Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231

αυτες, θα τις τιμησει κανενας στην Αθηνα πριν ανεβουν εδω?
410w.jpg

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως εγώ σε αυτή την φωτό, της το έβαζα πολύ εύκολα.

(κοίτα ρώγα!)

captureso.jpg

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Και τα μωρά να σηκώνουν τις δικές μας μπάρες
καπως ετσι ?

slapo.gif

Πάντως εγώ σε αυτή την φωτό, της το έβαζα πολύ εύκολα.(κοίτα ρώγα!)

captureso.jpg
στη συγκεκριμενη φωτο θυμιζει τη θεοφανεια καλογιαννη , ε? το ladiestours εχει τοσο βεβαρυμενο παρελθον στη μουφα που παραπεμπει στον ψευτη βοσκο του παραμυθιου . και τζαμπα να φερει τα πιο κορυφαια μουνια , δυσκολα θα μας πεισει

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
στη συγκεκριμενη φωτο θυμιζει τη theofaneia , ε? το ladiestours εχει τοσο βεβαρυμενο παρελθον στη μουφα που θυμιζει τον ψευτη βοσκο του παραμυθιου . και τζαμπα να φερει τα πιο κορυφαια μουνια , δυσκολα θα μας πεισει
Μπα, η Θεοφανεία είναι μέσα στην πλαστικούρα, αυτή εδώ στην φωτό (τουλάχιστον) θυμίζει 80s, νορβηγό μιλφάκι τουράκι (original) στην ρόδο που έχει χάσει τον άντρα της σε κάποιο bar. Έχω μία αδυναμία σε ανάλογες τουρίστριες εκείνης της εποχής, τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται.

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
αυτή εδώ στην φωτό (τουλάχιστον) θυμίζει 80s, νορβηγό μιλφάκι τουράκι (original) στην ρόδο που έχει χάσει τον άντρα της σε κάποιο bar . Έχω μία αδυναμία σε ανάλογες τουρίστριες εκείνης της εποχής
στα της προελευσης δεν θα τα χαλασουμε . οι σκανδιναυες ειναι παντα καλοδεχουμενες στο καβλι μας . με την εποχη των '80ies λιγο εχω μια ανησυχια , επειδη τοτε τα μουνοχειλα ειχαν φαβοριτες και πλεξουδες ! ευτυχως , δεν την προλαβα εκεινη την εποχη , αλλα αν κρινω απο τις γερμανικες τσοντες της δεκαετιας εκεινης , τα χλοοκοπτικα δεν ειχαν ακομη ανακαλυφθει

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στα 80s δεν ξέραμε τι θα έρθει στα 90s Κλπ, οπότε μία χαρά ήταν.

Ειδικά τότε που λόγω ηλικίας (14+) βλέπαμε μουνί και ζαλιζόμασταν και ειδικά εάν σκεφτείς ότι λόγω απουσίας χλοοκοπτικών κλπ οι περισσότερες ελληνίδες είχαν μέχρι και φαβορίτες αλά κόκοτας.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω ελπιζω ολο και καποιος να γραψει κατι να μας λυσει την απορια!
τοσες μερες Αθηνα πια...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Πάντως εγώ σε αυτή την φωτό, της το έβαζα πολύ εύκολα.

(κοίτα ρώγα!)

captureso.jpg

Και γω χθες το βράδυ που μιλάγαμε την είδα και  :tits: τρελλάθηκα!!!

Χώρια που σε αυτή την φώτο νομίζω οτι είναι ίδια η Κάτια Δέδε!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Στα 80s δεν ξέραμε τι θα έρθει στα 90s Κλπ, οπότε μία χαρά ήταν.

Ειδικά τότε που λόγω ηλικίας (14+) βλέπαμε μουνί και ζαλιζόμασταν και ειδικά εάν σκεφτείς ότι λόγω απουσίας χλοοκοπτικών κλπ οι περισσότερες ελληνίδες είχαν μέχρι και φαβορίτες αλά κόκοτας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Tι λέει  ;)

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ρε παλιο......  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: εχεται στησει ((παραγκα)) και σ αυτο ελεος.Μιλατε για λοκαλ που εμεις οι ταπεινοι και καταφρονεμενει δεν μπορουμε να δουμε η να ερθουμε σε επαφη.Να τις πεισεται να βαλουν καμια διαφημηση στο νετ οπως το παρακατω γραφειο της Αθηνας
για να μπορουμε και εμεις οι απεξω να εχουμε προσβαση.Να αυξηθει και η πελατεια τους μωρε.

ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΟΚΑΛ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

Αντε διοτι η πολλη παρεα με Μπεο-Μαρινακη σας εχουν χαλασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
να βαλουν καμια διαφημηση στο νετ για να μπορουμε και εμεις οι απεξω να εχουμε προσβαση
δεν ειμαι ειδικος αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχει λογος που το κλαμπ ειναι στεγανο

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ξερεται τι λεω να κοψουμε στον ViperMC ενα μηνιατικο να γινει ο επισημος δοκιμαστης των ct.Τι λετε 1500 ευρωπουλα με ασφαλιση στο ΙΚΑ και 1 ρεπο ανα 15μερες ειναι καλα?Να τον βαλουμε και στα βαρεα και ανθυγιεινα προτινο κιολας

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
+20 και +10 μολις ακουσουν Ωραιοκαστρο ή Καλαμαρια! :grin: πιο φθηνα θα μου ερθει να παω να την παρω εγω! :2funny: :2funny:
Τα "δικά μου" εχουν οδηγό παίχτη γι αυτό και το +20,περιμένω με πμ τα δικά σου που ειναι στα 100  :grin:

ps παιχτη σε περιμενω! ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom