Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Μουφα ΜΑΚΡΙΑ λεει ο Salonica28 ΧΑΛΙΑ λεει ο Nasos25. Μηπως τελικα αξιζει αυτη η Πωλινα? λεω εγω τωρα... Προεδρε εσυ τι λες σημαδια των καιρων οι κριτκες των παραπανω κύριων?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλα τα λενε...τα τερτιπια του πρακτορειου γνωστα

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
εχει ενα review εδω απο καποιον που εχει μονο 5 ποστ. επομενως δεν το πιστευω. μαλλον μουφα η υποθεση. τωρα δεν εχεις να χασεις τιποτα, αν πας και βγει μουφα καντη με ελαφρα πηδηματακια.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κοιτα...
ειναι απλα τα πραματα...250 η ωρα συν 50 σιμ συν 100 αναλ=400 γιουρια γι αυτην για μια ωρα!!!!
Αν αυτο ειναι VFM τοτε τι να πω?

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Ξέρει κανείς την Αγγέλα? Έχει ξανάρθει? Την τίμησε κανείς?

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Αύριο θα τη συναντήσω οπότε θα καταθέσω τις εντυπώσεις!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Μουφα ΜΑΚΡΙΑ λεει ο Salonica28 ΧΑΛΙΑ λεει ο Nasos25. Μηπως τελικα αξιζει αυτη η Πωλινα? λεω εγω τωρα... Προεδρε εσυ τι λες σημαδια των καιρων οι κριτκες των παραπανω κύριων?
ρε αρχαιε φιρι-φιρι το πας μου φαινεται... :headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Καλή χρονια σε όλους!!!
Ξεκίνησε καλά η ρουφιάνα......
Και ο νοών νοείτο!!!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
ρε αρχαιε φιρι-φιρι το πας μου φαινεται... :headbang:

Σοφε, το σχολιο μου ειναι ειρωνικο για τις μονολεκτικες ¨"κριτικες" που μονο το αντιθετο με κανουν να σκεφτω και οχι δεν εχω την προθεση να επισκεφτω την εν λογω κυρια. Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου

droopi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον για Πολίνα.

Είναι περίπου όπως στις photo αλλά όχι τόσο λαμπερή.Συμπαθητική αλλό όχι η θεά που βλέπετε στο news.
Τελείως άβυζι με μικρή διάθεση.
Πίπα εξαιρετικά μέτρια.sex ψιλοκαλό.social time το φόρτε της.Δεν θα την ξανασυναντούσα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπον για Πολίνα.

Είναι περίπου όπως στις photo αλλά όχι τόσο λαμπερή.Συμπαθητική αλλό όχι η θεά που βλέπετε στο news.
Πίπα εξαιρετικά μέτρια.sex ψιλοκαλό.social time το φόρτε της.Δεν θα την ξανασυναντούσα.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Αγαπητε Κωστικο διαβαζοντας αναμεσα στις γραμμες θα ελεγα οτι τελικα τη χουφτωσες τη Σταχτοπουτα. Το πετυχα? η να μην διαβαζω αναμεσα στις γραμμες?
καλά αυτό ενοοείται!!! Αλλα εφυγε ρε γαμώτο. βεβαια σίγουρα δεν αντέχει και πολλά πολλά. παντως οσοι με διαβάσετε αν ξανάρθει να τρεξετε με τα χίλια. δεν υπάρχει η γκόμενα σαν εμφάνιση

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Λοιπον για Πολίνα.

Ακριβως τα ίδια εχουν χιλιοειπωθεί!! δεν χρειαζόταν να μας πεις οτι έγραψες σταρχιδια σου όλες τις κριτικες εδω μέσα που μιλάνε χια χαλι μαυρο και πήγες και πέταξες τα λεφτά σου!!!!!
......ωστε η χάλια γκόμενα να έχει δουλειά και να μας δουλευει ο καθε νταβατζάκος της δεκάρας και να μας περνάει για μαλάκες με περικεφαλέα αφού ακόμα κι αυτες που είναι πιστοποιημένες χάλι μαυρο έχουν δουλειά...
αρε αρε που ρε VIPER να τα πεις????

