Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

zak_26

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε ηρεμηστε...πως κανετε ετσι ολοι εσω μεσα??λες κ σας ζητησα να σκαψετε κ δεν σας πληρωσα....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
To εχει αυτο ο ποδοσφαιριστης !!!
Του αρεσει το ισιωμα !!! :grin: :grin: :grin:
kostikos70 δεν εμπιστευεσαι κανεναν εδω μεσα και οποτε εχεις ακουσει οπως λες απο εδω μεσα καποια πληροφορια την εχεις πληρωση χρυση και το εχεις μετανοιωση !!!
Σωστα ????

Την Εμιλιτσα αδελφε το κολληταρι σου σου την εκανε πασα ενα δεν λαθευω !!! :grin: :grin: :grin:
Σωστα ????

Οποτε οπως λενε και οι αλλοι Παιχτες να εχεις γνωμη φιλε και να διαλεγεις μονος οτι και να λενε ολα τα αλανια και εγω μαζι τους !!! ;)

Σπερα !!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Aκόμη 2 σελίδες με ανάλυση του προφανούς! Τουλάχιστον ο geo2007 κάτι εμπέδωσε!  ;)

Για τη Μανώλα:
Οι φωτο ρεαλιστικές. Οποιος την ξεκλειδώσει να βάλει εδώ το συνδυασμό. Από φιλιά λες & προσκυνά εικόνισμα! Εγώ κατέβαζα καντήλια!
Αν την έβαζα να βολτάρει πέρα-δώθε στο bar του χοτελιού που προτιμώ -και κατά σύμπτωση τη φιλοξενεί- και γω να χαζεύω θα περνούσα καλύτερα!
Σώμα 10
Πρόσωπο 7
Πουτανιά 1
Επικ/νια 3
Συμμετ/χη 3
Απόδοση/τιμή 3
Εκλαψα 250 για την πιό βαρετή ώρα της αθλητικής μου ζωής! Σα να τρέχεις μόνος & νά 'ρχεσαι δεύτερος, ένα πράμα...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
καλα ρε ηρεμηστε...πως κανετε ετσι ολοι εσω μεσα??λες κ σας ζητησα να σκαψετε κ δεν σας πληρωσα....
Τζάκομο, μην παρεξηγιέσαι, λεβέντη μου! Εχει πολλά δερβίσια δω μέσα!

Οταν σου δείχνουνε την πόρτα της τουαλέτας μη ρωτάς πού ΄ναι η χέστρα, με το συμπάθειο!  ;)

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
καλε ρε wings. εσυ δε μου ελεγες οτι σου δινουν 200 στο πρωτο ραντεβου? τωρα ενεδωσες στα 250?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
καλε ρε wings. εσυ δε μου ελεγες οτι σου δινουν 200 στο πρωτο ραντεβου? τωρα ενεδωσες στα 250?
Ηρθε η ώρα να μάθεις το

"Δάσκαλε, που δίδασκες & νόμο δεν εκράτεις!"

Η αν προτιμάς "Το έξυπνο πουλί απ' το... πουλί του πιάνεται"!

Καλό βράδυ!  ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλα τα λες!!!
αλλα η απαντηση που σου εδωσε ειναι ολα τα λεφτα!!! Αν μη τι αλλο, ειναι ρεαλιστης..

wings, η επινοηση "πουτανια" βρε συ, πρεπει να μπει κανονικα ως κατηγορια  :rockon:...εμπεριεχει πολλα...!!!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835

Ηρθε η ώρα να μάθεις το

"Δάσκαλε, που δίδασκες & νόμο δεν εκράτεις!"

Η αν προτιμάς "Το έξυπνο πουλί απ' το... πουλί του πιάνεται"!

Καλό βράδυ!  ;)

Ρε Ψηλε γιατι δεν λες καλυτερα οτι ειδες το 1,83 και ορμηξες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Προς γκρινιαρηδες και μη. Ενημέρωση υπάρχει και μάλιστα αρκετή και συνήθως αμερόληπτη. Απλά πρέπει να μάθουμε όλοι μας να διαβάζουμε και λίγο ανάμεσα στις γραμμές .

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eιναι σαν τα ψιλα γραμματα στα ασφαλιστικα συμβολαια !!!
Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις να διαβαζεις προσεχτικα τα Tip !!! ;)

Mερα !!! :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα  πρόεδρε,καλημέρα σ όλους παντού,έρχεται κρύο το πσκ  :fuck1:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και για οσους θελουν να δουν πως γραφετε το ονομα τους στα Ρωσσικα ας μπουν στο απο κατω link και ας το γραψουν στα Λατινικα και μετα enter !!!

Καλημερες !!! :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με συγχωρεις αλλά τα θελει ο λοκος σου και σενα! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειπαμε ct δεν εχει αυτη την εβδομαδα μονο cg!
.....no CIM, no CIF, no ANAL! what are we going to do? play the koumbares?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
den exv oute ego! :2funny: :2funny:

Aκόμη 2 σελίδες με ανάλυση του προφανούς! Τουλάχιστον ο geo2007 κάτι εμπέδωσε!  ;)

Για τη Μανώλα:
Οι φωτο ρεαλιστικές. Οποιος την ξεκλειδώσει να βάλει εδώ το συνδυασμό. Από φιλιά λες & προσκυνά εικόνισμα! Εγώ κατέβαζα καντήλια!
Αν την έβαζα να βολτάρει πέρα-δώθε στο bar του χοτελιού που προτιμώ -και κατά σύμπτωση τη φιλοξενεί- και γω να χαζεύω θα περνούσα καλύτερα!
Σώμα 10
Πρόσωπο 7
Πουτανιά 1
Επικ/νια 3
Συμμετ/χη 3
Απόδοση/τιμή 3
Εκλαψα 250 για την πιό βαρετή ώρα της αθλητικής μου ζωής! Σα να τρέχεις μόνος & νά 'ρχεσαι δεύτερος, ένα πράμα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημερα στο θρεντ...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mηπως εκανε λαθακι στην κριτικη για την Laura ο Costas !!!
Λεω μηπως γιατι τι κοριτσι αναφερει πως κανει μονο Outcall !!

Δεν αποκλειω βεβαια να τον καλεσε στο δωματιο που μενει με την Μανωλα !!! :think:

EYFYHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Wings σχεδόν...ανησύχησα με αυτά που έγραψες για την Μανώλα...τελικά γάμησες; Τόσο χάλια ε; Κρίμα στην εμφάνιση,τι να πω...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom