tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Απο τα καλυτερα που εχω ακουση !!!!ΜΟΥ δεν υπάρχει... εδώ Σαλονίκη... έχουμε και Σέιχ Σε... (ούτε Σου υπάρχει!)
Απο τα καλυτερα που εχω ακουση !!!!ΜΟΥ δεν υπάρχει... εδώ Σαλονίκη... έχουμε και Σέιχ Σε... (ούτε Σου υπάρχει!)
Μην ξύνεις πληγές!!!!μπουγατσα με τυρι ή κρεμα?
Μην ξύνεις πληγές!!!!
Όλες μπουγάτσες είναι......δεν υπάρχει τυρόπιτα!!!!
Μπουγάτσα με γύρο παρακαλώ......ή τώρα που θα πάτε στα Ρωσσίδια πάρτε και μια μπουγάτσα με κωλοτρυπίδα!!!!!
Ήμαρτον ρε καρντάσια......
οπως τα εζησε ετσι τα εγραψε...ρε σεις ο Νικηφορος τα μαυρισε τα κοριτσια....!!!
και κανουν και τα πρωτα τους βηματα...!!!
ρε σεις ο Νικηφορος τα μαυρισε τα κοριτσια....!!!
και κανουν και τα πρωτα τους βηματα...!!!
Παρεξήγησες! Δεν είπα τ' αντίθετο! Εξάλλου κι εγώ έπεσα θύμα συχνά με πρωτάρες, ιδίως τελευταίες μέρες περιοδείας...Οχι Φτερουγα δεν εχεις δικιο !!
Αν σε χαλανε απο την αρχη ετσι τοτε Adios Panpanieros !!!
Δεν μας κανουνε και χαρη !!
Κολαριστα τα περνουνε !!
Και Μαυρα καμμια φορα !!!
Δεν είναι χτεσινός ο στρατηγός! ;)
Αλλά παίζει κι η ρημάδα η γεροντο-γκρίνια...μιλάω εκ πείρας!
περσυ που σε ειπα γέρο (καπως ετσι δλδ), μου τα'ψαλλες...Δεν είναι χτεσινός ο στρατηγός! ;)
Αλλά παίζει κι η ρημάδα η γεροντο-γκρίνια...μιλάω εκ πείρας!
το εκανα googling αυτο αλλα δεν εβγαλε τιποτα...Adios Panpanieros !!!
καλα, μονος σου στην μαχη με δυο θεριά, που σ'αφησε ο φουρναρης???XAXAXAXA....
καλα, μονος σου στην μαχη με δυο θεριά, που σ'αφησε ο φουρναρης???
Δε χρειάζεσαι σουίτα! Το 713 ζητήστε & θα με θυμηθείς! ;)Με το φούρναρη ετοιμάζουμε κάθοδο προς το Μεγαλοχώρι το ΣΚ. Να είναι καλά συναγωνιστής από δω μέσα (εξ Αθηνών) που μας έκανε γερά κονε!!! Ήδη κλείσαμε σουίτα στο εσκορτοξενοδοχείο της Λεωφόρου και αναμένεται καυτό Σαββατόβραδο. Ήδη ξέρω 5 τουρίστριες που μένουν εκεί... Βέβαια το γέλιο θα πέσει στο ..πρωινό!!!