You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Μαλλον θα την εχεις δει απο κοντα για να το λες και θα ξερεις !!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τι γελας βρε χαχα !!!
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
φίλοι απο κάτω έχουμε πληροφορ. γι αυτή ή θα κάνω για 2-3 φορά τον κασκαντερ εφοσον βεβαια κανουν άλλη τιμή!!! πάντως τούμπανο φαίνεται ....
μηπως μιας που τα παμε και τα ξαναπαμε να σταματούσαμε ναμαστε μπουφοι και βοδια και να σταματησουμε να δινουμε στα πρακτορεία τα εξωφρενικά ποσα που ζητουν για απλες μετριες κοπελιτσες απο τα χωρια της αν. ευρωπης???? λεω μήπως?? 1 προταση κανω ρε αδερφε??
γιατι νομίζω οτι κανεις που σεβεται τον ευατο του δω μεσα δεν πληρωνει αυτα τα ποσά??
η μηπως ακόμα υπαρχουν τύποι που μας διαβαζουν και πιστευουν οτι θανοίξει η πόρτα και θα εμφανιστεί κανα μοντέλλο και θα ζησουν .....τη ζωή που δεν εζησαν...???
μηπως μιας που τα παμε και τα ξαναπαμε να σταματούσαμε ναμαστε μπουφοι και βοδια και να σταματησουμε να δινουμε στα πρακτορεία τα εξωφρενικά ποσα που ζητουν για απλες μετριες κοπελιτσες απο τα χωρια της αν. ευρωπης???? λεω μήπως?? 1 προταση κανω ρε αδερφε??
γιατι νομίζω οτι κανεις που σεβεται τον ευατο του δω μεσα δεν πληρωνει αυτα τα ποσά??
η μηπως ακόμα υπαρχουν τύποι που μας διαβαζουν και πιστευουν οτι θανοίξει η πόρτα και θα εμφανιστεί κανα μοντέλλο και θα ζησουν .....τη ζωή που δεν εζησαν...???
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Μην μου τον εκνευρίζεις και θα του πληρώνουμε τις μπύρες πάλι!!!!Τι γελας βρε χαχα !!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Aφού 'ναι τζάμπα!Τι γελας βρε χαχα !!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ταπί & ψύχραιμος! ;)Ti εγινε φαληραμε ?
φίλοι απο κάτω έχουμε πληροφορ. γι αυτή ή θα κάνω για 2-3 φορά τον κασκαντερ εφοσον βεβαια κανουν άλλη τιμή!!! πάντως τούμπανο φαίνεται ....
τα σίτι τουρ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι μια τεράστια καλοστημένη απάτη
βασικά απευθύνονται
1.σε αυτούς που δεν έχουν κονέ από γραφεία τοπικά-και είναι πολλοί
2.στον τυρέμπορα από τα Φάρσαλα που έρχεται για δουλειές Αθήνα-Θεσσαλονίκη,βλέπει τις φωτογραφίες και τρώει παραμύθι ότι θα συναντήσει την κοπέλα που βλέπει στο ίντερνετ...
αλλά είπαμε,όταν όλα στην Ελλάδα πουλούνται πανάκριβα σε σχέση με έξω,οι πουτάνες θα αποτελούσαν εξαίρεση?
κυριολεκτικά ισχύει το ότι μάθανε ότι γαμιόμαστε,πλάκωσαν και οι γύφτοι
αν αυτη ειναι 1,73 εγω ειμαι ο φασουλας....Aντε μας θυμηθηκαν απο LL και ερχεται
Dzulia_LL και Paris_LL
salonike σε αυτες πας και στις δυο!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αυτες ψαχνουμε !τα σίτι τουρ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι μια τεράστια καλοστημένη απάτη
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Δυσκολο αθλημα το σιτυ τουρ..επισεις επειδη τυχαινει να γνωριζω προσωπικα κανα 2 απο αυτες να πω οτι το κοστος ειναι αναλογο της ζητησης.
Δλδ και οι 2 μου λεγανε οτι αντιμετωπιζουν περιπου σαν αγγαρεια ναρθουνε Θεσσαλονικη καθως ξερουν οτι καιλεφτα δεν θα βγαλουν αρκετα σε συγκριση με την Αθηνα αλλα και θα πληρωνουν και 50ε απο την τσεπη τους καθε μερα ξενοδοχειο.
Αντιθετα στο Παρισι οταν πανε περνουν πολυ χρημα αν και οι πελατες εκει ειναι ζωα συγκριτικα με τους Ελληνες που σε μεγαλο ποσοστο ειναι αγαπουληδες..
Μαλιστα η μια ειχε πεσει σε εναν τυπο που ηταν πλαστογραφος!!!!και μεσα σε 2 μερες ειχε κλεισει 6 2ωρα!!!και φυσικα πληρωνε με φωτοτυπιες..οταν πηγε να καταθεσει τα χρηματα την συλαβανε....κολαση.
Εδω απ οσο θυμαμε μονο ενας καμενος με σουγια ηταν το προβλημα που της εκλεβε τα χρηματα.
Αν δεν πεσουν οι τιμες στα 150-180ε δεν παταμε το ποδι μας...εκτος και αν ερθει καποιο παρα πολυ καλο κοματι.
Δλδ και οι 2 μου λεγανε οτι αντιμετωπιζουν περιπου σαν αγγαρεια ναρθουνε Θεσσαλονικη καθως ξερουν οτι καιλεφτα δεν θα βγαλουν αρκετα σε συγκριση με την Αθηνα αλλα και θα πληρωνουν και 50ε απο την τσεπη τους καθε μερα ξενοδοχειο.
Αντιθετα στο Παρισι οταν πανε περνουν πολυ χρημα αν και οι πελατες εκει ειναι ζωα συγκριτικα με τους Ελληνες που σε μεγαλο ποσοστο ειναι αγαπουληδες..
Μαλιστα η μια ειχε πεσει σε εναν τυπο που ηταν πλαστογραφος!!!!και μεσα σε 2 μερες ειχε κλεισει 6 2ωρα!!!και φυσικα πληρωνε με φωτοτυπιες..οταν πηγε να καταθεσει τα χρηματα την συλαβανε....κολαση.
Εδω απ οσο θυμαμε μονο ενας καμενος με σουγια ηταν το προβλημα που της εκλεβε τα χρηματα.
Αν δεν πεσουν οι τιμες στα 150-180ε δεν παταμε το ποδι μας...εκτος και αν ερθει καποιο παρα πολυ καλο κοματι.
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Δυσκολο αθλημα το σιτυ τουρ..επισεις επειδη τυχαινει να γνωριζω προσωπικα κανα 2 απο αυτες να πω οτι το κοστος ειναι αναλογο της ζητησης.
Μια χαρά γάμησε ο τύπος !!! Την μισή μέρα απο τις 2 την πέρασε μαζί της!!!
Μήπως έχεις το τηλέφωνο του?
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Sandra