ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
αυτες, θα τις τιμησει κανενας στην Αθηνα πριν ανεβουν εδω?
αυτες, θα τις τιμησει κανενας στην Αθηνα πριν ανεβουν εδω?
Και τα μωρά να σηκώνουν τις δικές μας μπάρες τζάμπα.Του κινήματος είμαστε κι εμείς.
.... no comments .....
καπως ετσι ?Και τα μωρά να σηκώνουν τις δικές μας μπάρες
στη συγκεκριμενη φωτο θυμιζει τη θεοφανεια καλογιαννη , ε? το ladiestours εχει τοσο βεβαρυμενο παρελθον στη μουφα που παραπεμπει στον ψευτη βοσκο του παραμυθιου . και τζαμπα να φερει τα πιο κορυφαια μουνια , δυσκολα θα μας πεισειΠάντως εγώ σε αυτή την φωτό, της το έβαζα πολύ εύκολα.(κοίτα ρώγα!)
Μπα, η Θεοφανεία είναι μέσα στην πλαστικούρα, αυτή εδώ στην φωτό (τουλάχιστον) θυμίζει 80s, νορβηγό μιλφάκι τουράκι (original) στην ρόδο που έχει χάσει τον άντρα της σε κάποιο bar. Έχω μία αδυναμία σε ανάλογες τουρίστριες εκείνης της εποχής, τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται.στη συγκεκριμενη φωτο θυμιζει τη theofaneia , ε? το ladiestours εχει τοσο βεβαρυμενο παρελθον στη μουφα που θυμιζει τον ψευτη βοσκο του παραμυθιου . και τζαμπα να φερει τα πιο κορυφαια μουνια , δυσκολα θα μας πεισει
στα της προελευσης δεν θα τα χαλασουμε . οι σκανδιναυες ειναι παντα καλοδεχουμενες στο καβλι μας . με την εποχη των '80ies λιγο εχω μια ανησυχια , επειδη τοτε τα μουνοχειλα ειχαν φαβοριτες και πλεξουδες ! ευτυχως , δεν την προλαβα εκεινη την εποχη , αλλα αν κρινω απο τις γερμανικες τσοντες της δεκαετιας εκεινης , τα χλοοκοπτικα δεν ειχαν ακομη ανακαλυφθειαυτή εδώ στην φωτό (τουλάχιστον) θυμίζει 80s, νορβηγό μιλφάκι τουράκι (original) στην ρόδο που έχει χάσει τον άντρα της σε κάποιο bar . Έχω μία αδυναμία σε ανάλογες τουρίστριες εκείνης της εποχής
Πάντως εγώ σε αυτή την φωτό, της το έβαζα πολύ εύκολα.
(κοίτα ρώγα!)
Στα 80s δεν ξέραμε τι θα έρθει στα 90s Κλπ, οπότε μία χαρά ήταν.
Ειδικά τότε που λόγω ηλικίας (14+) βλέπαμε μουνί και ζαλιζόμασταν και ειδικά εάν σκεφτείς ότι λόγω απουσίας χλοοκοπτικών κλπ οι περισσότερες ελληνίδες είχαν μέχρι και φαβορίτες αλά κόκοτας.
δεν ειμαι ειδικος αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχει λογος που το κλαμπ ειναι στεγανονα βαλουν καμια διαφημηση στο νετ για να μπορουμε και εμεις οι απεξω να εχουμε προσβαση
Τα "δικά μου" εχουν οδηγό παίχτη γι αυτό και το +20,περιμένω με πμ τα δικά σου που ειναι στα 100
Πάντως εγώ σε αυτή την φωτό, της το έβαζα πολύ εύκολα.
(κοίτα ρώγα!)