GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.609
- Πόντοι
- 25.165
Gabi η Tina, ιδου η απορια...!
Και οι δυο φαίνονται αστέρια αλλά το πρακτορείο τους είναι, κατα την απόψη μου, αναξιόπιστο. Πάντως να πας, δώσε ενημέρωση γιατί μπορεί να υπάρχει κάτι εδώ.Gabi η Tina, ιδου η απορια...!
Φιλε μ μολις πειρα τν Ινα που αναφερεις καθε αλλο παρα μπαζο δν ειναι η κοπελα πας να γραψω κριτικη τα λεμεΒαλανε καινουριες φωτος της Ινας και την Κιμ, η Κιμ στις καινουριες φωτος πιο ωραια μου φανηκε και επισης οντως η Ινα ειναι μπαζο..
ισως ετυχε σε σενα παντως 2 ατομα πιο πριν που γραψανε για Ινα δν ειπαν και τα καλυτερα ενω εγω θα εμπιστευτω τα περιπου 7 reviews που υπαρχουν ηδη για Κιμ.Φιλε μ μολις πειρα τν Ινα που αναφερεις καθε αλλο παρα μπαζο δν ειναι η κοπελα πας να γραψω κριτικη τα λεμε
ισως ετυχε σε σενα παντως 2 ατομα πιο πριν που γραψανε για Ινα δν ειπαν και τα καλυτερα ενω εγω θα εμπιστευτω τα περιπου 7 reviews που υπαρχουν ηδη για Κιμ.
Η Kim, γελάει όλη την ώρα...λές και καπνίζει μαριχουάνα είναι...
Η Ina στις νεες φωτο είναι αισθητά βελτιωμένη, αλλά αν σου έχει καρφωθεί στο μυαλό η παλιά φωτό καθώς επίσης αν την έχεις δει και από κοντά χωρίς μακιγιάζ κλπ... τότε (για εμένα) παραμένει μπάζο.
Επίσης, μην ξεχνάτε πως η Kim τέλη Αυγούστου που την πήρα τελευταία φορά είχε κονδυλώματα.
Θα έπρεπε να προσέξεις κάτι σαν ουλή ανάμεσα στο δεξί της πόδι και το αιδοίο της. Ότι και να έκανε (καυτηριασμό ή κρυοπηξία) το σημάδι υπάρχει..Διαπιστωσα μεγαλο χαρτακι Rizla διπλα απο το κομοδινο! πηγε το μυαλο μου οτι καπνιζει μπαφους, κλειν μειν. Οσο για τα κονδυλωματα που λες, ειχα διαβασει ειχες πει ειχε ενα κατω απο τα χειλη εγω δν ειδα κατι, επισης το μονο που ειδα ειναι μια εγχειρηση λογικα θα ηταν στην περιοχη του αφαλου κοντα. Παντως παιδες πολυ καλη η Κιμ, πηγα και το ευχαριστηθηκα. τα κονδυλωματα πλακα πλακα τι στον πεο ειναι και τι μπορει να παθεις απο αυτα και τι δεν πρεπει να κανεις για να μην παθεις κατι απο αυτα?
Stranger το διαβασα το αρθρο, που θες να καταληξεις δν μπορω να καταλαβω. Υπαρχει περιπτωση να κολησα κατι και αν ναι πως?Θα έπρεπε να προσέξεις κάτι σαν ουλή ανάμεσα στο δεξί της πόδι και το αιδοίο της. Ότι και να έκανε (καυτηριασμό ή κρυοπηξία) το σημάδι υπάρχει..
Διάβασε σχετικά με κονδυλώματα στο ακόλουθο link
Δηλαδη ειναι οπως στις φωτογραφίες? Γιατι αυτές ειναι της Veronica Zemanovapantos ego tin pira k ine kali i elena telio tsimpouki k travixe k malakia sta moutra tis gabla
Ρε παιδιά μια γρήγορη απάντηση! Αυτή είναι αληθινή? Σαν της Veronica Zemanova μου μοιάζουν οι φωτογραφίες
Ρε παιδιά, αυτό που προσπαθώ να σας περάσω, είναι ότι το HPV δεν αποβάλλεται από πάνω μας. Απαξ και το κολλήσουμε, δεν φεύγει. Ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται ο οργανισμός μας, εκδηλώνεται ενίοτε με αυτά τα μικρά ''σπυράκια-κονδυλώματα''. Μεταδίδεται μόνο όταν υπάρχουν στο σώμα έκδηλα τα σημάδια του ιού. Έχω κάνει εξετάσεις, και έχει βγει θετικό. Δηλαδή ο ιός υπάρχει στο αίμα μου.Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να εκδηλώνονται τα κονδυλώματα.Με το που αντιλαμβάνεσαι κάτι πρέπει όπως σδήποτε να το καταπολεμάς για να μην εξαπλωθεί ή το μεταδώσεις και αλλού. Σε περιπτωση που το κολλήσεις, δεν το καταλαβαίνεις και εκδηλώνεται μετά από πολλούς μήνες ή μπορεί και χρόνο. Έτσι, δεν μπορτείς να θυμάσαι από που το κόλλησες.Stranger το διαβασα το αρθρο, που θες να καταληξεις δν μπορω να καταλαβω. Υπαρχει περιπτωση να κολησα κατι και αν ναι πως?
Φίλε δεν γνωρίζω την κοπέλα, αλλά από τις φωτογραφιές φαίνεται να έχει πολύ "δύσκολο" πρόσωπο :- , και σίγουρα τα έχει (δηλαδή τα παραέχει) τα χρονάκια της... ;) Φυσικά από γούστα ο καθένας μας ότι του αρέσει...Για το καινούριο που ήρθε
γνωρίζει κανείς κάτι;
Καλημέρα. Μόλις μίλησα με την Elena και μου είπε πως πλέον έφυγε από Θεσσαλονίκη, βρίσκεται Αθήνα. Για το καινούριο που ήρθε
γνωρίζει κανείς κάτι;