extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
για ποια λες φιλος?
Δε τη βρήκα πουθενά φίλε στα προσεχως,από το μαγαζί μου πέρασε πριν λίγογια ποια λες φιλος?
μηπως λες την βραζιλιανα...μαυρουλα την κοβωΔε τη βρήκα πουθενά φίλε στα προσεχως,από το μαγαζί μου πέρασε πριν λίγο
Πιθανότατα.Αν είναι αυτή καμία σχέση με τις φωτό.Εγώ είδα μια κοπέλα 1,70.Λεπτή καθημερινή φάτσα ομορφούλα αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο με γυαλιά.μηπως λες την βραζιλιανα...μαυρουλα την κοβω
ε καλα...οποιαδηποτε μπορει να ηταν...δεν ειναι αναγκη να ειναι σ/τ..Πιθανότατα.Αν είναι αυτή καμία σχέση με τις φωτό.Εγώ είδα μια κοπέλα 1,70.Λεπτή καθημερινή φάτσα ομορφούλα αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο με γυαλιά.
για τον φιλο που θα παει,αν παει,αυτη θα τον ανοιξει!!!!και εγω με μικρες προσδοκιες πηγα αλλα η εκπληξη ηταν ευχαριστη και μεγαλη!!!!ρωσσιδα με πολυ δυνατο σερβις,αλλα χωρις κουλουρι..!!!! σωματαρα και αντεχει το σφυρωκοπημα.ευχαριστος τυπος με λιγα αγγλικα,αλλα δεν θελει να χανει χρονο με λογια,πραγματικα!!!!τα ισπανικα της παντως ειναι καλυτερα απο τα αγγλικα!!!λογω το οτι μενει μαδριτη πολλα χρονια!!να ρωσσιδα και να σου μιλαει ισπανικα....!!!!τα τιμαει τα ευρουλακια της και με το παραπανω!!!αν εδινε και κουλουρι,θα καναμε καλα χριστουγεννα!!!!!Aν παίζεις LoTto γιατί να μη δοκιμάσεις και το LT!
Eσεις που τον ενθαρρύνετε πόσες φορές ψωνίσατ' απο κεί, αλήθεια;
Εγώ που θυμάμαι 4-5 περιπτώσεις, μιά Barbie ήταν ίδια με φωτό και μάλλον τους παράτησε κιόλας...
Ααα κι η Πολίνα για tea party...
για ποια λες??για τον φιλο που θα παει,αν παει,αυτη θα τον ανοιξει!!!!και εγω με μικρες προσδοκιες πηγα αλλα η εκπληξη ηταν ευχαριστη και μεγαλη!!!!ρωσσιδα με πολυ δυνατο σερβις,αλλα χωρις κουλουρι..!!!! σωματαρα και αντεχει το σφυρωκοπημα.ευχαριστος τυπος με λιγα αγγλικα,αλλα δεν θελει να χανει χρονο με λογια,πραγματικα!!!!τα ισπανικα της παντως ειναι καλυτερα απο τα αγγλικα!!!λογω το οτι μενει μαδριτη πολλα χρονια!!να ρωσσιδα και να σου μιλαει ισπανικα....!!!!τα τιμαει τα ευρουλακια της και με το παραπανω!!!αν εδινε και κουλουρι,θα καναμε καλα χριστουγεννα!!!!!
για πια λες τελικα ?γιατι θελω να παω και εγω αλλα δεν ξερω angelika lt ? h claudia brazil?για ποια λες??
για την Βραζιλιανα που μιλαει ισπανικα?
για την EVA_LT που εγινε και η παραθεση του wings αλλα εχει φυγει?
για την Αγγελικα που ειναι η μονη LT πλεον στην πολη?
eva L-T!αλλα τι εγινε και μας αφησε δεν ξερω....... λες???για πια λες τελικα ?γιατι θελω να παω και εγω αλλα δεν ξερω angelika lt ? h claudia brazil?
αμα δεν πηγε κανεις φιλε, πως να γραψει....παλικαρια θα μου πει καποιος τελικα ???
το ρωταω τοσες μερες αλλα απαντηση δεν πηρα για angelika lt ???????????????????
ειναι μουφα τελικα h oxi ξερει κανενας
φυσικα!ευχαριστω φιλος εστω και αυτο μια απαντηση ειναι τελικα αλλα λες να μην πηφε κανεις??