Πάντως πρέπει να καταλάβουμε ότι η θεσσαλονίκη είναι μικρή δεξαμενή για τις τουρίστριες. Μην έχετε και μεγάλες απαιτήσεις γιατί δεν είναι ελκυστικός προορισμός. Δεν φταίνε τα πρακτορεία. (εκτός αν βάζουν fake φωτογραφίες ή κάνουν τραβηγμένες μαλακίες) Το ζήτημα είναι να μπορούμε να στηρίξουμε τις λίγες καλές ευκαιρίες και να μην γκρινιάζουμε συνεχώς. Αλλίως γυρίστε το σε call girls. Εγώ δεν ειμαι απο θεσσ για να έχω άκρες εκεί και έτσι εμμένω στο σπορ των τουριστριών.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εφυγαν? ή δεν θα ξαναρθουν?
Eπιβεβαιώνω οτι Paris & Alexa βαράνε μύγες & μας ρίχνουν μαύρη πέτρα... Δε θα κλάψω κιόλας!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Μικρη ξεμικρη, δουλεψανε μια χαρα καποιοι ατζεντηδες και καποιες ιντι εδω...Εξαλλου κατι Εμιλιτσες και Καρολινες μια χαρα βολευονται εδω πανω...αλλα και σε κατι κομματια του Ζουζουνα, κατι Μελισσουλες, Βασιλισσες, Ρωμαιες και ενιοτε αστερια του LL, LT τα προσκυνησαμε μια χαρα...Πάντως πρέπει να καταλάβουμε ότι η θεσσαλονίκη είναι μικρή δεξαμενή για τις τουρίστριες
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eδώ είναι για την ώρα...Εφυγαν? ή δεν θα ξαναρθουν?
παίζει κανένα παζάρι στην τιμή ή θα με γειώσουν?Eδώ είναι για την ώρα...
Ο φούρνος αύριο είναι λάσκα....σπεύδω να στείλω μνμ...αϊντε να δούμε τι θα δούμε...
ΝΙΚΗΦΟΡΕ ακους???? χτυπα καλη τιμη ντουετακι με φουρναρη!! ευκαιρια ειναι!
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 6.835
Λογω της μεγαλης αποχης απο το αθλημα μια η κριση θελεις μια οι μουφες ειπα να δοκιμασω την Αλεξα. Ειχε γραψει και ο προεδρος τον καλο του το λογο για την κοπελα και ειπα να την επισκεφτω. Απλα θα πω οτι αξιζει τα λεφτα της οποιος ψηνεται ας παει γιατι απο οτι φαινεται καλα κομματια θα ερχονται μια φορα στο τοσο. Εγω πηρα το μισαωρο αλλα αν εχεις τα 250 αξιζει και η ωρα, αν τα ειχα δηλαδη και δεν ειχε και αλλο ραντεβου θα τα εδινα και εγω...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
καλημερα στο θρεντ
σημερα ειναι μια τελεια μερα για παζαρια με τα κοριτσια και ειδικα 9-12 το βραδυ!! ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ παιζουν Europa league, και φανταζομαι οι περισσοτεροι θα ειμαστε καρφωμενοι σε καμια τβ, ή μεσα στην Τουμπα...(εγω θα ειμαι σε τβ, με ξερετε)...Σημερα και αν βαρανε μυγες λοιπον!!!
σημερα ειναι μια τελεια μερα για παζαρια με τα κοριτσια και ειδικα 9-12 το βραδυ!! ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ παιζουν Europa league, και φανταζομαι οι περισσοτεροι θα ειμαστε καρφωμενοι σε καμια τβ, ή μεσα στην Τουμπα...(εγω θα ειμαι σε τβ, με ξερετε)...Σημερα και αν βαρανε μυγες λοιπον!!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
To παζάρι δεν έβλαψε ποτέ & κανέναν!Αντίθετα συμβάλλει στο καλό όλων! ;)παίζει κανένα παζάρι στην τιμή ή θα με γειώσουν?
καλημερα!
....αντθετα βλαπτουν τα πολλα δεκάρια ειδικα όταν ΔΕΝ μας δινουν όλα όσα μας υποσχεθηκαν!
τεσπα με τις φολες που μερασαν τελευταια λογικο ειναι τις καλες να τις αποθεωνουμε!
αλλα έτσι όπως παμε, σε λίγο θα μας κάνουν και χαρη που τις πληρωνουμε για να τις πηδηξουμε!
....αντθετα βλαπτουν τα πολλα δεκάρια ειδικα όταν ΔΕΝ μας δινουν όλα όσα μας υποσχεθηκαν!
τεσπα με τις φολες που μερασαν τελευταια λογικο ειναι τις καλες να τις αποθεωνουμε!
αλλα έτσι όπως παμε, σε λίγο θα μας κάνουν και χαρη που τις πληρωνουμε για να τις πηδηξουμε!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Tι έγινε Αλεξ; Μη μου πεις οτι κόλλησες στην ουρά κι έκλεισε το μαγαζί!!!καλημερα!
ναι πρόεδρε ενώ της άλλες μέρες μπούτι δεν κλείνουνκαλημερα στο θρεντ
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ετσι ειναι...!μπα παιχτη συχαινομαι τις ουρες και τις αποφευγω!
ειδικα όταν δεν θα φάω κάνα κουλουράκι να μου κοψει την πεινα!
αυτο το ξερω! θυμαμαι μια που το πήρε και το εχωσε μονη της!
καλημερες, τα λέμε!
καλημερες, τα λέμε!
Kαλό το τραγουδάκι, αλεξ, thx!
Οσο για το κουλούρι, εγώ δεν το πληρώνω παντεσπάνι! Κείνες που το γουστάρουν μου λεν κι ευχαριστώ!
Κάθε μέρα Λαμπρή δε γίνεται!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K