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
εδω μιλαμε για το οτι δεν εχει τιποτα καλο σημερα, ή οτι την αλλη βδομαδα μας εχουν στο μηδεν, και ονειρευεσαι τι θα μπορουσε να γινει αν δεν ταιζαμε τα γραφεια!!! Καλα αυτα αδελφε σε φιλοσοφικο επιπεδο αλλα ξερεις καλα οτι τα πραματα δεν αλλαζουν ετσι απλα με ενα κλικ! Αυτο ειναι το συστημα με τις εκδιδομενες και οσο και να φωναζουμε εδω μεσα δεν θα αλλαξει κατι!
και αν δεν τις ταιζεις εσυ, εγω και οι αλλοι, θα βρεθουν καποιοι αλλοι να ταισουν κι ετσι το μονο που στην ουσια λεμε ειναι να μεινουμε στην απ'όξω!
με δουλεύεις??? δηλαδή ολές αυτες οι ανεξάρτητες τι είναι??? φώναξε την angel την βιολετα την ζοζεφινα κατι ρωσίδες που ρχονται μονες κατά καιρούς και χίλιες δυο άλλες ανεξάρτητες ναρθουν!!! ολες σχεδον οι τσεχες και οι σλοβάκες που χουν λιγο μυαλό εχουν ανεξάρτητο σαιτ
και η σιντερελλα τι ήταν ???? μονη της ήρθε.... μονη της τα κανονισε όλα!!! λιγο μυαλό θέλει μονο
αλλά και φυσικα δεν έρχονται στην χωριατοπόλη μας !!! αφού αν δεν λαδώσουν θα τους την πέσουν οι μπάτσοι που αποδεδειγμένα τα παίρνουν απ τα γραφεία!!! και είμαστε τέτοιος σκατολαός που ακόμα και ρεσεπσιονίστασ ζηταει λάδωμα για να μην φωνάξει τους μπάτσους.
κακομοιριες και Ωχαδερφισμούς εγω δεν δέχομαι
εμεις το συντηρούμε αυτό. γιατι μήπως δεν προσεξες οτι το 90% των καλών είναι ανεξάρτητες??? και γιατι εγω κάνω γνωριμία δίνω τηλ. και βρσικόμαστε μετά χωρις νταβατζη κι όλα όμορφα κι ωραία στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?? τοσο δύσκολο είναι?? και γιατι ξέρω 20 γκόμενες στην πόλη που κανουν βιζιτες μονες τους??? φυσικά δεν βγαίνουν να το φωνάζουν στην Αριστοτέλους. εγω ανοιχτα μάτια και αυτιά!!!
εσυ το κανείς το σύστημα και το συντηρείς !! δεν στο επέβαλαν οι εξωγήινοι. 

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
λες περισσοτερα απο οσα χρειαζεται

keep-mouth-shut.jpg

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
οκ αλλα βλεπω οτι ο troopi την εκανε την μαλ... :headbang:!και μας λεει οτι δεν ειναι και λαμπερη... :headbang: :headbang:!
ε,ρε μερικοι βρεγμενη σανιδα που τους χρειαζεται... :s&m_1:!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ωστε η χάλια γκόμενα να έχει δουλειά και να μας δουλευει ο καθε νταβατζάκος της δεκάρας και να μας περνάει για μαλάκες με περικεφαλέα αφού ακόμα κι αυτες που είναι πιστοποιημένες χάλι μαυρο έχουν δουλειά...
τωρα τι να πω επ'αυτου...?
το οτι δηλαδη εσυ πηγες στην Σιντυρελα (ασχετα αν βγηκε ή οχι καλη), με τις τσεκαρισμενα fake φωτο της Τσεχας Πλειμειτ, εν γνωσει σου, δεν συντηρει το γεγονος οτι η καθεμια ή ο καθε νταβατζακος θα κοτσαρουν οτι φωτο θελουν και οι αφελεις θα τρεχουν???
Αν θελεις φιλε μου να ριξεις κλωτσια στο συστημα, ΔΕΝ επρεπε να πας σε δαυτην ΟΥΤΕ για χαβαλε ΟΥΤΕ απο περιεργεια...

δλδ θα τρελαθω...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
και η σιντερελλα τι ήταν ???? μονη της ήρθε.... μονη της τα κανονισε όλα!!! λιγο μυαλό θέλει μονο
Ναι αλλα 250 ηθελε....δεν εριξε τιμες προς οφελος μας....απλα παρεκαμψε τον μεσαζοντα...
αρα, που η αλλαγη στο συστημα?

και μην μπερδευεις τις λοκαλ βιζιτες και εσκορτς με τα σ/τ....αυτες εχουν οντως αλλο τιμοκαταλογο...απλα εδω μιλαμε για σ/τ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom