Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Kάτι μας είπες τώρα! Αν είναι να μου κ...τρίβεσαι ξυρίσου πρώτα!  :jerking:

Εγω θα σου ελεγα να περασεις απο την Αλικη να σε ευχαριστησει!! Ετσι για να τις κανουμε 3 στις 3!! :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Βρε μπουμπούνα, γιατί νομίζεις πείραζα το Φαντομά προηγουμένως!

Την κριτική μου έχει ξεπατικώσει & δε μου φαίνεται & πολύ τυχαίο! Η γλαφυρότητα του ύφους διαφέρει...και φυσικά η βαθμολογία, για την οποία έχω τη δική μου φιλοσοφία!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βρε μπουμπούνα, γιατί νομίζεις πείραζα το Φαντομά προηγουμένως!

Την κριτική μου έχει ξεπατικώσει & δε μου φαίνεται & πολύ τυχαίο! Η γλαφυρότητα του ύφους διαφέρει...και φυσικά η βαθμολογία, για την οποία έχω τη δική μου φιλοσοφία!

Γιατι βρε Εινστειν νομιζεις οτι ο Φαντομας χρειαζεται να σε αντιγραφει???  :think: :think:

Εσυ δεν εισουν που της εβαλες 7 ??? και εκανες και αυτην την δηλωση??

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως 

Ποιος ειναι ο μπουμπουνας βρε μαλακα??? :think:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Κάποιος εδώ μέσα συμβουλεύει να μην τα βάζεις με βλάκες! Εκ των υστέρων λυπάμαι που δε σεβάστηκα την άποψή του.

Εχεις δίκιο πάντως. Για σένα ειδικά, οι κριτικές μου έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με τη Θεωρία της Σχετικότητας!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ας ξαναπιασουμε την Honda....πηγε κανεις?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημέρα σε ολους...
και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Δημήτρηδες!!  :rockon:
Να είστε γεροί, τυχεροί και όρθιοι!!!!  ;)

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
χρονια πολλα στους Δημητρηδες.
μολυς γυρισα απο Λολα .    Μεγα λαθος και μαλισα πρωι πρωι. Αν απο το πρωι αρχιζεις τις μαλακιες το βραδυ τι θα κανεις δηλ.Το κοριτσαακι ασχημο με ωραιο σωμα και περιποιημενο μουνακι αλλα.Δεν κανει owo και δεν φιλαει στο στομα ξενερα ατελειωτη .Την πατησα γιατι πρωτον δεν εθεσα ορους οτασν μπηκα για το τι κανει καΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ DEN DIABASA  ανταποκριση απο αθηνα για το συγκεκριμενο ασχημοπαπο, ο φιλος απμε καλυπετι πληρως σις αποψεις μ ε  την δια φορα οτι αυτος επεμενε ζητησε και πηρε ενω εγω σαν ντουγανι επεσα  δεν ξαναπαω με τιποτα την χηναρω ( την βαζω χ)                                                                   

katepsigmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και χρονια πολλα στους Δημητριδες το απογευμα εχω ραντεβου με το κοριτσι μιας και δεν υπαρχει κατι αλλο Blanche για να δουμε τι θα δουμε

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κάποιος εδώ μέσα συμβουλεύει να μην τα βάζεις με βλάκες! Εκ των υστέρων λυπάμαι που δε σεβάστηκα την άποψή του.

Εχεις δίκιο πάντως. Για σένα ειδικά, οι κριτικές μου έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με τη Θεωρία της Σχετικότητας!

Ναι βρε φτερουγα μην τα βαζεις με "βλακες"

Ετσι γιατι μεγαλοπιανεσαι οτι ο Φαντομας σε αντιγραφει και σε στυλ και σε ουσια!!  :headbang:

Κριτικη για Αλικη!!

Συμπερασμα Φτερουγα

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως  

Συμπερασμα Φαντομα

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Με τίποτα! 

Ετσι για να μεγαλοπιανεσαι και να λες τους αλλους "βλακες". Εσυ και ο γιατρος ανηκετε σε αλλη κατηγορια  :grin: :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλημερα και χρονια πολλα στους Δημητριδες το απογευμα εχω ραντεβου με το κοριτσι μιας και δεν υπαρχει κατι αλλο Blanche για να δουμε τι θα δουμε
ευχες!!!
να μας πεις μετα!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
χρονια πολλα στους Δημητρηδες.
μολυς γυρισα απο Λολα .    Μεγα λαθος και μαλισα πρωι πρωι. Αν απο το πρωι αρχιζεις τις μαλακιες το βραδυ τι θα κανεις δηλ.Το κοριτσαακι ασχημο με ωραιο σωμα και περιποιημενο μουνακι αλλα.Δεν κανει owo και δεν φιλαει στο στομα ξενερα ατελειωτη .Την πατησα γιατι πρωτον δεν εθεσα ορους οτασν μπηκα για το τι κανει καΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ DEN DIABASA  ανταποκριση απο αθηνα για το συγκεκριμενο ασχημοπαπο, ο φιλος απμε καλυπετι πληρως σις αποψεις μ ε  την δια φορα οτι αυτος επεμενε ζητησε και πηρε ενω εγω σαν ντουγανι επεσα  δεν ξαναπαω με τιποτα την χηναρω ( την βαζω χ)                                                                    
σορρυ βρε Τιτε, αλλα τα θελες και τα παθες.....εχουν γραφτει γι αυτην οτι ουτε σερβις έχει ουτε ωραια ειναι....
εγω θα επαιρνα Μπλανσε παντως (εάν), και αντε αυτην την Τζινα με ετοιμοτητα ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ!!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Oπως στο Super Market !!! :think:
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/33687602321977638663.jpg[/img[/URL]]
Μπα ειναι καλυτερη η καροτσαδα δεν την αλλαζω !!! ;D ;D ;D[/quote]
Το ζήτημα είναι, όταν φτάσεις στο ταμείο, τί barcode θα χτυπήσουν για να την τιμολογήσουν...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αντε καρντασια σας ερχεται η Μπιανκα επανω αυριο! Δεν εβγαλε το ψωμι της στην Αθηνα και την στελνει η Καρολινα επανω. Καντε μια σειρα να δουμε ποιος θα της παρει κουλουρι πρωτος!! :grin: :grin:

Που εισαι Αλεξ????? Οτι πρεπει για σενα. Σαλιο και υπομονη  :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Αντε καρντασια σας ερχεται η Μπιανκα επανω αυριο! Δεν εβγαλε το ψωμι της στην Αθηνα και την στελνει η Καρολινα επανω. Καντε μια σειρα να δουμε ποιος θα της παρει κουλουρι πρωτος!! :grin: :grin:

Που εισαι Αλεξ????? Οτι πρεπει για σενα. Σαλιο και υπομονη  :2funny: :2funny:

Ερχεται και αλλη

katepsigmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι πολυ φρικαρισμενος εχω κανει ντουζ εχω παρει το αμαξι κανω 100χλμ για να ειμαι στην ωρα μου στο ραντεβου μιας και μενω εκτος πολις και με το που μπενο μεσα στην πολι ερχετε μυνημα απο τον ακατανομαστο και τι γραφη.α ρε ζουζουνα πεχταρα δυστηχως δεν μπορει η Μπλανσε διοτι κατι ξεχασε στο αεροδρομιο και απουσιαζει πηγε να το παραλαβη.αποτελεσμα ειναι πολυ μαλ...ς αλλα εγω εμεινα με το πεος ανα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :S :S :S :S :S αυτα τα λιγα και ομορφα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom