GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αμα ειχε σχεση, ολοι εκει θα μαστανεχω δει τη σοφια παλιοτερα, καμμια σχεση με τις φωτογραφιες
αμα ειχε σχεση, ολοι εκει θα μαστανεχω δει τη σοφια παλιοτερα, καμμια σχεση με τις φωτογραφιες
Συνήθως,αν όχι πάντα,ο ζουζούνας στέλνει τα καλά κομμάτια στην πρωτεύουσα και σε εμάς στέλνει την δεύτερη ή τρίτη διαλογή.Αλλά την επόμενη εβδομάδα βλέπω ότι στην Αθήνα φέρνει πραμάτεια από το κάτω ράφι.Και το ερώτημα μου είναι πόσο πιο χάλια κομμάτια θα (ξανά)στείλει σε εμάς?
Πολύυυ ωραίος, μα την αλήθεια...ΩΡΑΙΟΣ ο φιλος με την κριτικη.... την κοπανησε μια χαρα!
;)Λογικά θα στείλει έστω και καθυστερημένα όπως κάνει συνήθως.Χάθηκε ο κόσμος να μας στείλει μια Lauryn ή για ακόμα καλύτερα την αξέχαστη(αλήθεια εχω καιρό να την πετύχω) Bello
απο το ΜΙΛΦ στην www.zuzana.com/Bio.asp?T=ZE7G7aJBAN:01042010121736AM:094068185110:1:ZTV:0:GR&mId=502&TourId=2983]πιτσιρικα Nilla[/url] !!!! 18 ετων ειναι!Δεν στελνει τιποτα σε εσας!! Τιμωρια γιατι δεν πηδηξατε το μιλφακι την Μπελινα!!
Πολύυυ ωραίος, μα την αλήθεια...
Τού κανε τα μούτρα κρέας του ζούζουνα!
GFE, ξανασκέψου το! Μόνο για γέλια δεν είναι...
Καλημερα στο θρεντ...
Κι εγω δεν συμφωνω με αυτο που εκανε...απο καθε αποψη...!!
Μεριδιο ευθυνης εχει και η κοπελα που δεν τα πηρε μπροσταντζα!!! Μας ενοχλει καμια φορα οταν μας τα ζητουν μπροστα, αλλα τελικα μας το επιβαλλουν καποιες τετοιες κακοηθιες!
;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/17390418093045320037.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[i]Σκιάχτηκε...η χαμηλοβλεπούσα; ;D[/i]
κριμα γιατι ηταν τελειο το κρεββατι του μετ....!Είναι σύνηθες να αλλάζουν τα κορίτσια ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός τουρ..
κριμα γιατι ηταν τελειο το κρεββατι του μετ....!