Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Ξέρει κάνεις τίποτε για την Jessica? Ανεξάρτητη

επιχειρησα να την συναντησω την προηγουμενη φορά που ήταν Θεσσαλονίκη. Το ραντεβού κανονίστηκε και μου είπε το κλασσικό "θα σου στείλω SMS για το νουμερο του δωματίου". Πάω κανονικά στο ραντεβού στελνω μήνυμα, τίποτα. Περίμενα περίπου 20 λέπτα και δεν επικοινώνησε και έτσι έφυγα. Τελικά μου απαντάει μετά από μία ώρα πως με περιμένει και να την ειδοποιήσω για να μου στείλει το νουμερο. Απαντώ πως το ραντεβού ήταν μια ώρα νωρίτερα και αυτό που έκανε ήταν αντιεπαγγελματικό άλλα η κυρία δεν έκανε καν τον κόπο να απαντήσει ή να ζητήσει μία συγνώμη. Τα συμπεράσματα δικά σου.

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Για την Nastya ξέρουμε τπτ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εγω το  ψηνω καιρο για Oxana, εχει δοκιμασει κανεις αλλος?

stranger1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
To
Φέρνει αρκετές την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας!

Oxana
gallery/Girl/Oxana_102

Ina
gallery/Girl/INA_142

Kim
gallery/Girl/KIM_141

Αντέ να δούμε φως!
Ina=μπάζο
Kim=τρελλοκομείο από Λονδίνο,χαμογελά συνέχεια, αλλά όταν σε βάζει μέσα της γίνεται γυναίκα turbo
Την Ina δεν την πήρα, αλλά όταν τελείωσα με την kim (είναι φίλες)ήρθε στο δωμάτιο να δούνε μαζί tv

stranger1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επιχειρησα να την συναντησω την προηγουμενη φορά που ήταν Θεσσαλονίκη. Το ραντεβού κανονίστηκε και μου είπε το κλασσικό "θα σου στείλω SMS για το νουμερο του δωματίου". Πάω κανονικά στο ραντεβού στελνω μήνυμα, τίποτα. Περίμενα περίπου 20 λέπτα και δεν επικοινώνησε και έτσι έφυγα. Τελικά μου απαντάει μετά από μία ώρα πως με περιμένει και να την ειδοποιήσω για να μου στείλει το νουμερο. Απαντώ πως το ραντεβού ήταν μια ώρα νωρίτερα και αυτό που έκανε ήταν αντιεπαγγελματικό άλλα η κυρία δεν έκανε καν τον κόπο να απαντήσει ή να ζητήσει μία συγνώμη. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Μόλις έφυγα απo jessika....δεν υπάρχει κάτι που να μην κάνει η κοπέλα. Γίνεται μούσκεμα μέχρι το γόνατο. Τι να πώ. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Είναι πάρα πολύ ανοιχτή από κάτω.Ενοχλητικά σημάδια στην κοιλιά και το στήθος από πλαστικές λόγω γέννας.Φορά μικρό κρίκο στη μύτη.Έχει κάτι σαν ακμή στο πρόσωπο. Θα ξαναπήγαινα άνετα. Δεν μπορείς να την πεις μπάζο. Και είπαμε, τα κάνει όλα. Μένει μόνιμα Αθήνα.

stranger1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλήσπερα σε ολούς.παίδια επισκέφτηκα την ΙΝΑ δεν μου άρεσε καθόλου και εφύγα.δεν σας την προτεινω...για μενα μην μπειτε καν στον κοπο παρολο που ηταν η πρωτη επισκεψη σε citytour απογοητεύτηκα.
Ρε φίλε που πήγες και έπεσες.... τραυματική εμπειρία.. όποια άλλη και να διαλέξεις θα την βλέπεις σαν θεά.Μην μου πεις ότι πλήρωσες? Κρίμα

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα κορίτσια είναι όντως αληθινά ? Τα δοκίμασε κανείς ? Ισχυουν τα κινητά που έχουν?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Παντως μαγκες ειναι ενθαρρυντικο οτι αρχιζουν τα πρακτορεια να στελνουν citytours και στην πολη μας! Ειδικα αυτο το avantgarde στελνει αρκετο πραμα!!

Υ.Γ. Και γω εχω φαει τρελο ψησιμο για Oxana, αλλα δεν το αποφασιζω γτ δεν εχω ξαναπαει με citytour, οποτε αισθανομαι πρωταρης στον τομεα αυτο!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Υ.Γ. Και γω εχω φαει τρελο ψησιμο για Oxana, αλλα δεν το αποφασιζω γτ δεν εχω ξαναπαει με citytour, οποτε αισθανομαι πρωταρης στον τομεα αυτο!
Παρε την αποφαση και ορμα δεν ειναι τιποτα και εγω στην αρχη τα ιδια ελεγα οσπου πηρα την αποφαση και πηγα

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Η κυρια μηπως λεει σε κανεναν συναγωνιστη τιποτα να μας πει και μας? Καλησπερα all  :)

μακριά και αγαπημένοι. Την έχω πάρει στην Αθήνα και δε λέει τίποτα. Πρόσωπο καμιά σχέση με φωτό , είναι σαν trans και από υπηρεσίες από αδιάφορη εώς ΚΑΚΗ.......

spuros31

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σχόλια απο επίσκεψη σε Vanessa,

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη από κοντά, καλύτερα απο τισ φωτογραφίες θα έλεγα, μου είπε οτι είναι το πρώτο της citytour και μάλλον είναι αλήθεια. Εντελώς άσχετη στο θέμα SEX. Πίπα κάκιστη ισα ισα για προθέρμανση και το Sex κάτω του μετρίου. Με το ζόρι να συμμετέχει. Προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο με κουβέντα και σπαστικά που 2 φορές χτύπησε το κινητό της και την μία το σήκωσε μάλιστα!!! Πεινούσε, νυστάζε, γενικά απαράδεκτη!

Συνολική βαθμολογία 
3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.5
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
2
Επικοινωνία
6
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1
Σχέση απόδοσης/τιμής
2

Δεν υπάρχει περίπτωση να την ξανασυναντούσα!

Πάντωσ μπράβο στο που φέρνει τουρίστριες στην πόλη μας!

nasos25

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
η Rita ειναι πολυ καλη... αλλα η vanessa πολυ ομορφη αλλα εως εκει.. τυποτα αλλο. Λενε οτι ειναι το πρωτο τους tour.... εαν ειναι ετσι η rita ειναι πολα υποσχομενη... το duo δεν λεει και πολλα....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom