andreashol
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2010
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Τα ct παρτουζες κανουν ? Να παρω και ενα φιλαρακι και να τη κοπελα μαζι ? Ειναι ωραια εμπειρια αυτο. Ειτε incall ειτε outcall
βεβαιως, να συνυπολογισεις οτι ειναι μόνο 21!!!Mε προβλημάτησες τώρα!
Να εισαι σαν τις "Εξυπνες Βομβες" των Αμερικανών! Να ξερεις που πεφτεις!!!Αφηστε κατι και για μας ρε που χουμε λιωσει στα κασκαντεριλικια τελευταια.
χαχαχα...οχι βρε...το σερβις της το βρηκα μια χαρα...επαγγελματιας...και εννοειται ΚΟΥΛΟΥΡΙ...No Ass - No Cash!!! (το μότο μου )στ΄να χερι το τσιγαρο στο αλλο τομπεγλεριεργαλειο σου κρατουσε προεδρε?
22 ----11 αυγουστου γενεθλια! ;)
εσυ εισαι νιατο...κανεις και διαλειμμα....ετσι.... αλλα στο διαλειμα μαζι μου ετσι την ειχα!
Εχει γινει της Ντονας, ειδικα μετα τις φωτο του GFE!
την ξεχασα βρε προεδρα! λες να μην την ξανασυναντησω? ή δεν θα ξαναρθει τωρα που πεσαμε ολοι με τα μουτρα!
εξαλου εχεις δει το ταλεντο μου στις φωτο ;) απλά δεν το εχουν δει και οι υπόλοιποι παιχτες!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχα...οχι βρε...το σερβις της το βρηκα μια χαρα...επαγγελματιας...και εννοειται ΚΟΥΛΟΥΡΙ...No Ass - No Cash!!! (το μότο μου )
Τσιγαρο εκανε στο μπλα μπλα στην αρχη και μετα!
δεν εκανα το συστημα σου: εεεεεε, χμμμμμμμμ, me no english!
ALMA k Donna
που να βαλω και τις...υπόλοιπες!!!! ;)
Διοτι η κοπελια ειναι adult star και δεν το κρυβει...ισα-ισα το προσφερει και στον τιμοκαταλογο...
Οποτε, το να πας σε πορνοσταρ χωρις καμερα, ειναι σαν πηγαινεις στο ψαρεμα χωρις καλαμι!!!
Εμπειριες ειναι αυτα!!! ζηστε τες!!!
υγ1 Αλεξ...παρε μια καμερα της προκοπης μπρε!
εσυ ερμενετζιλε εκπροσωπε των ρουμανοβουλγαροκορασιδων της πολης κ τιμιε μεροκαματιαρη τους ασε τα υποτιμιτικα σχολια διοτι η γκομενα ειναι μουναρα κ με σουπερ προγραμμα κ διαθεση.ΑΜΑ ΠΑΣ Κ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΕΓΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...επισκεφτηκα σημερα ντοννα....σε λιγο αναμεινατε κριτικη..Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ CT που εχουν περασει ποτε...
Δεν πάμε καθόλου καλά δω μέσα! Κορίτσια, σιγά τα μανικιούρ σας!
Προβλέπω λουκέντιο σε ρόλο Μακάρθουρ!
Στο Σαιτ του Ζ λεει δινει...εμενα μου ειπε οτι τα κανει ολα...τπτ αλλο δεν ξερω!εισαι σιγουρος οτι η Alma δινει κουλουρι; στο αλλο το σαιτ δεν το αναφερει παντως
Οτι βλεπεις...οπως ηταν, ετσι τις τραβηξα...εσυ πληρωνεις, εσυ αποφασιζεις!Τα χειρότερα (τοπικά) γραφεία της πόλης τέτοια κομμάτια τα έχουν!!!
Με 100
Μια καλούτσικη φάτσα,ομορφούλα,αλλά σώμα μινιόν-καχεκτικό,σύνολο 100 ευρώ το πολύ!!!!