GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
welcome ασφαλως στο νεο μαγαζι! αντε να το δουμε και στην πραξη!tespa ας ερθουν και αυτοι! μόνο μην εχουμε ιστορίες!
welcome ασφαλως στο νεο μαγαζι! αντε να το δουμε και στην πραξη!tespa ας ερθουν και αυτοι! μόνο μην εχουμε ιστορίες!
μας δουλευεις ε? καλαααααα!New arrivals !!!
7 στην Θεσ/νικη !!!
Μια στην Αθηνα !!!
αχαχαχαχχαχαχαχα τι γκρινιαζετε ρε Γκαρντασια !!!
New arrivals !!!
7 στην Θεσ/νικη !!!
Μια στην Αθηνα !!!
αχαχαχαχχαχαχαχα τι γκρινιαζετε ρε Γκαρντασια !!!
σε μας ερχονται 7...στις 5 τον ακουμπας, οι αλλες 2 στον ακουμπανε...
εμμμμμ....αμα γραφουν τετοια::o :o :o,
Δεν παιζεσε Προεδρα !!!!εμμμμμ....αμα γραφουν τετοια:
Ops: Talent: Domination
I Love: fuck ass men
αδικο εχω?
να την χαιρεστε...να την χαιρεστε....κρατηστε την εκει :S
αχχχχχχχχ.....
Εδώ είμαι. Αφού έχω μια βδομάδα+ που γύρισα από διακοπές, διαβάζω αλλά δεν ποστάρω. Θα μιλήσω όταν έχω κάτι σημαντικό να πω.που εισαι εσυ αδελφέ?
ετσι πως το εννοεις, θα πιασεις Χριστουγεννα,,,,με την σαβουρα που μας στελνουν πια...Εδώ είμαι. Αφού έχω μια βδομάδα+ που γύρισα από διακοπές, διαβάζω αλλά δεν ποστάρω. Θα μιλήσω όταν έχω κάτι σημαντικό να πω.
Όταν επιτέλους συναντήσω τον House (εγώ φταίω που δεν τον συνάντησα ακόμη-γειά σου φλίλε House) ίσως να μιλήσω νωρίτερα.ετσι πως το εννοεις, θα πιασεις Χριστουγεννα,,,,με την σαβουρα που μας στελνουν πια...
Φλίλε;;;Όταν επιτέλους συναντήσω τον House (εγώ φταίω που δεν τον συνάντησα ακόμη-γειά σου φλίλε House) ίσως να μιλήσω νωρίτερα.
Ας είναι καλά ο άνθρωπος να γιορτάζει πάνταΓειά σου Dimo,Gfe και σε όλα τα καλά παιδιά του βορρά ;)
Ο άλεξ ακόμα γιορτάζει?
40 μερες κρατανε οι γιορτες !!!Γειά σου Dimo,Gfe και σε όλα τα καλά παιδιά του βορρά ;)
Ο άλεξ ακόμα γιορτάζει?
Εγώ ήξερα 940 μερες κρατανε οι γιορτες !!!