ οσο θυμαμε μονο ενας καμενος με σουγια ηταν το προβλημα που της εκλεβε τα χρηματα.
Αν δεν πεσουν οι τιμες στα 150-180ε δεν παταμε το ποδι μας...εκτος και αν ερθει καποιο παρα πολυ καλο κοματι.

Μια χαρά γάμησε ο τύπος !!! Την μισή μέρα απο τις 2 την πέρασε μαζί της!!!

Μήπως έχεις το τηλέφωνο του?  :2funny: :2funny: :2funny:

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
μακρια απο τη σαντρα αντι να σου φυγουν οι καυλες θα σε πιασει καταθλιψη.Αν εχεις συνεργειο πανε να παρεις γρασο βαζει με το φτυαρι και στις 2τρυπες

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Εγω λεω να πληρωσω με τα παρακατω χρηματα τι λετε θα εχω προβλημα?Γιωργη να σου δανεισω μερικα εχω μπολικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• monopoly_20money.jpg
    monopoly_20money.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom