wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Kάτι μας είπες τώρα! Αν είναι να μου κ...τρίβεσαι ξυρίσου πρώτα!
Αντωνη σε λενε???
Αντωνη σε λενε???
Kάτι μας είπες τώρα! Αν είναι να μου κ...τρίβεσαι ξυρίσου πρώτα!
Βρε μπουμπούνα, γιατί νομίζεις πείραζα το Φαντομά προηγουμένως!
Την κριτική μου έχει ξεπατικώσει & δε μου φαίνεται & πολύ τυχαίο! Η γλαφυρότητα του ύφους διαφέρει...και φυσικά η βαθμολογία, για την οποία έχω τη δική μου φιλοσοφία!
Κάποιος εδώ μέσα συμβουλεύει να μην τα βάζεις με βλάκες! Εκ των υστέρων λυπάμαι που δε σεβάστηκα την άποψή του.
Εχεις δίκιο πάντως. Για σένα ειδικά, οι κριτικές μου έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με τη Θεωρία της Σχετικότητας!
ευχες!!!καλημερα και χρονια πολλα στους Δημητριδες το απογευμα εχω ραντεβου με το κοριτσι μιας και δεν υπαρχει κατι αλλο Blanche για να δουμε τι θα δουμε
σορρυ βρε Τιτε, αλλα τα θελες και τα παθες.....εχουν γραφτει γι αυτην οτι ουτε σερβις έχει ουτε ωραια ειναι....χρονια πολλα στους Δημητρηδες.
μολυς γυρισα απο Λολα . Μεγα λαθος και μαλισα πρωι πρωι. Αν απο το πρωι αρχιζεις τις μαλακιες το βραδυ τι θα κανεις δηλ.Το κοριτσαακι ασχημο με ωραιο σωμα και περιποιημενο μουνακι αλλα.Δεν κανει owo και δεν φιλαει στο στομα ξενερα ατελειωτη .Την πατησα γιατι πρωτον δεν εθεσα ορους οτασν μπηκα για το τι κανει καΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ DEN DIABASA ανταποκριση απο αθηνα για το συγκεκριμενο ασχημοπαπο, ο φιλος απμε καλυπετι πληρως σις αποψεις μ ε την δια φορα οτι αυτος επεμενε ζητησε και πηρε ενω εγω σαν ντουγανι επεσα δεν ξαναπαω με τιποτα την χηναρω ( την βαζω χ)
Oπως στο Super Market !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/33687602321977638663.jpg[/img[/URL]]
Μπα ειναι καλυτερη η καροτσαδα δεν την αλλαζω !!! ;D ;D ;D[/quote]
Το ζήτημα είναι, όταν φτάσεις στο ταμείο, τί barcode θα χτυπήσουν για να την τιμολογήσουν...
Αντε καρντασια σας ερχεται η Μπιανκα επανω αυριο! Δεν εβγαλε το ψωμι της στην Αθηνα και την στελνει η Καρολινα επανω. Καντε μια σειρα να δουμε ποιος θα της παρει κουλουρι πρωτος!!
Που εισαι Αλεξ????? Οτι πρεπει για σενα. Σαλιο και υπομονη