Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Τα ct παρτουζες κανουν ? Να παρω και ενα φιλαρακι και να  :fuck2:τη κοπελα μαζι ? Ειναι ωραια εμπειρια αυτο. Ειτε incall ειτε outcall

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μόνο για πατσά μην τις πας!
Ολα τ αλλα τα κανουν...!  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
στ΄να χερι το τσιγαρο στο αλλο το μπεγλερι  εργαλειο σου κρατουσε προεδρε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
22 ----11 αυγουστου γενεθλια! ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
στ΄να χερι το τσιγαρο στο αλλο το μπεγλερι  εργαλειο σου κρατουσε προεδρε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
22 ----11 αυγουστου γενεθλια! ;)
χαχαχα...οχι βρε...το σερβις της το βρηκα μια χαρα...επαγγελματιας...και εννοειται ΚΟΥΛΟΥΡΙ...No Ass - No Cash!!! (το μότο μου  :grin: )
Τσιγαρο εκανε στο μπλα μπλα στην αρχη και μετα!

δεν εκανα το συστημα σου: εεεεεε, χμμμμμμμμ, me no english!  :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ετσι.... αλλα στο διαλειμα μαζι μου ετσι την ειχα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κακως δεν ακολουθησες το συστημα...θα γλυτωνες απο χαζομαρες και συνεχες χαχανητο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εχει γινει της Ντονας, ειδικα μετα τις φωτο του GFE!

που να βαλω και τις...υπόλοιπες!!!!   ;)

Διοτι η κοπελια ειναι adult star και δεν το κρυβει...ισα-ισα το προσφερει και στον τιμοκαταλογο...
Οποτε, το να πας σε πορνοσταρ χωρις καμερα, ειναι σαν πηγαινεις στο ψαρεμα χωρις καλαμι!!!  :grin: :grin:
Εμπειριες ειναι αυτα!!! ζηστε τες!!!

υγ1 Αλεξ...παρε μια καμερα της προκοπης μπρε!  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
την ξεχασα βρε προεδρα! :2funny: λες να μην την ξανασυναντησω?  :think: ή δεν θα ξαναρθει τωρα που πεσαμε ολοι με τα μουτρα! :cheesy:
εξαλου εχεις δει το ταλεντο μου στις φωτο :sunglasses:  ;) απλά δεν το εχουν δει και οι υπόλοιποι παιχτες! :sunglasses:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
την ξεχασα βρε προεδρα! :2funny: λες να μην την ξανασυναντησω?  :think: ή δεν θα ξαναρθει τωρα που πεσαμε ολοι με τα μουτρα! :cheesy:
εξαλου εχεις δει το ταλεντο μου στις φωτο :sunglasses:  ;) απλά δεν το εχουν δει και οι υπόλοιποι παιχτες! :sunglasses:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γιατι δεν περνας απο την Αλμα? Απο τις φωτο του προεδρου, αξια πηδηματος και πορν σταρ!! Βαραει μυγες αποτι διαβαζω!! :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ALMA 2

Συνημμένα

• alma2.jpg
    alma2.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 36

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.275
Πόντοι
6.817
χαχαχα...οχι βρε...το σερβις της το βρηκα μια χαρα...επαγγελματιας...και εννοειται ΚΟΥΛΟΥΡΙ...No Ass - No Cash!!! (το μότο μου  :grin: )
Τσιγαρο εκανε στο μπλα μπλα στην αρχη και μετα!

δεν εκανα το συστημα σου: εεεεεε, χμμμμμμμμ, me no english!  :2funny: :2funny:

εισαι σιγουρος οτι η Alma δινει κουλουρι; στο αλλο το σαιτ δεν το αναφερει παντως :think:

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Τα χειρότερα (τοπικά) γραφεία της πόλης τέτοια κομμάτια τα έχουν!!!
Με 100
Τι παπάς πέφτει με αυτές τις τουρίστριες!Με το αζημίωτο φαντάζομαι

που να βαλω και τις...υπόλοιπες!!!!   ;)

Διοτι η κοπελια ειναι adult star και δεν το κρυβει...ισα-ισα το προσφερει και στον τιμοκαταλογο...
Οποτε, το να πας σε πορνοσταρ χωρις καμερα, ειναι σαν πηγαινεις στο ψαρεμα χωρις καλαμι!!!  :grin: :grin:
Εμπειριες ειναι αυτα!!! ζηστε τες!!!

υγ1 Αλεξ...παρε μια καμερα της προκοπης μπρε!  :2funny:

Αυτές οι φώτο ήταν διαφήμιση??????????
Γιατί εμένα μάλλον για δυσφήμηση μου φάνηκαν
Μια καλούτσικη φάτσα,ομορφούλα,αλλά σώμα μινιόν-καχεκτικό,σύνολο 100 ευρώ το πολύ!!!!

Επισκέπτης
εσυ ερμενετζιλε εκπροσωπε των ρουμανοβουλγαροκορασιδων της πολης κ τιμιε μεροκαματιαρη τους ασε τα υποτιμιτικα σχολια διοτι η γκομενα ειναι μουναρα κ με σουπερ προγραμμα κ διαθεση.ΑΜΑ ΠΑΣ Κ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΕΓΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...επισκεφτηκα σημερα ντοννα....σε λιγο αναμεινατε κριτικη..Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ CT που εχουν περασει ποτε...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δεν πάμε καθόλου καλά δω μέσα! Κορίτσια, σιγά τα μανικιούρ σας!

Προβλέπω λουκέντιο σε ρόλο Μακάρθουρ!  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εσυ ερμενετζιλε εκπροσωπε των ρουμανοβουλγαροκορασιδων της πολης κ τιμιε μεροκαματιαρη τους ασε τα υποτιμιτικα σχολια διοτι η γκομενα ειναι μουναρα κ με σουπερ προγραμμα κ διαθεση.ΑΜΑ ΠΑΣ Κ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΕΓΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...επισκεφτηκα σημερα ντοννα....σε λιγο αναμεινατε κριτικη..Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ CT που εχουν περασει ποτε...

Βρε μενιο δεν τα εχωσες και στην αλλη να μας πει καποιος τι παιζει??  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν πάμε καθόλου καλά δω μέσα! Κορίτσια, σιγά τα μανικιούρ σας!

Προβλέπω λουκέντιο σε ρόλο Μακάρθουρ!  :grin:

Αντε τρεχα εσυ στην Αλικη και μην μας τα πρηζεις!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εισαι σιγουρος οτι η Alma δινει κουλουρι; στο αλλο το σαιτ δεν το αναφερει παντως :think:
Στο Σαιτ του Ζ λεει δινει...εμενα μου ειπε οτι τα κανει ολα...τπτ αλλο δεν ξερω!
αυτο ομως μπορεις να το τσεκαρεις στο μπουκ με τον Ζ απευθειας!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Τα χειρότερα (τοπικά) γραφεία της πόλης τέτοια κομμάτια τα έχουν!!!
Με 100

Μια καλούτσικη φάτσα,ομορφούλα,αλλά σώμα μινιόν-καχεκτικό,σύνολο 100 ευρώ το πολύ!!!!
Οτι βλεπεις...οπως ηταν, ετσι τις τραβηξα...εσυ πληρωνεις, εσυ αποφασιζεις!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom