Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως πρέπει να καταλάβουμε ότι η θεσσαλονίκη είναι μικρή δεξαμενή για τις τουρίστριες. Μην έχετε και μεγάλες απαιτήσεις γιατί δεν είναι ελκυστικός προορισμός. Δεν φταίνε τα πρακτορεία. (εκτός αν βάζουν fake φωτογραφίες ή κάνουν τραβηγμένες μαλακίες) Το ζήτημα είναι να μπορούμε να στηρίξουμε τις λίγες καλές ευκαιρίες και να μην γκρινιάζουμε συνεχώς. Αλλίως γυρίστε το σε call girls. Εγώ δεν ειμαι απο θεσσ για να έχω άκρες εκεί και έτσι εμμένω στο σπορ των τουριστριών.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Πάντως πρέπει να καταλάβουμε ότι η θεσσαλονίκη είναι μικρή δεξαμενή για τις τουρίστριες
Μικρη ξεμικρη, δουλεψανε μια χαρα καποιοι ατζεντηδες και καποιες ιντι εδω...Εξαλλου κατι Εμιλιτσες και Καρολινες μια χαρα βολευονται εδω πανω...αλλα και σε κατι κομματια του Ζουζουνα, κατι Μελισσουλες, Βασιλισσες, Ρωμαιες και ενιοτε αστερια του LL, LT τα προσκυνησαμε μια χαρα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
και κατι ακομα...
δεν ειμαστε μονο εμεις οι "εδω" που ψωνιζουμε...Υπαρχει τοσος κοσμος εξω που διαβαζει απλα το ε/νιους και παει...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τα θαυματα συνεχιζονται στο Ηρακλειο...
με Vera ταυτοχρονα σημερα στο Παρισι αλλα και Κρητη...
θα τους το εγραφα και στο θρεντ τους αλλα μαλλον το κλεισανε...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.133
Πόντοι
6.835
Λογω της μεγαλης αποχης απο το αθλημα μια η κριση θελεις μια οι μουφες ειπα να δοκιμασω την Αλεξα. Ειχε γραψει και ο προεδρος τον καλο του το λογο για την κοπελα και ειπα να την επισκεφτω. Απλα θα πω οτι αξιζει τα λεφτα της οποιος ψηνεται ας παει γιατι απο οτι φαινεται καλα κομματια θα ερχονται μια φορα στο τοσο. Εγω πηρα το μισαωρο αλλα αν εχεις τα 250 αξιζει και η ωρα, αν τα ειχα δηλαδη και δεν ειχε και αλλο ραντεβου θα τα εδινα και εγω...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλημερα στο θρεντ

σημερα ειναι μια τελεια μερα για παζαρια με τα κοριτσια και ειδικα 9-12 το βραδυ!! ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ παιζουν Europa league, και φανταζομαι οι περισσοτεροι θα ειμαστε καρφωμενοι σε καμια τβ, ή μεσα στην Τουμπα...(εγω θα ειμαι σε τβ, με ξερετε)...Σημερα και αν βαρανε μυγες λοιπον!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλημερα!
....αντθετα βλαπτουν τα πολλα δεκάρια :grin: ειδικα όταν ΔΕΝ μας δινουν όλα όσα μας υποσχεθηκαν!  :headbang: :headbang: :headbang:
τεσπα με τις φολες που μερασαν τελευταια λογικο ειναι τις καλες να τις αποθεωνουμε!
αλλα έτσι όπως παμε, σε λίγο θα μας κάνουν και χαρη που τις πληρωνουμε για να τις πηδηξουμε!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
καλημερα!
αλλα έτσι όπως παμε, σε λίγο θα μας κάνουν και χαρη που τις πληρωνουμε για να τις πηδηξουμε!
Tι έγινε Αλεξ; Μη μου πεις οτι κόλλησες στην ουρά κι έκλεισε το μαγαζί!!!  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπα παιχτη συχαινομαι τις ουρες και τις αποφευγω!
ειδικα όταν δεν θα φάω κάνα κουλουράκι :grin: :grin: :grin: :grin: να μου κοψει την πεινα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jim5

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στο θρεντ

σημερα ειναι μια τελεια μερα για παζαρια με τα κοριτσια και ειδικα 9-12 το βραδυ!! ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ παιζουν Europa league, και φανταζομαι οι περισσοτεροι θα ειμαστε καρφωμενοι σε καμια τβ, ή μεσα στην Τουμπα...(εγω θα ειμαι σε τβ, με ξερετε)...Σημερα και αν βαρανε μυγες λοιπον!!!
ναι πρόεδρε ενώ της άλλες μέρες μπούτι δεν κλείνουν :cheesy: :cheesy: :cheesy:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Kαλό το τραγουδάκι, αλεξ, thx!

Οσο για το κουλούρι, εγώ δεν το πληρώνω παντεσπάνι! Κείνες που το γουστάρουν μου λεν κι ευχαριστώ!  :grin:
Κάθε μέρα Λαμπρή δε γίνεται!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αυτο το ξερω! θυμαμαι μια που το πήρε και το εχωσε μονη της! :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερες, τα λέμε!
Kαλό το τραγουδάκι, αλεξ, thx!

Οσο για το κουλούρι, εγώ δεν το πληρώνω παντεσπάνι! Κείνες που το γουστάρουν μου λεν κι ευχαριστώ!  :grin:
Κάθε μέρα Λαμπρή δε γίνεται!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πρωινο μαθημα !!!! ;)
Για αυτο τον λογο προτιμαμε τις Πουτανες !!!

URL]]

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δάσκαλε, μήπως τά ΄τσουξες χτες;

Οι τάνες δηλαδίς ΔΕΝ είναι Γυναίκες; Η λίγα προβλήματα είχες με δαύτες;!!!

Ασε με, και δεν κρατιέμαι πάλι σήμερα...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom