You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Μονο ο τρεζουρας αλλα το μονο που θυμαται ειναι οτι ειναι αρρωστη με το analΞέρει κανείς την Αγγέλα? Έχει ξανάρθει? Την τίμησε κανείς?
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε αρχαιε φιρι-φιρι το πας μου φαινεται...Μουφα ΜΑΚΡΙΑ λεει ο Salonica28 ΧΑΛΙΑ λεει ο Nasos25. Μηπως τελικα αξιζει αυτη η Πωλινα? λεω εγω τωρα... Προεδρε εσυ τι λες σημαδια των καιρων οι κριτκες των παραπανω κύριων?
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
ρε αρχαιε φιρι-φιρι το πας μου φαινεται...
Σοφε, το σχολιο μου ειναι ειρωνικο για τις μονολεκτικες ¨"κριτικες" που μονο το αντιθετο με κανουν να σκεφτω και οχι δεν εχω την προθεση να επισκεφτω την εν λογω κυρια. Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
Λοιπον για Πολίνα.
Είναι περίπου όπως στις photo αλλά όχι τόσο λαμπερή.Συμπαθητική αλλό όχι η θεά που βλέπετε στο news.
Τελείως άβυζι με μικρή διάθεση.
Πίπα εξαιρετικά μέτρια.sex ψιλοκαλό.social time το φόρτε της.Δεν θα την ξανασυναντούσα.
Είναι περίπου όπως στις photo αλλά όχι τόσο λαμπερή.Συμπαθητική αλλό όχι η θεά που βλέπετε στο news.
Πίπα εξαιρετικά μέτρια.sex ψιλοκαλό.social time το φόρτε της.Δεν θα την ξανασυναντούσα.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λοιπον για Πολίνα.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Εσύ άστα αυτά και φτιάξε βαλίτσες!!!!
Βάζω κηροζίνη στο αεροπλάνο αυτήν την στιγμή.....
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
καλά αυτό ενοοείται!!! Αλλα εφυγε ρε γαμώτο. βεβαια σίγουρα δεν αντέχει και πολλά πολλά. παντως οσοι με διαβάσετε αν ξανάρθει να τρεξετε με τα χίλια. δεν υπάρχει η γκόμενα σαν εμφάνισηΑγαπητε Κωστικο διαβαζοντας αναμεσα στις γραμμες θα ελεγα οτι τελικα τη χουφτωσες τη Σταχτοπουτα. Το πετυχα? η να μην διαβαζω αναμεσα στις γραμμες?
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
Ακριβως τα ίδια εχουν χιλιοειπωθεί!! δεν χρειαζόταν να μας πεις οτι έγραψες σταρχιδια σου όλες τις κριτικες εδω μέσα που μιλάνε χια χαλι μαυρο και πήγες και πέταξες τα λεφτά σου!!!!!Λοιπον για Πολίνα.
......ωστε η χάλια γκόμενα να έχει δουλειά και να μας δουλευει ο καθε νταβατζάκος της δεκάρας και να μας περνάει για μαλάκες με περικεφαλέα αφού ακόμα κι αυτες που είναι πιστοποιημένες χάλι μαυρο έχουν δουλειά...
αρε αρε που ρε VIPER να τα πεις????
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
με δουλεύεις??? δηλαδή ολές αυτες οι ανεξάρτητες τι είναι??? φώναξε την angel την βιολετα την ζοζεφινα κατι ρωσίδες που ρχονται μονες κατά καιρούς και χίλιες δυο άλλες ανεξάρτητες ναρθουν!!! ολες σχεδον οι τσεχες και οι σλοβάκες που χουν λιγο μυαλό εχουν ανεξάρτητο σαιτεδω μιλαμε για το οτι δεν εχει τιποτα καλο σημερα, ή οτι την αλλη βδομαδα μας εχουν στο μηδεν, και ονειρευεσαι τι θα μπορουσε να γινει αν δεν ταιζαμε τα γραφεια!!! Καλα αυτα αδελφε σε φιλοσοφικο επιπεδο αλλα ξερεις καλα οτι τα πραματα δεν αλλαζουν ετσι απλα με ενα κλικ! Αυτο ειναι το συστημα με τις εκδιδομενες και οσο και να φωναζουμε εδω μεσα δεν θα αλλαξει κατι!
και αν δεν τις ταιζεις εσυ, εγω και οι αλλοι, θα βρεθουν καποιοι αλλοι να ταισουν κι ετσι το μονο που στην ουσια λεμε ειναι να μεινουμε στην απ'όξω!
και η σιντερελλα τι ήταν ???? μονη της ήρθε.... μονη της τα κανονισε όλα!!! λιγο μυαλό θέλει μονο
αλλά και φυσικα δεν έρχονται στην χωριατοπόλη μας !!! αφού αν δεν λαδώσουν θα τους την πέσουν οι μπάτσοι που αποδεδειγμένα τα παίρνουν απ τα γραφεία!!! και είμαστε τέτοιος σκατολαός που ακόμα και ρεσεπσιονίστασ ζηταει λάδωμα για να μην φωνάξει τους μπάτσους.
κακομοιριες και Ωχαδερφισμούς εγω δεν δέχομαι
εμεις το συντηρούμε αυτό. γιατι μήπως δεν προσεξες οτι το 90% των καλών είναι ανεξάρτητες??? και γιατι εγω κάνω γνωριμία δίνω τηλ. και βρσικόμαστε μετά χωρις νταβατζη κι όλα όμορφα κι ωραία στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?? τοσο δύσκολο είναι?? και γιατι ξέρω 20 γκόμενες στην πόλη που κανουν βιζιτες μονες τους??? φυσικά δεν βγαίνουν να το φωνάζουν στην Αριστοτέλους. εγω ανοιχτα μάτια και αυτιά!!!
εσυ το κανείς το σύστημα και το συντηρείς !! δεν στο επέβαλαν οι εξωγήινοι.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
τωρα τι να πω επ'αυτου...?ωστε η χάλια γκόμενα να έχει δουλειά και να μας δουλευει ο καθε νταβατζάκος της δεκάρας και να μας περνάει για μαλάκες με περικεφαλέα αφού ακόμα κι αυτες που είναι πιστοποιημένες χάλι μαυρο έχουν δουλειά...
το οτι δηλαδη εσυ πηγες στην Σιντυρελα (ασχετα αν βγηκε ή οχι καλη), με τις τσεκαρισμενα fake φωτο της Τσεχας Πλειμειτ, εν γνωσει σου, δεν συντηρει το γεγονος οτι η καθεμια ή ο καθε νταβατζακος θα κοτσαρουν οτι φωτο θελουν και οι αφελεις θα τρεχουν???
Αν θελεις φιλε μου να ριξεις κλωτσια στο συστημα, ΔΕΝ επρεπε να πας σε δαυτην ΟΥΤΕ για χαβαλε ΟΥΤΕ απο περιεργεια...
δλδ θα τρελαθω...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Ναι αλλα 250 ηθελε....δεν εριξε τιμες προς οφελος μας....απλα παρεκαμψε τον μεσαζοντα...και η σιντερελλα τι ήταν ???? μονη της ήρθε.... μονη της τα κανονισε όλα!!! λιγο μυαλό θέλει μονο
αρα, που η αλλαγη στο συστημα?
και μην μπερδευεις τις λοκαλ βιζιτες και εσκορτς με τα σ/τ....αυτες εχουν οντως αλλο τιμοκαταλογο...απλα εδω μιλαμε για σ/τ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K