Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καποιο σχολιο για την συγκεκριμενη κοπελα

Ψηνομαι να την κλεισω αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη επενδυση μια μικρη βοηθεια  :helpplea:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.454
Πόντοι
23.305
Καποιο σχολιο για την συγκεκριμενη κοπελα

Ψηνομαι να την κλεισω αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη επενδυση μια μικρη βοηθεια  :helpplea:

Δεν είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά είναι καλή περίπτωση, με ωραία εμφάνιση ειδικά για Θεσσαλονίκη όπου δεν έχεις πολλές επιλογές. Δεν νομίζω ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου.

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Κατι σαν να φαινετε στον οριζοντα...
Natasha ()
k Violet Elite ()
αυτες τις μερες στην πολη μας.

Για την Violet εχουν γραφτει τοσα πολλα, προσωπικα με ψηνει μονο για το video/pic που επιτρεπει, αλλα οι τιμες τις ειναι λιγο τσιμπιμενες.
Για την δε Natasha δεν εχω βρει καμια κριτικη και ερχετε και πρωτα σε μας και μετα Αθηνα. Εχει μηπως ξαναρθει Ελλαδα? Και αν ναι την εχει παρει κανεις?

mamalakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα εχεται καμμια ιδέα τι παιζει με την κοπελα? και το γραφειο της πρωτη φορα το βλεπω και ενα μικρο search που εκανα δεν βρηκα τιποτα γιαυτο. ουτε σελιδα στο νετ δεν εχει. την κοπελα μηπως την εχετε ξαναδει με κανα αλλο ονομα? για βοηθηστε!!

priapikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι παραθέτω άλλη μία περίπτωση που ίσως ενδιαφέρει αυτους που τους ενδιαφέρει μια παρτουζίτσα σε-σχετικά-normal τιμή.Δεν εχω ιδίαν πείρα για να βοηθήσω
                  ή
Αν κάποιος ξέρει λεπτομέριες από πρώτο χέρι,άς ενημερώσει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ωραίες φαίνονται οι νεαρές... να βρω λεφτά μένει μόνο

sweetteaser

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες

Απο οτι καταλαβαινω απο το site του πρακτορειου οι δύο κοπελες είναι η Malina και η shakira.
για την Malina μπορω να πω οτι ειναι καλούλα (την έχω πάρει δύο φορές).
Ειναι ρωσιδάκι πιτσιρίκα με εμφάνιση 7 και πολυ καλη συμετοχή.
Καλο στοματικό και σωματάκι 8. Για τα λεφτά που ζητάει 200€ ειναι μια χαρά.
Για την shakira κοιτάχτε εδώ εμενα αυτό με είχε αποτρέψει. Δεν ξέρω βέβαια πωσ θα έιναι σε Duo
Καλα βόλια συναγωνιστές της Θεσσαλονικης

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
μακριά από Μαλίνα και Σακίρα,μπάζα ολκής,πήγα και τις είδα και έκανα επιτόπου μεταβολή και έφυγα.Συν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες,ιδίως η Μαλίνα είναι άλλο πρόσωπο από ότι στις φωτο.

katepsigmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τελικα το γραφειο αυτο με τα σιγκεκριμενα κοριτσια ειναι μεγαλη μουφα

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τέλεια...! Τώρα που δεν έχω λεφτά ήρθαν όλες...!

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Στα ιδια και γω. Τωρα που εσκασε κοσμος δεν ειμαστε στα καλυτερα μας οικονομικα.
Αν και απο ολες οσες ειναι τωρα η που θα ρθουν δεν διεκρινα κανενα τρανταχτο ονομα που να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι λιρα 100. Παντως καλυτερα μεγαλη ποσοτητα απο το τιποτα.
Αναφερω και εγω οτι η μια φορα που πηρα απο το γραφειο που ειδικευετε μονο Ελλαδα (greece-...) η κοπελα δεν ειχε καμια σχεση με τις φωτος. Απο μενα εχουν φαει ενα Χ και δεν προκειτε να ξαναασχοληθω με το γραφειο τους, εκτος απο μια 100% σιγουρη φαση.
Αν βρω λεφτα παντως θα μαι αναμεσα σε Kitty και Katia, προσπαθω να καταλαβω ποια εχει καλυτερο κωλο. Για την Κατια μεχρι στιγμης δεν βρηκα κανενα review.

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Προσπαθησα να κλεισω σημερα Kitty, αλλα ειχε μονο το βραδυ ελευθερη ωρα. Τι γινετε ολοι δεν εχουμε αλλα ολοι χωνουμε?
Το γραφειο οπως παντα οτι να ναι συνενοηση. Ρωταω αν στην τιμη ειναι το CIM και αν εχει το school uniform που δειχνει στις φωτος (μου κανε ενα κατιτις) και αν μπορω για 6. Μου απανταει ενα ξερο '11:15'. Στα καπακια μου ρχετε μηνυμα που προοριζοταν σε Αθηναιο συναγωνιστη για ραντεβου αυριο στις 10 με αλλη κοπελα....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Προσπαθησα να κλεισω σημερα Kitty, αλλα ειχε μονο το βραδυ ελευθερη ωρα. Το γραφειο οπως παντα οτι να ναι συνενοηση. Ρωταω αν στην τιμη ειναι το CIM και αν εχει το school uniform που δειχνει στις φωτος (μου κανε ενα κατιτις) και αν μπορω για 6. Μου απανταει ενα ξερο '11:15'. Στα καπακια μου ρχετε μηνυμα που προοριζοταν σε Αθηναιο συναγωνιστη για ραντεβου αυριο στις 10 με αλλη κοπελα....
E, ναι! Όταν λέμε οτι η τηλεφωνήτρια που έχουν πίνει ληγμένα... δεν το λέμε τυχαία! Λιγότερο τύχη χρειάζεται για να πιάσεις το λοτο και μάλιστα με τζακ ποτ, παρά να σου κάτσει σωστή συνεννόηση με την KaTina

:headbang: :headbang: :headbang:

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στα ιδια και γω. Τωρα που εσκασε κοσμος δεν ειμαστε στα καλυτερα μας οικονομικα.

μα γι αυτο εχει ερθει πολυς κοσμος. Στην Ευρωπη (απο πληροφοριες εκ Γερμανιας) η ζητηση σε call-girls εχει πεσει δραματικα λογω της οικονομικης κρισης, ενω εμεις στην Ελλαδιτσα δεν χαμπαριαζουμε τιποτα. Βγαζουμε 1000? ε και να ξοδεψουμε 1200 δεν λεει τιποτα. Εχει ο Θεος.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom